109

Анонимен

преди 3 години

Големи бонкьори и хора на живота бре - типични бай *** всички до един !

108

аnonimen

преди 3 години

та като правите нещо или го правете да е вред или аиде не бе чудо не бе дявол 40 гоини де бяхте та сега се сетихте

107

аnonimen

преди 3 години

250 лева оня ден за дезинфектани ръкавици маски спирове шлемове и тия реват отде да ви ги земем плащаме ви здравни де са за лудите кои не си гледа работа после приходи отде

106

Анонимен

преди 3 години

Ама тия "тераси" и "градини" на снимките са си чисто и просто шушлековите заграбени тротоари. В заповедта на министъра ясно си пише какво може да отвори и какво не. Тротоарите никъде не ги пише. Сервитьорките как ще притичват между пешеходците ли?

105

Анонимен

преди 3 години

Любими лафове от глупавите софийски кръчми:1. Бира имъмйе саму в малки бутилки.2. Тйези двети от минюту днес ги нямами.3. За туй съ чака 45 минути.4. Вину приедлагами саму в глулями бутили. 5. Тйези клиенти пушът щоту са на частну парти.6. Лйед нямами, развали ни съ гиниратуръ.7. Бирътъ ни йе ощи топлъ щоту току що ни я дукаръхъ.8. Скаръ днйес няя дъ придлагами, щото майстурът нъ скарътъ ни йе болин.9 Да приключими смйеткътъ щото ми свърши смянътъ.

104

аnonimen

преди 3 години

кои нее добре не знам

103

аnonimen

преди 3 години

значи или да се прави нещо или да се спира побъркахте ни на кои да вярвам

102

аnonimen

преди 3 години

не се разбира ем се отваря ем вируса се маха кое нее вред и докга един през друг

101

Анонимен

преди 3 години

Нашенските кръчмари има още мнооого хляб да ядат докато стигнат поне базовото европейско ниво. Даже и в Сърбия и Турция, ресторантите са далеч по-добри от нашенските, да не говорим за държави, като Италия, Испания, Португалия. Дори няма да споменавам Франция.

100

баба мара

преди 3 години

на снимките виждам само де=би-ли доктори на науките не виждам да серазхождат и да пият гну=сно кафе

99

на 11-та снимка

преди 3 години

едната сервитьорка гледа като раздразнен бутор. Незабавно потеглям към Витошка да й оставя 20 лева за бoклучесто кафе с разредена кола.

98

Анонимен

преди 3 години

Няма да е лесно,но всичко зависи от собствениците на заведения.Ако смятат да е както преди посетителите ще намалеят.Добро обслужване,качествена храна и бонуси,както се прави по света.

97

Анонимен

преди 3 години

Защо на маса в кафене са сложили комплект с подправки? И солницаата ли подменят след всеки клиент? За олиото и оцета да не питам.

96

Анонимен

преди 3 години

Тъжната истина е, че в София много трудно се намира ресторант, който да предлага както вкусна храна, така и добро обслужване. Или едното или другото, а понякога и двете куцат. Някои места стават да седнеш за час на по бира с приятели, но нищо повече. За ресторантьорска култура и кулинария и дума не може да става.

95

Анонимен

преди 3 години

И за какво ми е да ходя на ресторант? Какво ми предлагат там, някакви глупости от рода на рачешки пръстчета увити в бекон на шишче или пък пица със салам кучешка радост и кашкавал от палмово масло... Нека първо се научат да готвят и да поднасят храна както трябва, а после да искат клиенти.

94

Анонимен

преди 3 години

Заведенията в България са пълна скръб. Не може да хванеш от улицата 2-3 младежи от провинцията, да им дадеш минималната заплата и да ги направиш сервитьори, НЕ СТАВА ТАКА! Те тия не знаят от коя страна се слага вилицата и от коя ножа, да не говорим че са като хванати от гората (а някои направо са си такива) и нямат никаква представа как се работи с клиенти. Навремето за сервитьор се изискваше диплома от ТОХ. Хората учеха 4 години за това.

93

Анонимен

преди 3 години

Ако ме е страх да ходя по заведения,то трябва и хляб да спра да ям, и сирене,кашкавал...Знам ли кой ги е правил, пипал, пакетирал.

92

Анонимен

преди 3 години

Ако ме е страх да ходя по заведения,то трябва да спра и хляб да ям,и сирене,кашкавал...Знам ли кой ги е правил, пипал,пакетирал.

91

Анонимен

преди 3 години

По българските заведения ходят само такива като младежът убил Милен Цветков ,мамините синчета ,преялите от властта и бизнеса и тяхните отрочета ,те са и с големите джипове 80% от народа едва му стигат парите да си сложи на масата на децата храна !До там ни доведе бат Бойко с неговата загриженост дето на всяко появяване по медиите говори колко той работел и мислел за народа си ...мислел ама друг път. Мисли за тези дето му ръкопляскат и го крепят да е на власт !

90

Анонимен

преди 3 години

На хипер-активните провинциалисти им изпушиха бушоните.Ако не си разменят слюнки по кафетата откачат.