"Той твърди, че е дошло е времето за възраждане на българското животновъдство и производството на производството на родни марки млечни продукти"А защо трябваше да бъде унищожавано
Имах печени пържолки с гъбен сос преди Великден(нямам проблеми с теглотои не постя,а владика ми каза,че постът е личен избор зависещ от телесния статусна индивида).След като за Великден си хапнах от агнешкото,в тавата с негооставих и останалите ми от преди пържолки.На другия ден претоплих тавата имога смело да заявя,че пържолките бяха поели от вкуса и аромата на агнешкотои вкусовият коктейл бе невъобразим.Сега подготвям за Гергьовден подобноразвитие на нещата.
Скъпотия до шия !!!! Да си ги ядат те тия агнешки *** !!!! Аз ще съм на рибка !!!И ще чакам кУроната хахахахаха
Изяли сме 80% от бълг. агнешко по Великден.Какво значи това?Че отподготвеното за продажба по Великден агнешко сме изяли 80%,или че отвсичкото налично у нас агнешко сме изяли 80% и за Гергьовден ни остават20%? Какво иска да каже тази статия?Че за Гергьовден 80% от агнешкотоще е внос,или че ще ни пробутат останалите от Великден агнета (замразени,след твоа размразени)като охладени,плюс нова доза българско агнешко задопълване.Каквото и да е,смятам,че обикновения потребител ще бъде прецакан/
Агнешко се яде за Гергьовден. До Великден би трябвало да се пости и на Великден се започва с яйце. Това са старите традиции, разбира се.
Иии и аз днес си взех един заден калник от младо ягне, нашо си бълграско..нямам търпение да го метна във фурната :))). По Великден хапнахме един преден калник и беше страашноо..пак си нашо, родно
И като как сме го изяли, като агнешко в България рядко се яде - по Великден и Гергьовден?По скоро изобщо го е нямало, че сега требе яко внос да пълним джобовете на тарикати
И на арабите пратихме 30т. агнешко да лапат, а пък им се досвидя да върнат едни 80кг. дърто говеждо.
Не сме го изяли още. За Великден си взех четвъртинка от местните - има и за Гергьовден и за още една супичка :)
Изяли сме 80% от българското агнешко по Великден