133

Анонимен

преди 3 години

Тоя твоя празен танкер си има и разходи, нали знаеш?В момента празен танкер струва повече от пълен

132

До 142

преди 3 години

Пазара го е определил, щом е нископлатен, значи е излишен и скоро ще бъде сменен с машина.

131

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139човече , ти не си за тука , ти си за психиатрия . Я пак погледни да си объркал мястото.

130

Анонимен

преди 3 години

До 138Коя професия е паразитна се определя от пазара, а не от форумни де_били като тебе.

129

Анонимен

преди 3 години

Рошко форумния *** имащ се за програмист дето не успя да яде агнешко на Великден , пак се е развихрил в коментарите. Щом другите професии са незначими , когато доиде време да събираме реколта от нивата , да те викнем ли ?

128

Мама Росо

преди 3 години

Искам да си имам сега един празен танкер и да го заредя до горе с нефт."Умират хора по света , които не са умирали преди" - Доналд ТръмпДобре ,че не сме като американците да се наливаме с дезинфектанти и да пием превентивно лекарства ,който само вредят.Жулим си ракията и не ни пука.Мъжете и без корона на по 60 години вече са пътници.

127

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски трябва да въведе ВЕЧНА забрана за излизане от дома. Хората да работят онлайн от къщи. Който не може да работи онлайн, значи е с нискоквалифицирана професия и ще бъде заменен от роботи. Зазидване на входните врати отвън и дронове ще разнасят храната до терасите на хората.

126

Анонимен

преди 3 години

Сервитьор, продавач, барман, чистач, фитнес инструктор, готвач, администратор в хотел. Да продължавам ли?

125

Анонимен

преди 3 години

До До без КППА кои според теб са паразитните професии?

124

Анонимен

преди 3 години

До Спешно ТрябваСпешно трябва да се скриеш зад дивана,там е най безопасно.

123

Спешно Трябва

преди 3 години

въвеждане на по-строги мерки : полицейски патрули, контролно-пропусквателни пунктове, да се позволява на семейство само 1 да ходи до магазин за хранителни стоки веднъж на 3 дена и т.н. иначе, Лятото ще има Цунами от Заразени!!

122

До без КПП

преди 3 години

В твоя стил ще отговоря, защото тук раздавате вече смъртни присъди на хора с онкологични заболявания и инсулт. Сводката на безработните издиша, това са хора занимавали се с нискоквалифициран труд, който е нископлатен. Така и така ще ги заменят с роботи скоро и обществото няма нужда от паразитни професии.

121

Анонимен

преди 3 години

На двама души роднините са приели по 1000 лв да кажат че са умрели от коронавирус, трябват им бройки ще се изложат пред шефа, имат таргет ей...

120

Анонимниченцен

преди 3 години

До Анонимен 122Пич, ако наистина работиш в болница и наричаш това нещо "грип", а не коронавирус, отговаря на въпроса защо българите са решили да не казват, че са болни и не се тестват... Хората ги е страх от вас

119

Анонимен

преди 3 години

Този вирус няма да си отиде със седене вкъщи. Или ще го преболедувате и изградите имунитет, или ще седите заключени 2 години, докато ви бият ваксината на Бил Гейтс, който мечтае да намали световната популация. Всеки сам да си прецени кое е по - удачния вариянт.

118

Пандемия УханскаЧума

преди 3 години

Ужаст!

117

Анонимен

преди 3 години

До 127Къде си чул, че не се развива имунитет? Вече е доказано, че има.

116

да,да ама не

преди 3 години

Уважаеми форумци - печатниците за пари работят на 7/24! И европейската и американската! Гледайте и слушайте какви милиарди се размятат по финансовите говорилници!

115

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Абе като не се развивал имунитет срещу коронавирус, защо им преливат кръвна плазма от преболедували, за да се възползват от техния имунитет?

114

Анонимен

преди 3 години

Вируса е като урагана, от начало има сила.Но когато почне да минава от човек на човек почва да губи сила.До месец два този вирус ще изчезне, защото имунната системата на хората ще го ликвидира.При HIV вируса нещата са доста сложни, защото се предава само по кръвен път и е неизлечим.