129

Реалист

преди 3 години

До мама миа:Определено не си дават сметка.

128

Сп???нс

преди 3 години

Вчера говорих с един собственик на доста голяма кръчма, и каза че по масите не трябва да има нищо, което да е за общо ползване , нито салфетници, нито чашки със захарчета, нито комплексен прибор, но тава в Испания , където хората не отричат съществуването на корона19.

127

Анонимен

преди 3 години

типични ситуации в бг кръчма - пиеш кафе има червило на чашата, хапнеш нещо - то плува в мазнина, после те боли стомаха и получаваш афти

126

мнение

преди 3 години

... от тези дезинфектанти при мен по ръцете се появиха рани, а аз съм и ... диабетик!... рани ..!... а тези рани трудно, ама наистина трудно зарастват ...... отчаян съм ... от всичко ..!

125

Маски и шлемове

преди 3 години

Сервитьорките да обличат все пак и нещо друго.

124

авторепаратура1991

преди 3 години

Витошката отвориии портиьееее. АТАКАААА *** !! Нападай !!

123

мама миа

преди 3 години

Щабът крив и лъжлив, министърът - виновен, Ангелкова - оставка, ресторанти - лоши, не отговарят на изискванията на никой българин, морето - мръсно, непоносимо, гадно и скъпо, хотелиерите - крадци, мошеници, мутри, сервитьорите - ***, в краен случай, ***... Кое и кой в тази държава ви харесва? В огледалото погледнахте ли се? Давате ли си сметка що за хора сте вие?

122

Боднете нещо

преди 3 години

Е може ли така, нема ли да боднете нещо в Хепито, заведението на другаря Красимир Премянов

121

ВТОРА СЕРИЯ

преди 3 години

И още простотии от селския персонал по софийските кръчми:1. Тукъ шъ сйеднити, ама до 7 трйабвъ да сти приключили, щот имъмйи резйервации.2. С картъ нйе можи да плащати, само в брой зимами. 3. Нйамъми дрйебни, идети ду кафйету отсрещъ да въ развълят пари.4. Жиенскътъ туалетна ни рАботи. Ползвайти мъжкътъ. 5. Нйамъми зихтин, имъти си оливиъ на масътъ.6. Мъ туй пу чашътъ не й чирвилу, то си и тъка.7. Минютътъ съ ни малку, йето ви идно.

120

Хан Аспарух

преди 3 години

Времената са такива, че *** изплува на повърхноста! Всички видяхме мършите на обществото, Жалкото е че доста хора си мислят че светът още е същия. Е НЕ Е!!! Първи ще го усетят хората с бизнес в услугите /ресторанти, магазини, адвокати, хотели, и т.н./. Да му мислят политиците. От всички най-потърпевши всъщност са артистите, много труд влагат а без публика ...?!

119

До Вяра

преди 3 години

Глупости и лъжи.

118

Вяра

преди 3 години

Имам три деца /9 и 11год/двете са близнаци ,Георги и Гергана на 9 год. Днес за първи път от26.02.излязоха от къщи.Решихме да ги почерпим за празника.В заведението казаха,че нямаме право 5 човека да седнем на 1 маса,съпругът ми, или едното дете да седне на отделна....

117

Хан Крум

преди 3 години

До мдааАми разчитайте на чужденците - се.л.так. Докато не оправите хигиената, обслужването и качеството на храната ще си я ядете самички.

116

Хан Крум

преди 3 години

До ГАДДОВЕ МРЪСНИ !Червена чутуро - като смяташ, че е гавра отиди доброволец във Пирогов при болните от вируса. Ама само знаете да плямпате. Аз лично няма да стъпя във га.д.ните ви и мръсни кръчми ако ще и във скафандри да сте. За да печелите сте готови да ни изпозаразите.

115

ГАДДОВЕ МРЪСНИ !

преди 3 години

"Сервитьорите пък задължително трябва да са с маски или шлемове"ДО КОГА ще се гаврите с хората !?

114

фактите

преди 3 години

Цените в заведения се повишиха по понятни причини : 20 год. прагът за ДДС стои 50хил.лв т.е и най-макото капанче вече плаща ДДС , а преди бяха на патент, кризата за готвачи и персонал вдигна заплатите до небето , приличен готвач под 150лв. на ден не можеш да намериш , в момента миячката взима колкото готвач преди няколко години , наемите също се повишават ...И все пак цените тук са доста по-ниски от Гърция: бира-4? ,кафе-3?, но тези цени неминуемо ще дойдат и у нас поради по-горните причини.

113

Анонимен

преди 3 години

Определено е паднало нивото както на храната, така и на обслужването и почти всичко което видях. Софиянец съм но от 15г живея в чужбина. Миналата година си бях в БГ за няколко седмици,. Заведенията нямат нищо общо с това което бяха. Скъпотия, кич и без вкусна храна. Да не говорим за някакви елементарни промоции или атракции за да се привлекат клиенти.

112

Анонимен

преди 3 години

Мдаада си яде сама в такъв случай.

111

иван

преди 3 години

С този ръст на заразените скоро ще ги затворят пак.

110

мдаа

преди 3 години

Как пък все сте недоволни от нашите кръчми , а пък чужденците хвалят храната в тях и ги харесват . Искате за 5лв. пържола да ядете , обаче да е голяма поне 700гр. , да пиете бира за 2лв. ама да е баварска , салатата да е педя висока , ако може за 3лв. ... Кога ще разберете , че ресторанти и заведения са за хора с пари надвили си на масрафа , а не за работещи бедни . Нещо бъркате заведение със заводски стол !