22

елтепе

преди 3 години

Тъкмо ще хванат с пълна сила втората вълна на короната,та чак до декември,но тази...2020!

21

Добре дошли в Банско

преди 3 години

Туристите освен маска, шлем, ръкавици и дизинфектанти да си носят индивидуален спален чувал, суха храна и вода за 7 дни и химическа тоалетна.

20

Вн

преди 3 години

До Живо тервелскиАло,Тервелски,сваляй чалмата и бягай да събираш ягоди в чужбина и ни освободи от присъствието си!

19

Анонимен

преди 3 години

И после, като пламне хотела, РЗИ виновни.Свикнали са с рушветчетата да минават всякакви проверки и тази няма да е по-различна.

18

Анонимен

преди 3 години

На някои не им стана ясно,че туризъм вече няма да има.То не се нае дали самолетите ще летят като преди заради заразата,та хотелите да заразяват идващи туристи щели да отварят.Глад ще има,ама още не ви го е съобщил Тиквата за да не скочите и да го свалите!Това извънредно положение беше само тренировка във всички страни,как ще бъде живота в бъдещето.Сега е само началото с един вирус,а когато станат няколко?!!!

17

Обективен

преди 3 години

Аман от тези претенции за помощи и финансиране от тези безочливи съдържатели на хотели и заведения,първо си погледнете обслужването,цените,качеството на продукта,който предлагате и после ревете.То бива рев,ама стига вече,кой знае как миете посудата в заведенията си и как чистите,но иначе искате безбожни цени,пожелавам ви от сърце да останете празни и без работа!

16

от щаба

преди 3 години

предлагамe тия които се връщат от чужбина да ги карат директно за 2-седмичен карантинен престой по хотелите на морето и планинските курорти / така - клиенти за хотелерите и почивка за карантиносаните..

15

Мен

преди 3 години

До УжасВ селото в гърция ще получи: добра храна, перфектно обслужване, хигиена и бонус прекрасно море. На по-ниска цена. На тасос миналото лято 115е платих за вила за 7 човека, без закуска но на 50м от плажа.

14

Анонимен

преди 3 години

С техните селски чалъми могат да привлекат само дедовия ми.Дано им конфискуват всичките хотели.

13

Ужас

преди 3 години

Вчера един обясняваше, че трябвало да дадат ваучери поне по 210лв, "щото е толкова нощувка със закуска"! И това държавата да им го плати със заем и ние да го връщаме! А те да не си мръднат пръста! Да качат още цените, да не подобрят условията и обслужването, само да им се дава! Само заради това няма да стъпя там. Ще ида в някое село в Гърция есента, може да не е лукс, но напук няма да отида при нашите мутри!

12

Пенчо Костов

преди 3 години

Така, значи искат намаляване на данък сгради щото бил затворен хотела, а аз като съм извън страната за половин година да не би да претендирам да ми намалят данъка и такса смет? Плащам си и това е. Кой ненормалник ще отиде до Банско и Велинград при положение, че не може да ползва спа услугите, басейна, ресторанта - само да си седи в стаята и да пълни гушите на тези хотелиери. Нямало да покачват цените, трябва драстично да ги намалят.

11

Анонимен

преди 3 години

Бюрхан Немутлу- собственик на хотел. Показателно. Само заради името не стъпвам

10

от мен

преди 3 години

Няма да им стъпя на тия , нито на Банско нито на морето ! Ревът сега да ги спасяваме , а преди - яки цени , гадно отношение към клиентите и т.н. СОРИ!

9

Анонимен

преди 3 години

Във всички цивилизовани страни излизането от извънредното положение става поетапно. Зверското необмислено отменяне на 6май ще доведе до усложнения.

8

Анонимен

преди 3 години

Имаше възможност това лято да има нещо от туризъм. Обаче алчността на вожда ни унищожи тази възможност. С премахването на 6 май на извънредното положение заразените ще се увеличават.

7

Анонимен

преди 3 години

А за какво име е на туристите да ходят там? Не можеш да се събираш на групи, спазваш дистанция, не можеш да спираш при чешмите и да сядаш на пейките? Или тези от хотелите ще имат бележки, че може?

6

Пич

преди 3 години

Точно пък тия мошеници в Банско да не ми реват. Полуфабрикати, разредено вино, няма нищо общо с уж "домашно приготвените деликатеси". За сметка на това цените са като в 5 звезден хотел на Карибите. Извинете! Остана само една читава кръчма и то в Добриище, всички знаят за коя говора, да не им правя реклама.

5

Анонимен

преди 3 години

Никакви хотели и кафенета най малко до другата година по това време ако нещата се подобрят. Но благодарение на некадърността на Тиквата и бандитите му не вярвам и тогава да се подобри положението

4

Анонимен

преди 3 години

О, те ако могат още следобед ще отворят. За тях няма нищо, всичко е измама. "в България никога не е имало корона вирус" тва са илюзии... И ресторантьорите ще ви кажат същото.

3

Анонимен

преди 3 години

ХОРА ПАЗЕТЕ СЕ САМИ. ХОТЕЛИЕРИТЕ И БОЙКО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА ВИ. ТЕ СА СРЕБРОЛЮБЦИ.