49

Анонимен

преди 3 години

В заведение си поръчвам само нещо, дето е фабрично бутилирано, бира, минерална вода, аз да си ги отворя, всичко друго е измама

48

Бау

преди 3 години

Много хора ще хитруват с мерките. Опасничко е по заведенията в момента.

47

Не, мерси!

преди 3 години

Полуфабрикати, заготовки с изтекла годност, 2-седмично олио за пържене, палмово масло, глутамати, маргарини и всякакъв транс-леш *** в *** чиния, кисела сервитьорка и безбожна сметка, не, мерси!

46

Анонимен

преди 3 години

Като знам на мен как ми скочиха разходите за почистване и препарати след гадния вирус си представям да бях заведение и да ги ползвах на 15-30 минути. Освен ако не наливат чиста вода в бутилките няма как да им излезе сметката, дори при цена на капучино от 6лв ( каквато и преди си беше). Както винаги мерките у нас са мижи да те лажем. Уж отварят, ама уж по правилата, ама уж борим безработицата, а то реално нито едно не е като хората. Иначе аз лично не знам кога ще седна на кафе на Витошка

45

Анонимен

преди 3 години

като се съберат повече хора ще отида, за да има кой да ми миришеПръднята, то сега да ходя сам да си пааардя не е интересно

44

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

43

Анонимен

преди 3 години

По принцип съм ЗА заведенията, но с нормални, честни цени, висококачествена храна и напитки, чистота, усмихнати и приветливи сервитьорки. Клиентът трябва да бъде ЦАР. Ако не е така, фалит и Збогом (дето пишеше един бивш министър на културата)

42

1,5~2.5 бири

преди 3 години

Според сега действащите мерки, на едната маса клиент, на съседната маса бирата му. И сервитьорките със скафандри задължително!

41

f

преди 3 години

гро.зна физиономия е бил гейтс, всичко краде от бг з гугъла с американски достъп! Минавайте на линукс!

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Мдааа, ще се напълнят завеженията а от там и болниците.След това ще има тотално затваряне на държавата за 6 месеца и хотели, ресторанти, фитнеси всичко ФАЛИРА...........И те така, а на мен ми е едно слънчево и приятно на последния етаж с гледка към целия град. Бизнеса си върви с песен и яко кинти без да контактуваме с хора лице в лице.Въздуха в София по-чист от този на Боровец напоследък.Спорт в парка. Супер вкусна и здравословна храна (готвя от 15 години).Абе РАЙ ти казвам.

39

Ужас

преди 3 години

Ще се напълнят уикенда, като стане 25 градуса. Ама това всичкото не са открити помещения! Работят и зимата, просто сега отворили някоя витрина. Пуши се вътре, затворено и тясно е! Защо отварят? Това ли е начина са отхлабване на мерките? След няколко дни няма да се спазва нищо! А и кой бърза сега в дъжда да се тагва на кафе? А на пейка в парка не може дв се седне...

38

НЕКОЙ

преди 3 години

До Анонимен: Интелекта, страха и предпазните мерки не спират вируси, бактерии и онази с косата. Онази с косата винаги ще те догони. Този вирус сам ще си отиде. Нито ти, нито щабове, нито мерки, нито медици, нито цялото човечество вкупом може да му повлияе. Това е положението. А ти стейХоум и папай по пет пъти на ден, вероятността да загинеш от последиците на холестерола са увеличава пропорционално на страха от вируса.

37

Анонимен

преди 3 години

Тия дни "софиянци" са по родните си места. Когато се приберат в Сф, ще напълнят заведенията.

36

Анонимен

преди 3 години

А сега да им дигнат цените х3 на тия *** дето са манекени да ходят по заведения. Я им ги изтръскайте джобовете хубавичкоНие нормалнште хора нямаме пари да плащаме лекарства от корона и няма да ходим по мръсните заведения поне до лято 2021. До след Бойко (нали ще имало избори др година)

35

Анонимен

преди 3 години

Тази статия е само за Сф.Другаде са качени снимки и се пише, че заведенията още от вчера били препълнени.

34

Анонимен

преди 3 години

Баш днес, на открито, на тоя дъжд, едва ли ще има кой знае колко хора.

33

Мангъров

преди 3 години

Всички по заведенията веднага!!Имунитетът чака там.

32

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!! 30"Съсипахте икономиката заради една измислена опасност !"Измислена опасност?!Само това стига да те затворят в клиника за психично болни.А земята предполагам според теб е плоска и за всичко са виновни комунистите и илюминатите.То бива просто ама в провинцията ви произвеждат на конвеир със сплескани глАви.

31

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Сигурно печалбари от такива заведения са заплашвали Мутафчииски.Не случайно, мутрите по морето бяха решили да махат Ангелкова.Какво тук значи някаква си личност ?!

30

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Близо три месеца плашеха хората с морги, чували с трупове, хладилни камиони с трупове, общи гробове и Ад.Сега очакват, че като пуснаха някаква относителна свобода и народът ще се юрне да живее, както преди.Няма !Хората са изплашени и притеснени.Съсипахте икономиката заради една измислена опасност !Бойко, бизнесът не е врата, която може да се отваря и затваря, когато ти е кеф.Тепърва ще жънем плодовете на безумията на Щаба и правителството ! ...