61

Хаха

преди 3 години

Туск 2 е тичният брокер - нагъл, неграмотен, но със самочувствие. ***!

60

Анонимен

преди 3 години

Цените нямат значение ако не е ясно колко е голям квадратния метър и вложените материали. Щото ако е 60см, и 400Е са много. Това дето влизат стени, стълбища, балкони... И нека не сравняваме коп-тор за под наем (за инвестиция) с жилище за живеене. Има ли и каква топло и шумоизолация, падземния паркиг - хидроизолация, гараж (на партера!!!) и т.н. Ако не става за живеене, и 200Е са много.

59

.

преди 3 години

До Анонимен 58Предстои да разбереш колко ще падат :)

58

Анонимен

преди 3 години

Средномесечен осигурителен доход 2007 г. - 398 лв. , средномесечен осигурителен доход 2019 г.- 986 лв. Средни цени на апартаменти в София 2007 г. - 1000 Евро , Средни цени на апартаменти в София 2019 г. - 1100 Евро , ДА падат да падат , колко да падат ?

57

ззз

преди 3 години

До експертИли се брокеряк започнал да изгладнява, или тпунгер набълбукал се с 2-3 аирбнб на върха да му плаща вноската. Не няма да е като 2008. 3-4 по-зле ще е. Всичко останало настрана, сега има зщшс повече предлагане при пъти по-занижено търсене, понеже много "инвеститори" са се набутали с по 2-3, а се видя че рентиерството не е устойчив модел. Така че вярвай си .. личи си че си кисел к0мплексар дори от 2-3 думи пост дет си изсрл.

56

експерт

преди 3 години

и тая криза като предната, ще паднат с по 100-200евро в софия, след ръста от 500-600 последните години. а вие се надявайте на спад , но пък ръст на заплатата ви да си купите евтинко, само пишещите тук знаете как се прави , всички сте тарикати, хихи !

55

Туск 2

преди 3 години

Абее вие тука в тоя дурашки форум сте да не казвам кви хейтъри И пак сте ми напраскали миносите на предния пост Работя на по - ниски комисонни като брокер намирам читави жилища и пак недоволни Безплатно да ви ги дават пак ще мрънкате неблагодарници смотани Знате ли кво Ще има да сънувате мокри сънища от по 300 евро/м2 ама няма Като искате да получавате си плащайте Комунизмът свърши другари обратно на работа.

54

aa

преди 3 години

не няма интерес към ипотеки. Цените 50% надолу след 1 година. Кризата ще е брутална, това което е в момента е само загрявка за есенно зимния период. Ама аз съм *** и не разбирам. Виж платените драскачи те са разбирачи, слушайте тях.

53

Строител

преди 3 години

Купувайте , че събирам за Бентли

52

Анонимен

преди 3 години

Точно в момента хората купуват предимно само храна и неща от първа необходимостТова отвори очите на потребителите , че могат да диктуват цените и при дрехи, техника , автомобили , имоти и тн...Занижено търсене -спад на цените на стоките -логично нали

51

Анонимен

преди 3 години

За първото тримесечие има над 6 % спад по данни на агенцията по вписванията Това са реални сделки , а тогава нямаше корона вирус в България Тоест посоката върви още от края на 2019год . и сега сделките клонят към 0Сега не ме разбирайте погрешно , който има за харчене да си купува -негова работа Моята прогноза е за спад 50 и повече процента

50

експерт

преди 3 години

мечтатели, в София цените ще паднат с 10% в свестните квартали, а в гетата до 20% и това ще е , защо да паадат до нива 2008ма ?

49

Анонимен

преди 3 години

в МОМЕТНА при Гала коментират спада на имоти и наеми хахаха Човека каза диапазон 10-30% но може и повече.....Това в превод означава 40-60%Експерта каза хората да си държат парите и да не купуват сега След като при Гала коментират пазара на имоти ....смятайте....

48

Анонимен

преди 3 години

До Sherlock HolmesГотови сгради са, с продадени досега около 60 процента от апартаментите.Просто изведнъж смъкнаха цените, и аз не знам защо.

47

Ковидчо

преди 3 години

гарсониера в Меден рудник -Бургас...44000 еуро...колко трябва да струва такава в София-столицата на страната,където средната заплата е около 1724лв???

46

Анонимен

преди 3 години

Съзнателно подвеждащо представяне на информацията.Плюс поднасяне на маловажна такава.В случая важното число е колко процента от кандидатстванията за кредит са били одобрени преди кризата и колко сега. Също е важно да се сравни колко броя ипотеки са раздадени през април 2019 и колко сега. Да не се окаже че спада е към 90%?

45

Sherlock Holmes

преди 3 години

До Анонимен 42Има и доста надценени имоти. Зависи и дали имота е на зелено, дали строителя има нужда от спешно финансиране. Вече се е набутал със земята, проекта и прочие, и вижда накъде отиват нещата. А има и строители, които вече имат голям собствен капитал и не им пука, могат да продават евтино. Понеже такова намаление си е сериозно, ако не е някаква измама, може би си заслужава вниманието, ако търся релно имот за живеене. По принцип говорех за вече построени жилища.

44

Анонимен

преди 3 години

Брокерите няма ли да носят отговорност затова , че са съветвали хората да куппуват на надутите цени ? Това не е ли подвеждаща информация ? Не знаят ли колко съдби са объркали , като са ги набълбукали с ипотечен кредит?

43

Анонимен

преди 3 години

До 42 Видях подобна табела , отначало пишеше -цени започващи от 69000 евро , сега ппише - цени започващи от 49000 евро Да предположим , че има много хора които разполагат със суми от 49 до 79 хил в брой Аз мисля , че никой няма да рискува да си изхарчи парите сега , след като е ясно , че веднага след покупката ще са на загуба Отделно от това наемите започнаха да падат доста

42

az

преди 3 години

То няма забрана за не вдигане на шум пт 14 до 16. Само ако си правиш ремонт вкъщи. За строящи се сгради не важи.