241

Анонимен

преди 3 години

Млада, здрава жена на 43 г, в разцвета на силите си! Мир на праха И и да почива в мир този истински герой! Курбан е станала на възрастни с много хронични заболявания, на *** и на много неосигурени граждани-------- Нито е била млада, нито е била здрава и на никого не е станала курбан. Астмата си е сериозно заболяване, а асистираната репродукция в повечето случай компрометира имунитета. Млад и здрав човек просто така не умира, особено под медицински грижи.

240

Анонимен

преди 3 години

До Жалко за...Какво съзньние, каква душа има човек, който слага минус на пост като този?

239

Анонимен

преди 3 години

И как не са успели да я спасят великите ни лекари, на които всяка вечер ръкопляскаме?

238

Анонимен

преди 3 години

До VipТочно казано

237

Анонимен

преди 3 години

До Винету 236Айде, апачите. Стига, че някой ще те вземе насериозно. Не си ли чул, че маса жени имат първи деца на 40, че и 40+? Не говоим за Африка. И то без здравословни проблеми. А пък ако смяташ хората с репродуктивни проблеми за хронично болни, които могат да умрат от коронавирус значи най-малко 240 000 са потенциално застрашени. Толкова бяха хората с репродуктивни проблеми в България и то още преди няколко години. Най-вероятно днес са повече.

236

Анонимен

преди 3 години

Продължаваме да сме затворени, докато не отворя чалготеките в Студентски град да има къде да забърше човек нещо младо от провинцията и да я заведе в мола да и взмеме някоя дрешка не им вярвам, че сме преборили вируса и че не е опасен.

235

Анонимен

преди 3 години

за един преятел да питам, какво стана със заплатите на сестрите, дето ги дърпаха от прозорците на парламента? къде е Генерала?

234

от Сливен

преди 3 години

В началото на март заведох детето си в спешното в окръжната болница в Сливен. Беше зле, направиха няколко изследвания плюс рентгенова снимка на гърдите. Температурата беше почти 39. Казах на лекарката и сестрата, че не сме ходили в чужбина, защото точно тогава постоянно се говореше за коронавирус и как се пренася от Италия. Лекарката в спешното ми каза: "Ние не се страхуваме от коронавирус. Грип Б е много по-опасен"Прехвърлиха ни в инфекциозното.И там всички лекари си работеха само с маска,"

233

От Берлин

преди 3 години

Пак се намесвам с мнение--баба Меркел си няма понятие, и затова слуша министъра на здравеопазването, който е доказано свързан с фармацевтичната мафия... Редовно се трият и плюят всички специалисти, които дават доказателства за вредноста и фалшивоста на статистики и мерки... Щом има репресии, значи се крие истината!При такъв Бай ***, си представете за какво става въпрос?!

232

Ковид-1984

преди 3 години

Да, Съпротивата в Германия расте с всеки изминат ден. Все на повече хора им става ясно, че тъмните сили и зависимите от държавния апарат професори-чиновници, нарушават грубо конституцията и въвеждат неправномерни и преувеличени ограничения на свободите на хората, ограничения надхвърлящи смисъла на защита от Корона (която вече почти отмина в Германия). Година без сватби, кръщенета, погребения, Великден... не е имало нито през Третия Райх, нито в ГДР. Хора, събудете се !

231

Widerstand2020

преди 3 години

е новата политическа партия в Германия, основана от лекаря д-р Бодо Шифман. Съпротива2020 има за няколко седмици вече над 60000 члена. Целта на партията е връщането към нормалния живот и отхвърляне на вече съществуващата Диктатура. Който знае немски може да тюба да се информира повече - препоръчително е.

230

Анонимен

преди 3 години

Вождът Винету още преди месец и половина ни убеждаваше как български предприятия вече шият супер костюми, не само за лекарите, ами и за износ ще има! Ама изглежда само за износ е имало... кой ще понесе отговорността? Изгубиха 2 месеца! Давали са им на лекарите зелени наметала от резерва, който е бил войник знае.

229

Винету

преди 3 години

Има нещо което крият от нас, но след време ще стане ясно. Жената е на 43 и твърдят, че нямала други заболявания. От друга страна има дете на 6 години. Коя жена има първо дете на 37 години? При нас апачите жените на 37 вече са баби.Предполагам жена, която има някакви здравословни проблеми. А и не се знае дали тя е родила детето Явно има някакви здравословни проблеми, които ще укрият и няма да кажат за да се страхуват всички още повече. Ще укриват, защото ако лъсне, че е била болна от нещо?

228

Vip

преди 3 години

Да почива в мир лекарската. На "диван" специалистите, които се подиграват и оплюват щаба и специалистите в него добре да почетат биографията на лекарската да видят снимката и. И после добре да помислят пак какво дрънка защото тази жена може да е тяхната дъщеря, внучка, сестра или съпруга и че тази болест е толкова непозната и коварна.... Поклон пред мъжете и жените, които с труда и ума си успяха поне до момента да запазят България от болестта въпреки скиптиците...

227

korona

преди 3 години

До ВинетуВсеизвестно е, че умните замълчават, лошото е, че простотията остава да се шири навсякъде в страната.ББ не е толкова страхлив, а сега всеки да действа самостоятелно и да не ПИСКА после.

226

Анонимен

преди 3 години

Бойкоо, а тъй отвържи ситуацията.

225

Василка

преди 3 години

Да излизат да говорят "разбиращите-коронавирус-няма" и да дават отговори на собствените си глупави въпроси! За всички желаещи да се заразят и да не се лекуват изобщо-успех! На щаба-респект и уважение!

224

лоша работа

преди 3 години

преди около 10 дни ми се наложи да ходя до спешен кабинет с болки в гърба, задух, кашлица, абе класика,всичко освен температурата. вярвайте или не, лекар-мъж, блисо 190 висок, опакован като дарт вейдър, се разтрепери като кифла, че можело да е ковид и МИ ОТКАЗА преглед с думите 'не искам да се заразя, отивай другаде' не бях попадал на такъв човешки фека*лий от доста време, а със сигурност са стотици в системата. сгеа и нормалните ще се уплашат и ще цъфне приказната ни здравна система.

223

БРАВО

преди 3 години

Точно така трябва .Сега да питат оня без чорапите и оня с зелените чорапи за повече информация и на тях да задават въпроси.

222

РОМ ПОД КАРАНТИНА!

преди 3 години

А бе верно ли? Казват, че им дават по 300 лева, за да казват, че са умрели от коронавирус!