221

морски

преди 3 години

Сещайте се, какво ще стане по Черноморието ни това Лято !

220

Анонимен

преди 3 години

Генерала сега им виновен те управляващите кога са били за нещо виновни лампичката светна на генерала нали така говореше онова дебело ч е р в о. Лекарката да почива в мир. Те си правят всеки ден тестове не бързи а бавни които са надеждни. Лекарите кучета ги яли заплати обещания по 1000 лв няма, да не забравяте кой ви спаси от ковид св. Бойко.

219

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 225Това е за болница, но може да си приеме и за други места със струпване на хора като цехове, където има заразени, някои от които може да са безсимптомни или слабосимптомни. Същото и за работа на каса или гише където минават много хора.

218

Анонимен

преди 3 години

Явно болницата от която е починал лекаря не е имала необходимото медицинско обурудване с апаратура за установяване на вируса наоколо с околната среда в концентрацията му на колонии с коит съществува от този тип в места,повърхности в помещенията,работно с предпазно облекло,средства за защита и друг инвентар,както въздуха с влажноста,компонентите в него,който се съдържат как съвместими за природата му,разпространение с популация,че още с други типове вируси придвижващи се подобно от среда в среда.

217

Анонимен

преди 3 години

Много лошо за лекарката само на 43 години. Съболезнования на близките й.Изводът е, че при редовни контакти със заразени никой не е застрахован.

216

Жалко за...

преди 3 години

...толкова рано отишлата си жена, нека почива в мир! Дала е живота си в изпълнение на хуманния си дълг на лекар! Съболезнования на близките й!

215

Винету

преди 3 години

Главния пожарникар на републиката е преценил, че генерал Годжи стана доста известен и това не е добре. Вожда трябва е един. По-точно когато има лоши новини вожда трябва да е друг. А когато на хоризонта се задават добри новини и разхлабващи мерки тогава вожда трябва да е титуляра на републиката-главния пожарникар на републиката. Вестоносеца на лошите новини беше употребен, събра негативи и заплахите и идва ред на добрия вестоносец, футболиста с черен дан от карате.

214

Лаик

преди 3 години

От "осанна!" до "разпни го!" ...на Син человечески му дадоха 5 дни - тия нашите им дадохме почти ДВА месеца,нали !!! Сега да не тръгнем да търсим виновен, по традиция :-(. :-(

213

Анонимен

преди 3 години

Хората ,които не се интересуват ,не четат всички сайтове и сами да си направят със собствените си глави изводите вярват на Герб ,но много и от техните гласоподаватели вече са наясно че те сами ще се катурнат с всекидневните лъжи и измами. Бойко ако ще да се включва по 10 пъти на ден с подбраните от него ръкопляскащи и бокоизбраните *** народа вече едва ги понася ! Не може този народ дето 30 години им търпи лакомията и безобразията все той да е виновен а той лично да е спасителят !

212

отварят ли

преди 3 години

спортните площадки на открито?

211

Анонимен

преди 3 години

Бойко и неговите папагали дебнат непрекъснато да не се появи някой нелицеприятен факт ,но пак се прокрадват някои истини за обикновени хора ,които са били заразени с вируса по какъв начин са прехвърляни от място на място само да не му се направи тест ,да се спести пак от неизветните хора и ги приемат в болница чак ксогато са безнадеждни ! Как ви се струва този двоен стандарт на Герб. И заплатите им са такива за тях по 10 - 20 бона за обикновените българи 700 лв. Бойко е наясно че е пътник и се м

210

Анонимен

преди 3 години

И сега кой ще ни казва всяка сутрин че първи обявил извънредно положение в Европа? С какво ще се гордеем сега?! :(

209

Анонимен

преди 3 години

Постепенно ще станат известни много истини,достатъчно е да се разровите само във Видин !Това че заради един депутат тестваха веднага 240 търтеи дето на работа не ходят,дето си се возят самички в купените от народа автомобили,а тези дето се возят по общ.превоз за тях няма тестове,за тях няма и болници а само "стойте си в къщи !" Защо депутата не си стоя в къщи нали нямаше симптоми и се чувствал добре,защо Домусчиев не си стоя в къщи а го лекуваха в болница.Тепърва народа ще види двойният стандар

208

Врачанин

преди 3 години

До Хмм 197 След 13 Май махайте КПП-та.Областните градове блокирани , а в останалите населени места се движат свободно.Налага се да пътувам от Враца до Плевен на лечение и винаги тичам по различни доктори да доказвам че съм болен.Нима епикризата не е достатъчна.Изтормозихте народа.А това за починалата лекарка е наистина много притеснителен факт.Дано Господ ни помогне.

207

Анонимен

преди 3 години

генерал Ревльо-употребен и изоставен

206

До 171

преди 3 години

Нали от 1 юли вдигат нощният ток със 70%, за газта намалението на цената с 40% със задна дата от миналата година го забравиха и съобщиха че парното може би ще поевтинее лятото, когато не се ползва само с 2-3% Та сигурно се подготвят да приемат народната любов, затова са и нацвъкали толкова джандари около парламента.

205

Анонимен

преди 3 години

Самовлюбеният вожд държи да го хвалят да е в устата на началниците с похвали ама дали тези похвали ги заслужава ? Всичко у нас е СТЪКМИСТИКА така че да се харесва на вожда и да е хвален а нацията ,кой я пита нея те си имат достатъчно роми дето ги подкрепят срещу 5 лева !

204

Анонимен

преди 3 години

До: номер 207Ами моя колежка ми разправяше за нейни близки, че на остров Кипър всеки който идва на летището от чужбина го взимат директно от самолета и го карат в бункер оборудван специално за условията на карантина!Може би става въпрос и за пари все пак, не знам.

203

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля че има пандемия и тя не отминава и нас ,но дълбоко се съмнявам че този щаб назначено от Борисов огласява истината,защото май истината от Видин и тази голяма лъжа на щаба сега ги катурна.Това народно недоволство е не защото няма пандемия а защото не тестват хората,защото такава е заповедта от горе да не се харчат пари да е "ПЕСТЕЛИВО " по думите на вожда. Досадни станаха с обвиненията към нацията а аз като гледам хората си се движат и на разстояние и с маски и не може винаги нацията д

202

Анонимен

преди 3 години

До: номер 189 (Zlatena)На тебе пък откъде ти дойде тази странна идея, че само ти знаеш истината, а всички ние около тебе сме умствено ограничени и необразовани?Изобщо, къде тук, или другаде, където и да е, се чуват, виждат или четат мнения на българи, смятащи, че опасността от пандемията е измислена?Може би от 1 до 10 процента от мненията са такива наистина, но не повече.Над 90% от нас, твоите съграждани не смятаме така.Но не сме длъжни да сме съгласни със всички мерки които се налагат!