89

Анонимен

преди 3 години

По света, хората ходят на ресторант за да се нахранят с нещо вкусно, приготвено от истински майстор-готвач и с първокласни продукти. Нещо, което трудно ще си приготвят сами. При нас е точно обратното. В 99 % от случаите, приготвеното вкъщи е много по-добро. Защо ми е тогава да ходя на ресторант, особено пък сега?

88

Анонимен

преди 3 години

В тия аквариуми по Витошка не съм стъпвал никога. Там е пълно със селяни, щото за тях е много престижно да си разходят парцалите и телефона по "главната".

87

Споделено

преди 3 години

Това че масите са на открито,а не на закрито изобщо не намалява риска,защото вирусът лети и във въздуха,особено ако температурите не са високи. Според мен даже,ако масите бяха на 2,5 метра разстояние вътре в помещението,то би било по-лесно да се дезинфекцира,отколкото навън.

86

Анонимен

преди 3 години

До Математик 81Не са 2 седмици а 2 месеца !!!И още, най-вероятно ще се окаже че не всички от заболелите и оцелели ще се възстановят напълно. Което пък значи 10-20 години по-кратък живот.Това НЕ Е ГРИП !!!А е езаразна болест подобна на СПИН !!!разберете го колкото и да сте НЕинтелигентни.

85

Факт

преди 3 години

Не знам за Вас, но аз в следващите 6 месеца няма да стъпя в друго обществено място освен супермаркета.

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83"Аз бих казал: който го е страх да ходи, да се седи вкъщи и да си се самоизолира"Нещата не стоят точно така.Знам че вие провинциалистите сте извънземни и смятате че можете да правите каквото си искате но светът не работи ТАКА!!!Предпазните мерки са както за себе си така и за всички останали хора.А такива павиани като теб като поемат заразата и започнат да я разнасят и от това умират други хора то аз има право да убия всеки павиан като теб с цел да защитя живота на невинни жерт

83

Хаха

преди 3 години

Къде са тези хора защо не идват? Рискуваме скандал с ресторантьорите...:) Както се накараха и на правителството..

82

Ех, времена

преди 3 години

А беше време, когато седиш и чакаш 40-50 минути да ти донесат менюто, говорят ти като на натрапник, хвърлят ти мазнотии като на куче и те псуват ако не оставиш бакшиш

81

Анонимен

преди 3 години

Много лошо ги удари тия безмозъчни, арогантни, нагли кръчмаджии мутри печелбари, ако няма правителство, има Господ

80

Анонимен

преди 3 години

Аз бих казал: който го е страх да ходи, да се седи вкъщи и да си се самоизолира. Два месеца идиотщина СТИГА

79

Златена

преди 3 години

Пожелавам на алчните бизнесмени и неуките много отворени роми в България всички те да се заразят с коварната болест коронавирус да я изкарат много тежко пък дано след това да им дойде акъла в празните им дебелокожи кухи глави

78

Математик

преди 3 години

Трябва да ме пере съчмата за да ходя по заведения в тези времена.Който иска да си ходи.Не виждам какво трудно има в това да си приготвя едно кафе, за да рискувам здравето си и здравето на близките си. Не казвам, че не мога да се заразя по друг начин, но защо трябва да рискувам от някакъв мързел?Дори и най-леката форма да хвана, пак са 2 седмици в кашляне и кихане.

77

Анонимен

преди 3 години

Поредната глупост на правителството. Аман от *** решения

76

Златена

преди 3 години

Има една истина алчните бизнесмени в България се интересуват само от собствения си живот и своя бизнес за другите Българи въобще не им пука заради такива хора с това мислене България никога няма да се оправи като държава.Ако алчните бизнесмени изчезнат завинаги от България тогава нашата страна България ще се оправи като държава.

75

xaxsas

преди 3 години

В тая карантина за 2 месеца се научих да готвя по-вкусно от 99% от готвачите в ресторантите. От сега нататък в заведение само лятото ако искам да пия вода на климатик.

74

Анонимен

преди 3 години

Ако направят 80% отстъпка бих се осмелил да взема нещо за вкъщи за кучето, евентуално

73

Анонимен

преди 3 години

Метър и половина между масите изобщо не е достатъчно. За да седне нормално един човек, дори и да не е дебел му трябват 60-70 см от ръба на масата до облегалката на стола. Значи двама такива почти ще си допират гърбовете, а ако има и дрехи по облегалките... Не ми се струва безопасни и затова няма да посещавам докато всичко не отмине. Два месеца съм изкарал без кръчми, ще изкарам и още два.

72

Анонимен

преди 3 години

Четох достатъчно за тоя вирус,докато ни държаха заключени. Не се интересувам от мнения на експерти на властта, откакто такива ни караха да маршируваме в дъжда след Чернобил. Мненията са, или няма такъв вирус или не е по-страшен от грип. Затова ще ходя по заведения без да се двоумя. Който се страхува, да не ходи.

71

Анонимен

преди 3 години

1,5 метра между масите значи както преди, гръб в гръб и ръчкане със столовете... Айде мерси, няма нужда. Няма да си рискувам здравето заради алчните кръчмари.

70

Анонимен

преди 3 години

Който мисли,че се излага на риск, да не ходи. Никой не е задължен.