57

Анонимен

преди 3 години

ЕК също каза че България в момента е рискова държава, понеже заразените отново растат, ама в Българските новини никой няма да ви го каже

56

Перко

преди 3 години

Предпочитам да се каже по-ясно и просто.Допреди Ковид-истерията четяхме, че във всички сфери у нас има недостиг на работна ръка. Нека да ни се каже:1. Колко на брой са били заетите работни места през 2019 г.?2. Колко са били незаетите работни места?(Вярно е, че сивият сектор обърква тази сметка, но нека да ни съобщят поне официалните данни.)След това да се каже:1. Колко работни места ще има от месец май 2020 г. нататък?2. След няколко месеца да видим дали ще са заети всички тези места.

55

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Историческият спад на безработицата се държеше на емиграцията. И на голямата смъртност разбира се !

54

До17300

преди 3 години

Тъпчо а Китай дали не в пълна парализа? Или смяташ че дрънкалките които произвежда най вероятно ги продава на Марсианците!

53

17300

преди 3 години

Постепенно излиза суровата истина, че с вдигането на тревога около този вирус, Китай парализира икономиката на своите конкуренти. Колко малко познаваме Азия... Данните за смъртността в най-засегнатите страни за първото тримесечие през 2019 и 2020 година сочат, че не нараснала шеметно... Колко сме податливи и безмозъчни... сами сме си виновни - отлика на старата цивилизация вече е истеричавата реакция на всичко...

52

Анонимен

преди 3 години

Безработицата реалната е над 1 милион преди короната по броя на здравно или пенсионо неосигурените. Или около 30 %. Сега при короната двойно по-висока.

51

Анонимен

преди 3 години

До 55 ДокторНедей остроумничи, че току виж се гътнал

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Тази криза е безпрецедентна от поне нефтената криза преди 60 години, а според някои и от ВСВ насам. Ако някой се опитва да обяснява колко сме зле сега нека ми извади аргументи как се преодолява такава криза без обществото да бъде засегнато в изключителни мащаби!

49

Анонимен

преди 3 години

Споко бре младежи,зимата на 2020 най малкото всеки трети ще е на Социалка или казано безработица в рамките на 30% ще бъде реалност!

48

защо?

преди 3 години

защо не пооскубят с малко данъци програмистите?сега е удобен момент.

47

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТи ли ще казваш на останалите, че били глупави: цитира членове от Германската Конституция, които не съществуват, и обяснява кое как било, докато чете това което са го дресирали. Хахахахаха

46

Дискриминация

преди 3 години

Защо няма съкращения при чиновниците и държавните служители,защо само частният бизнес страда?

45

Анонимен

преди 3 години

До Като четаФакт. Рекордно ниска безработица. Огромен процент от БВП с продукт с висока добавена стойност, консервативна фискална политика, инфраструктурни проекти и т.н. и т.н. Неграмотните русофилчета реват за Виденов .... хахаха

44

Анонимен

преди 3 години

До АНТИИ Бай Тошо ли под автобуса хвърлихте? Няма такива като комунистите, за да оттърват идеологията и брат си ще продадат. Само дето фалирахте. Връщане назад няма! Вие сте валат!

43

Като чета

преди 3 години

Тук България преди десет години е била Швейцария на швейцариите... А Бойко я прързулва на последно място в ЕС... Да, Другари ама НЕ!Тъкмо сега България тръгна нагоре след ограбването и от червено-синята и монархическа мъгла!

42

АНТИ

преди 3 години

до до АНТИНямам идеология, освен ако Военния режим е идеология.Защото меко пипаше бай Тошо, много меко държеше крадливото плeме.

41

Анонимен

преди 3 години

Незнам кои и как е"изчислявал"безработицата в България,но Гледайки че в САЩ вече над 30 милиона са без работа или над 10% с тенденция до края на годината да скочи над 15% или 45 милиона!Това ще рече,че в България ще имаме най малкото двойни ЦИФРИ!

40

Анонимен

преди 3 години

До До антиНека си пусне филма "Топло" Хахахаха. Затъжили се по комунизЪма. Дечурлига.

39

До анти

преди 3 години

Това жилище ли е бе? Панелки с 20мм фуги,некадърно строителство,където чуваш комшията като се изкашля.По 80 човека във вход,завряни като в кафези! Бащата изплаща апартамента ни 20години с 1/3 от заплатата си! Сега можеш да си купиш жилище по-евтино,но просто имаш по наследство и не го правиш! Тези,които нямат да не живеят в палатки?! Толкова много хора си накупиха жилища последните години ! Я да се махаш с твоя соц бе! Соца=диктатура ! Всичко под строй,еднакви,2 програми,2вида храна,2 вида живот

38

Анонимен

преди 3 години

До АНТИБаш шефа на държавата ви го каза, а той знаеше и за жилищата и за всичко останало. По-добре от вас!И опорката със жилищата сме я чувалииии: комунистите ограбиха хората от земите им и им взеха къщите, за да построят копторите. Въпреки това вече НИКОЙ НЕ СТРОИ бетонните ковчези! Толкова ги мрази всеки, който някога е имал нещастието да живее в тях. Всеки, който може да се махне се маха и отива да живее в жилища които стават за живеене. Вие и вашата идеология сте валат!