20

Анонимен

преди 3 години

Градът е изключително красив и елегантен.

19

Анонимен

преди 3 години

Няма работа, ама има 4 деца, които да храни. Интересно, как го е хранила преди това - много ми напомня на един наш етнос, дето хич не обича да го нарича с истинското му име....

18

Анонимен

преди 3 години

Е мафията кога си е отивала от Палермо, смешки. Та сега били изненадани. А за да вирее там мафията значи тамошното общество си я търпи и "съдейства". Ами ако не си съгласен, се махаш от там, толкова. Няма оправдания, тва било онова било, махаш се и толкова, винаги има начини да се справиш с живота на друго място.

17

Sherlock Holmes

преди 3 години

Палермо е много красив град , с богата история. Има уникална катедрала. Има си и мизерия и мръсотия. Не пазят много чисто италианците. Много стари исторически сгради са оставени на произвола. Може би причината, е че няма достатъчно пари, поддръжката струва скъпо, спор няма.

16

Краси

преди 3 години

"24 годишната Санторо"с 3 /ТРИ/ деца !!Нашите "интегрирани" са така.

15

HeinrichHimmler

преди 3 години

Добре дУшли ?!!! *** с цялото ми уважение едно е да пишеш на телефончето и аутокоректорът да те поправя, друго е с това да изкарваш хляба си и да си неграмотен журналист. От кой свят падаш ? Духова музика ли свири , за да вземеш дипломата си ?!!

14

Анонимен

преди 3 години

Нормалните хора които нямат пари първо гледат да се обезпечат финансово колкото могат поне да имат за храна известно време и после правят деца.Глупавите хора първо правят 3-4-5 деца като тия смотани голтаци за които пише статията имат някаква измислена работа за месец-два и после когато настъпят дори и минимални проблеми остават гладни и почват да се оплакват.Хайде хубаво 1 дете.. Ами 4!? Сами са си го направили.Нека се справят с това.

13

Край

преди 3 години

Чакайте вие да не решихте че в Палермо е по мръсно и бедно от София. Няма такова нещо. Мигранти в Палермо почти няма - не остават в Сицилия защото не са желани. Мафията там е неформалната власт и подрежда нещата така, че за сицилианците да е добре. Разбира се много по-бедно е от Северна Италия, но ... на фона на България стои перфектно.

12

Анонимен

преди 3 години

"" унищожен от коронавируса и завладян от мафията ""................Италия ВИНАГИ е била развъдник на мафия, със или без коронавирус.Въведоха най-тежките ограничения същевременно имат най-голямата смъртност ... и сега ще чакат някой друг да им плати сметките както винаги.

11

Анонимен

преди 3 години

Нека не забравяме едно - това не се случва заради коронавируса, а заради взетите неадекватни мерки.

10

САМО ВЪПРОС!

преди 3 години

Днес станах в 6:00 (демек не съм ***)Пуснах си bTV и гледам някакъв говори за умрели лекарки. Ще ви опиша НА КАКВО СТАНАХ СВИДЕТЕЛ!Говорител: " ...починала лекарка от .... (*прекъсва и се усмихва до зъби*) ... (*мълчи 5 секунди*).(*минава Бойко Борисов*).. (*сваля гримасата*) (*продължава*).... лекарка починала от коронавирус, неочаквано и ненадейно. (*брийфинга приключва*)... (*камерите се завъртат към Бойко Борисов*)

9

Анонимен

преди 3 години

До номер 4Не знам къде сте ходили,но не и в Палермо. Градът е изключително красив и елегантен,а за мръсотия по улиците не може да се говори.За съжаление хората,които надойдоха в София от цяла България решиха,че няма нужда да я пазят чиста и я направиха в пъти по-*** и от крайните квартали на Палермо😔 Още нещо в Палермо,а и в цяла Италия няма нито един магазин на Кауфланд,затова моля не говорете наизуст.

8

АнонимеН

преди 3 години

ДА СЪДЯТ КИТАЙ ЗА ЛЪГАНЕ А СЗО ЗА УМИШЛЕНО БЕЗДЕЙСТВИЕ!

7

А така

преди 3 години

Да сменим темата с нещо наистина важно. Писна ми само да плюете генерала. Той човека ангел... от рая иде... вие не му преклонихте главица.Айде четете сега за ВАЖНИТЕ НЕЩА от живота. Генералите са ви сърдити :)))))))))

6

Бубето

преди 3 години

До 2Това заглавие, което предлагаш, е правдоподобно. Всъщност, днес е Световният ден на свободата на словото..., а България продължава да е на 111-то място по свобода на словото в света.

5

Анонимен

преди 3 години

Просто е невероятно как в страна от Г-7 може да има такова нещо.Мисля че има връзка с джинса им или гена на южняците както се казва,на север са в първия свят ,на юг в третия.Един български шофьор беше напускал клипове с пътуванията си по Европа и южноиталианските градове ме шокираха буквално.По вътрешните улици все едно си в някое наше гето само дето имаше невъобразимо автомобилодвижение.

4

Анонимен

преди 3 години

"Дзен кварталът на Палермо, унищожен от коронавируса и завладян от мафията"България- завладяна от мафията и унищожена от коронавируса

3

Закъсал БОЙЧЕ

преди 3 години

Много голям проблем е Вожда да закъса по време на криза... започват ударни статии за ЗАТЛЪСТЯВАНЕ И ДЗЕН.. Дайте да пощадим нашия Вожд Бойко Борисов и утре да се съберем на жълтите павета и да му се извиним, за това че го обидихме с нашите спазвания на правила и почти НУЛЕВИ арести.Човека е в криза. Трябва да направим кампания "DMS BUDHA" за да го спасим! Споделете мили хора!

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Предлагам ви друго заглавие и друга тема:"България - държавата в Европа, пощадена от коронавирус и управлявана от мафията"

1

Анонимен

преди 3 години

Хубаво го е казал един италианец - "Ние сме войници, но живеехме като генерали". А българинът казва, да спестиш бели пари за черни дни.