97

Анонимен

преди 3 години

10 снимки на човек с униформа.Страх ме е.Виновен съм.

96

Анонимен

преди 3 години

Как пък изчислихте, че смъртността задължително трябва да е 5%? В Италия е над 10%, в Израел е 1-2%. Това е вариращ фактор на база заразените. Във Франция смъртността скочи драстично за 1-2 седмици. Сигурност е към 13% в момента.

95

Анонимен

преди 3 години

До 99Измислих на бързо някаква цифра, защото вече на всички ни писна от лъжите им.

94

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!послушай човека,пий ги навреме

93

Кривата на правАта

преди 3 години

Йо-йо ефект!, както го казват в рекламите на хапчета за отслабване.Това мрънкало всяка сутрин играе на хората по нервите.Понеже в последните дни бяха 66, 61, 58, 39, днес са 50 - да няма трайна тенденция за намаляване.НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРОВЕРИ ДОСТОВЕРНОСТТА НА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ!Започнаха да се обаждат доктори от набедени болници в страната, но това става полу-легално в медиите и основно в социалните мрежи. Нито са били тествани, нито имат "случаи" в тези болници.***, давайте, разследвайте

92

Анонимен

преди 3 години

В края на Юни отварят плажовете в Испания(една от най засегнатите държави от измисления вирус) , а след две седмици ресторантите, нас явно мислят още дълго да ни държът без работа и пари заради измисленият им вирус. Крайно време е, ако найстина сме някаква нация да им покажем, че това не може да продължава

91

Анонимен

преди 3 години

Новинааааа хахахах - направените тестове са ги написали вече 45 208!!!!! Еееехх доживяхме !!!

90

киро

преди 3 години

Накрая се оказа, че вирусът е намалил смъртността в сравнение с миналата година

89

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

До До ХА-ХА-ХА !!!Разбирам, че много се дразните на такива хора, които могат да разсъждават и не се поддават на лъжите и манипулациите ви, но все пак малко по-спокойно.Истината за епидемията ще излезе рано или късно. Тогава ще видим кой крив, кой прав.И стига сте плашили хората ! Смъртта е неразделна част от ежедневието ни.Не злоупотребявайте с темата за смъртта.Всеки от нас ще умре, когато му е писано. И никакъв генерал Мутафчийски, и никакъв Бойко Борисов не могат да променят това.

88

Анонимен

преди 3 години

3 нови смтъртни случая, а пък интензивните са си все 39. Да не са починали тия с хрема?

87

Анонимен

преди 3 години

***,стига сте питали *** и безсмислени въроси сутрин,за да свършва по-бързо сводката,че не ми се слуша за клъстъри,и влезли от други държави бг,които ръсят заразата и не са под карантина.

86

мути

преди 3 години

Кога ще затворят Пирогов-вече има над 100 заразени,сигурно това нямя да стане защото никоя болница не се наема да е МОРГА.Вън мутрите от здравеопазването

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92Защо пък да чакаме зимата!? Още края на лятото ще е!

84

Анонимен

преди 3 години

Ковид е ясен , а някой знае ли ,какво се случва с безработицата и икономиката като цяло , да не стане накрая ,като дойде зимата и да се катурне стабилната ни и преуспяваща държава?

83

Анонимен

преди 3 години

Може ли да помоля набора Мутафчийски да се въздържа да ъпдейтва, да говори за клъстъри и все от сорта думи. Разбирам, че е поданик на НАТО и трябва да се прояви солидарност с нещастното началство. Но поне в месеца на българската култура да прояви сдържаност.

82

Анонимен

преди 3 години

Доверие по герберунгелски - ние ще ви лъжем, вие ще се правите, че ни вярвате!!!!Да ама не - Царя е г00ллл!

81

Анонимен

преди 3 години

Тиквата затова вчера избърза с твърдението, че сме били с малко заразени- да улови момента преди Мутафчийски да направи бройката катастрофална.

80

Анонимен

преди 3 години

тия ако искаха да спрат разпространението щяха да сложат карантина на всеки дето влиза в страната. Те не го сториха. Предпочитат да има карантина месеци наред за хората вътре в страната.***

79

Анонимен

преди 3 години

Генералът ще си отглежда заразата дълго време. Тя е неговия бизнес, тя е неговото политическо бъдеще. Гета има достатъчно из България, клъстерче тук, клъстерче там.

78

ХА-ХА-ХА

преди 3 години

До до ХА-ХА-ХА !!!Мерките в България са мижи да те лажем. С тях и без тях умрелите щяха да са толкова, защото в България нямаше, няма и няма да има епидемия !Причините за това са много - гени, традиции, култура, БЦЖ ваксина, затопляне на времето и повече слънце, но не и мерки.Не можеш да говориш за успешни мерки, когато външните ти граници стоят отворени, в автобусите има правостоящи, а улиците нито веднъж не са дезинфекцирани.Всички виждаме в другите държави какви са истинските мерки.