272

Анонимен

преди 3 години

"" Борисов и ген. Мутафчийски: Щабът работи! ""................тоя път ще ви похваля ... Браво, наистина се справяме по-добре от повечето държави в Европа, но сега помислете и за икономиката !

271

IT-спец

преди 3 години

само като го гледам с тва недоразумение Win 7 ми става ясно колко ген. Майтапчийски е сериозен, карай стадото, всички блеят(псуват) ама никой нищо неправи...

270

До Анонимен

преди 3 години

Ами както те гледам какъв толуп си, как да се обръщам към тебе

269

Анонимен

преди 3 години

Коронавирус с лъжи не се бори!С поредица от груби грешки и на централните, и на местните здравни органи Видинска област се превърна в най-големия пробив на COVID-19 в България

268

Анонимен

преди 3 години

Представям си ако г-н Ксавие Бетел, г-жа Софи Уилмес, г-н Марк Рюте се обърнат към поданиците на държавите на които се премиери, с наименованието "толупи", какво ще последва на секундата от страна на медиите и политическите субекти. За данъкоплатците да не говорим.Първите 14-сет години от домашното възпитание на Бай Х ги няма никакви, ама абсолютно никакви.

267

Анонимен

преди 3 години

Нормален резултат е да починат лекари, след като прословутия щаб и наглия Борисов толкова нагло лъгаха, че са екипирали всички лекари и в цяла България с неоходимата защитна екипировка- Нищо подобно, това са нагли ***, които само мислят как един лев да не похарчат за народа си , а всичко д аокрадат.

266

(-_-)

преди 3 години

Отказвам се. Политиците са прави да ви лъжат ежедневно и да ви правят на майму ни, защото сте точно такива.Цялата мисъл ви протича извън мозъчно - в телевизорите ви. Някакви хора се опитват да ви обяснят, ама ги отхвърляте. Точно като в филма идиокраси, ама на живо. Еми живи и здрави!

265

гражданин

преди 3 години

Браво на Генерала! Поклон!

264

(-_-)

преди 3 години

И какво искаш да ми кажеш ти сега, че хората, които изплуваха като фекалии във властта след промените, та до ден днешен трябва да ги прегърнем и целунем, след което да се оправяме кой както може, защото объркаха всичко заради лична облага.. Така ли?

263

Анонимен

преди 3 години

Хей (-_-)......"не, не, не и не....."....но е ДА......останаха няколко страни в света в които все още се експерементира светлото бъдеще със затворени граници, както беше и България.

262

(-_-)

преди 3 години

Не, говоря за недодялани политици и техните слуги. За тия, които изселиха половин България да си търси късмета по света. За тях говоря!Всеки рано или късно ще си го получи!

261

Тъпомер

преди 3 години

УРААААА,имаме си герой,вечна дружба,пожирникари и полицай обеденаваитте се,обяденението е сила,да живее слънцето Б.Б.СЛАВАААА

260

(-_-)

преди 3 години

Това швейцарско издание яко ще да го е закъсало щом се занимава с измислените герои на пазача на бай Тошо..Няма никаква война. Всичко е медийна *** и политическа игра върху един жалък вирус, който за щастие има само 0.1% смъртност!

259

Анонимен

преди 3 години

Който го е разбрал, разбрал останалите които с никой и с нищо не се съобразяват ще го усетят до 2 седмици.

258

Чочо

преди 3 години

Супер готин !!!!! Който не го харесва е мало-мник .

257

Анонимен

преди 3 години

геерал Майтапчийски е некадъреникнагаждач разказвач на страшни приказкив това е геройгерой от приказкада го вземат тези които го искатаз не го искамтакъв генеерал страхливец не ми трябва

256

Анонимен

преди 3 години

Халал да им е!

255

До 280

преди 3 години

Заблудени човече, просто не се правят достатъчни тестове.Няма тестове - няма заразени.

254

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски се доказа като истински генерал и герой във истинска война с епидемията За разлика от мънкаштата свекърва радев който се доказа като мухлюю

253

Анонимен

преди 3 години

1 Най слаба ни е от 9 септемри 19442 в чарвените 3 Ако една световна пандемия убила над милион човека не те плаши то кое либсата на субсидия или не възможноста да идел на гей парад на 9 май ?