180

аноним

преди 11 месеца

Форумци, само тука ли се изявявате? Стига сте броили вирусите в капките на изкиханото от не знам кой си! Гледайте и слушайте финансовите говорилници! Балона се пука!Там се размятат едни милиарди в долари и евра! За парите говорим естествено! Печатниците работят 7 дни 24 часа - американската и европейската! За нас дето се дрънкаме тука я има, я няма - сигурно няма! За някои ще има - за колекторски фирми! Ама те тия са дребни лешояди! Извадете си главите от з+++++++те!Гледайте високо, ако можете!

179

Анонимен

преди 11 месеца

днес бг , защо не подавате инфо за видин.там имат огромен проблем.изобщо , ама изобщо не сте обективна медия.Жалко че не знам чужди езици да се осведомявам за събитията по другите държави.Гугъла не винаги е добър приятел.

178

Barba Ganios

преди 11 месеца

До Анонимен

do 181 ne se radvai mnogo na taia "pridobivka" ..zashtoto kakto e tragnalo mai shte pipas I vijdash ...samo onlain !!! A detsa shte imash samo ako onlain ti dadat razreshenie !!!

177

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 181

Съгалсен съм, да, усъвършенстват се и някой ден сигурно и това ще стане, но не и с тези примитивни средства с които в момента разполагаме. Факт е, че една робосмукачка даже и примитивната си основна задача не може да върши като хората.

176

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 179

Освен някое и друго изключение, където може би може да се въведе, няма шанс поне засега. Освен ако магазините не започнат да продават само опаковани храни с баркодове и системата работи абсолютно перфектно ... и пак остава проблема с бавните клиенти. Една касиерка не само взема заплата, тя е обективно професионално много по-еффективна от групичка от всякакви "ентелегенти". Еле пък ако сред тях има програмисти. Тогава настава доста смях.

175

Анонимен

преди 11 месеца

Рошана , форумния трол го чипосали и свързали с 5джи и машите , моете го преборите !

174

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 178

Нещата се усъвършенстват. Те и бабите ни са смятали, че е невъзможно да пазаруваш без да видиш и пипнеш, ама сега всеки втори купува онлайн.

173

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 174

Не е само МакДоналдс мерилото. На много места има плащания без касиерка и не е толкова сложно. Сканираш си продуктите с баркода и си плащаш с карта.

172

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 177

Мхм. Ама само за пода и и тая работа не я вършат добре а им отнема супер много време. Пробвай да оставиш една такава машинка да изчисти една хотелска стая, особено ако между чек аута и чек ина има нещо от сорта на един час ...

171

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 152

За чистенето на стаята има домашни роботи отдавна. Не изглеждат като кака Пена чистачката, нито като Барби секссимвола.

170

От дек на дек бе

преди 11 месеца

Това е неприятна вест ,но поцал свят е такова положението
Добре ,че ни управлява свястна партия и няма много жертви.

169

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 173

Не е. МакДоналдс имаха проблем, където няколко хиляди касиери стачкуваха за повече пари. Мак си сметнаха, че им е по-евтино да сложат машини на тяхно място. След не много време стана ясно, че тая работа със заместването не е толкова проста колкото са си мислели и тихомълком върнаха хората на работа. Селф чек ин е хубаво на теория, но на практика ..... яко проблеми. Като се почне от това, че клиентите са БАЯ по-бавни от касиерките, и се стигне до всякакви специални ситуации

168

Анонимен

преди 11 месеца

До До 147

Така е. Касиерка в магазин е вече отмираща професия в доста държави.

167

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 133

Познаваш ли ги тия дето са им предложили рушвет? И кой им го е предложил? И взели ли са го в тия гладни времена дето всички са на косъм от смъртта от глад?

166

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 139

Това със зазиждането са китайски проѝоми за борба с коронавируса

165

(-_-)

преди 11 месеца

Интересно е да се отбележи, че до момента няма ХИВ позитивен, който да се е заразил с корона.. Явно или двата вируса не се понасят или някое от лекарствата, които пият тези болни гони короната..

164

Анонимен

преди 11 месеца

КПП-та трябва да останат за София и кварталите с роми, защото основно от там идва заразата ковид вируса.

163

дедо Ташунко

преди 11 месеца

До Анонимен 159/ Господине (госпожо), Вие пишете Господ с малка буква, а своя ник с главна. Разсъжденията Ви са правилни, но гледайте да си оправите граматиката. Зная, че непременно ще ме оплюете, защото младата генерация, освен, че е неграмотна, няма респект от никого.

162

Шибаняк

преди 11 месеца

Средната смъртност при ебола е 50%. При някои пандемии на ебола стига до 90%. Ебола е открит 70 години. Още няма лекарство и ваксина за ебола. Толкова ще има и за короната, ма ме нце то ви

161

Анонимен

преди 11 месеца

Запада ще се оправи а ние тука ще станем бетер Нигерия