72

1

преди 4 години

др.борисов,нали имаме голям кредитен рейтинг,рекорден излишък,който при бсп,го нямаше,а участваме с 100000евро.

71

Мизерно, но?

преди 4 години

"България ще даде ?100 000 за ваксина срещу коронавируса".Не че сме богати, но някак си бие на очи, че съседна Сърбия (която уж е по-зле от нас, поне така твърди нашата пропаганда) дава над милион евро.

70

Анонимен

преди 4 години

Подавай си оставката АРОГАНТЕН СЕЛСКИ БЕК

69

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

""България ще даде ?100 000 за ваксина срещу коронавируса""Мизерничко,но пък от сърце.Та двойно и тройно по-голями суми от тази, разни бизнесмени дават за автомобили или за преймейтки,чалкарки ,или моделки.Ама колко дадоха за хипотетичната, саморазрушаваща се гранична ограда

68

Анонимен

преди 4 години

Ние дадохме и 3 милиарда за нищо що да не дадем още 100 хиляди

67

Кина

преди 4 години

Грешни пари за отровни коктейли !

66

Анонимен

преди 4 години

Те хубаво събират пари за ваксина, но първо ще я приложат върху плебса! Хайде да видим кой от Щаба ще си я постави първи? Те нали всичко знаят, ако не за вируса, то поне за моргите?

65

До Loyko

преди 4 години

100бона не са проблем, важно е точки да запише пък и другата седмица 10м... сме напред

64

Активист на БСП

преди 4 години

Я отидат за ваксина,я в една къща в Барселона.

63

noname

преди 4 години

Нашите държавници в момента са много големи дзифтари. Но за 100К евро инвестиция в проект, който е обречен на провал това не е чак толкова лошо. Ако е наредено от ЕС да се дават кинти - то ББ няма шанс да не плати, колкото и да ми неприятно да го спомена.Както виждаме за СПИН/ HIV - Human Immunodeficiency Viruses или на български "човешки имуннодефицитни вируси", които са силно мутиращи от 1983 година до сега няма лек или ваксина...

62

Само!?

преди 4 години

Изключително несериозно като участие е тази сума. Ако всички дават по толкова, скоро няма да има ваксина. Това са много скъпи научни изследвания, а ние пак разчитаме другите да предоставят големите пари.

61

Анонимен

преди 4 години

Баце, с тия пари купи по-добре жилище на някоя самотна майка с 2-3 дечица и ще имаш много по-голям принос за себе си като човек. Ама не бъди *** да се биеш в гърдите !

60

Анонимен

преди 4 години

Това са пари за семки за олигархията. С това ли участваме ?!? Айде моля ви се.

59

Анонимен

преди 4 години

Пази ги за чували човека ...дефицитна стока !

58

Alastair

преди 4 години

Проста ли е Европа ?Явно да. Да събираш пари за секирата с която ще ти отсекат главата не е много умно. Пари които ще се влеят в и иначе бедния Бил Гейтс (по - познат като човекомразецът) Почти всички фарма концерни, които имат програма за ваксината са собственост на Гейтс.Лабораторни мишки ще бъдат хората.Искате ли да бъдете медицински експеримент с неясни последствия ?

57

ВЪПРОС

преди 4 години

Защо Тези 100 000 Евро отиват във Фирмата на Лилана И Брат и ?Можеше да се преведат дитектно в Пернишката Белодробна Болница ??

56

Сунай

преди 4 години

От своя джоб да ги даде, за него сто хилки са седмична почивка в 5 звезден хотел в дубай!

55

Щедър

преди 4 години

Интересно, колко му струва джипката, държавна? Подигравка, наистина. Да види Сърбия колко дава. Иначе били ни сочили за пример,друг път, никой и не си помисля, пак фейк нюз. Майтап, Уили.

54

Бау

преди 4 години

До 53Гледа видео и прочете в конспиративен сайт, а ? :D

53

Патриот

преди 4 години

Щяхме да дадем повече ,ама едни американци ни избрулиха 4 милиарда за едни "невидими" Ф-16.Невидими не щото са стелт ,ами че просто че още не са се материализирали:)