173

аноним

преди 3 години

Форумци, само тука ли се изявявате? Стига сте броили вирусите в капките на изкиханото от не знам кой си! Гледайте и слушайте финансовите говорилници! Балона се пука!Там се размятат едни милиарди в долари и евра! За парите говорим естествено! Печатниците работят 7 дни 24 часа - американската и европейската! За нас дето се дрънкаме тука я има, я няма - сигурно няма! За някои ще има - за колекторски фирми! Ама те тия са дребни лешояди! Извадете си главите от з+++++++те!Гледайте високо, ако можете!

172

Анонимен

преди 3 години

днес бг , защо не подавате инфо за видин.там имат огромен проблем.изобщо , ама изобщо не сте обективна медия.Жалко че не знам чужди езици да се осведомявам за събитията по другите държави.Гугъла не винаги е добър приятел.

171

Barba Ganios

преди 3 години

До Анонименdo 181 ne se radvai mnogo na taia "pridobivka" ..zashtoto kakto e tragnalo mai shte pipas I vijdash ...samo onlain !!! A detsa shte imash samo ako onlain ti dadat razreshenie !!!

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 181Съгалсен съм, да, усъвършенстват се и някой ден сигурно и това ще стане, но не и с тези примитивни средства с които в момента разполагаме. Факт е, че една робосмукачка даже и примитивната си основна задача не може да върши като хората.

169

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 179Освен някое и друго изключение, където може би може да се въведе, няма шанс поне засега. Освен ако магазините не започнат да продават само опаковани храни с баркодове и системата работи абсолютно перфектно ... и пак остава проблема с бавните клиенти. Една касиерка не само взема заплата, тя е обективно професионално много по-еффективна от групичка от всякакви "ентелегенти". Еле пък ако сред тях има програмисти. Тогава настава доста смях.

168

Анонимен

преди 3 години

Рошана , форумния *** го чипосали и свързали с 5джи и машите , моете го преборите !

167

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 178Нещата се усъвършенстват. Те и бабите ни са смятали, че е невъзможно да пазаруваш без да видиш и пипнеш, ама сега всеки втори купува онлайн.

166

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 174Не е само МакДоналдс мерилото. На много места има плащания без касиерка и не е толкова сложно. Сканираш си продуктите с баркода и си плащаш с карта.

165

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177Мхм. Ама само за пода и и тая работа не я вършат добре а им отнема супер много време. Пробвай да оставиш една такава машинка да изчисти една хотелска стая, особено ако между чек аута и чек ина има нещо от сорта на един час ...

164

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 152За чистенето на стаята има домашни роботи отдавна. Не изглеждат като кака Пена чистачката, нито като Барби секссимвола.

163

От дек на дек бе

преди 3 години

Това е неприятна вест ,но поцал свят е такова положениетоДобре ,че ни управлява свястна партия и няма много жертви.

162

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 173Не е. МакДоналдс имаха проблем, където няколко хиляди касиери стачкуваха за повече пари. Мак си сметнаха, че им е по-евтино да сложат машини на тяхно място. След не много време стана ясно, че тая работа със заместването не е толкова проста колкото са си мислели и тихомълком върнаха хората на работа. Селф чек ин е хубаво на теория, но на практика ..... яко проблеми. Като се почне от това, че клиентите са БАЯ по-бавни от касиерките, и се стигне до всякакви специални ситуации

161

Анонимен

преди 3 години

До До 147Така е. Касиерка в магазин е вече отмираща професия в доста държави.

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133Познаваш ли ги тия дето са им предложили рушвет? И кой им го е предложил? И взели ли са го в тия гладни времена дето всички са на косъм от смъртта от глад?

159

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139Това със зазиждането са китайски проѝоми за борба с коронавируса

158

(-_-)

преди 3 години

Интересно е да се отбележи, че до момента няма ХИВ позитивен, който да се е заразил с корона.. Явно или двата вируса не се понасят или някое от лекарствата, които пият тези болни гони короната..

157

Анонимен

преди 3 години

КПП-та трябва да останат за София и кварталите с роми, защото основно от там идва заразата ковид вируса.

156

дедо Ташунко

преди 3 години

До Анонимен 159/ Господине (госпожо), Вие пишете Господ с малка буква, а своя ник с главна. Разсъжденията Ви са правилни, но гледайте да си оправите граматиката. Зная, че непременно ще ме оплюете, защото младата генерация, освен, че е неграмотна, няма респект от никого.

155

Шибаняк

преди 3 години

Средната смъртност при ебола е 50%. При някои пандемии на ебола стига до 90%. Ебола е открит 70 години. Още няма лекарство и ваксина за ебола. Толкова ще има и за короната, *** ме нце то ви

154

Анонимен

преди 3 години

Запада ще се оправи а ние тука ще станем бетер Нигерия