117

Анонимен

преди 3 години

В Русия държавата ще изплати заплатите само на държавните служители. Останалите се оправят, кой как може.Иначе за кредитите е вярно.

116

до f

преди 3 години

Само, че в Русия всички ще си запазят работните места и държавата ще им изплати заплатите. А тук ни съветват да теглим кредити

115

6

преди 3 години

Защо никой от този щаб не обясни какъв е проблема човек да се изолира на вилата си със семейството. При всеки такъв въпрос се започва нещо друго да се говори и отговор няма. По добре ли е да се тъпчеш в големите хранителни вериги където няма абсолютно никакъв контрол а да затваряш пазари. Аз си живея на вилата и там контактите самного по малко отколкото в апартамента .

114

Анонимен

преди 3 години

Щабът бе създаден с лична заповед на премиера, за да е пресаташе на правителството. Министрите не са в състояние да отговарят на въпросите на журналистите поради пълна им некомпетентност. Мерките са на правителството, а не на щаба, каквато е масовата заблуда.

113

f

преди 3 години

стига сте плакали, в русия от 25,03,2020-11,05,2020 не ходят ня работа и им е забранено да излизат от къщи. тук ружима е много по-хлабав.

112

славянин

преди 3 години

Плешивата гадина пак продължава нагло да спекулира - продължава да нарича новооткритите носители поради тестването ''новозаразени''!

111

Анонимен

преди 3 години

Засега ние хората удържаме епидемията, въпреки неадекватни мерки на правителството. Щабът мерки на налага и няма и правомощия да го прави. Създаден е, за да отнесе оплюванията за некадърността на правителството.

110

ББ

преди 3 години

До ФактИдват си избирателите. Кви мерки търсиш. Мерките се срещу нас които се чудим как да работим.

109

Факт

преди 3 години

Вече три месеца основен източник на заразата са идващите от чужбина, най-близките им контактни лица и медиците заразени от тях. Няма мерки за спиране на вноса на заразата, все още няма.

108

Стига вече

преди 3 години

До Анонимен 115И аз искам същото. Хората сами се дистанцират, минавам по улицата и като се размина с някой и двамата се дръпваме, същото и в магазините. Предпазни средства, хигиена и дистанция е напълно достатъчно. Кому е нужно да ни мъчат с тия измислени КПП-та. Не скачат драстично бройките, няма и да скочат. За какво продължават да ни тормозят не знам.

107

6

преди 3 години

Ако ни пуснат ще стане протест на секундата и Барбата нема да свърши и тоя мандат. Ще остане в историята като безмандатник.

106

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая почнаха да казват и от колко проби. Вижда се, че последните седмици, % от броя проби спрямо откритите случаи е еднакъв. Не мога да разбера какво се чака от тези, зад а ни пуснат да пътуваме и да работим, при спазване на всиччки остаанали неща: дистанция, маски, дезинфектанти и т.н.Максимално време ще искат да ни тормозят и лъжат !

105

фурмата

преди 3 години

Защо не вземем пример от успешни, относително де, страни в борбата с този вирус?Да вземем да правим по 15 000 теста на седмица, тогава и смъртността ще стане доста по-малка и заболевоемостта.А журмалистите да вземат да разследват колко от тези болни и лежащи в болници и починали са умрели от вътрешноболничните инфекции, също и защо лъжат за оборудването на болниците.Къде са всичките дарения,защо не се следи това?

104

Анонимен

преди 3 години

287 са приетите в болница.***И как така болниците са претоварени, питам аз?

103

не съм спец

преди 3 години

обаче когато вземем да забъркаме неадекватност на управлението (демек щаба), плюс тотална ганьовщина в населението, щипка бразилско "подчинение", неработещи НПО-та в полза на населението и най-вече липса на адекватност на медиите (или тотална липса на работещи медии), пускате го на бавен огън за два месеца и се получава мисирка ала булгари. КЪде са мислещите хора и разледващите журналисти?Няма ги.Ще ядем фурми и суджуци. Не мислите ли?

102

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Не се справяте с нормата ,Мутафчийски ! Ще се наказваме !

101

Анонимен

преди 3 години

Смъртността е намалена и заради намаления трафик.

100

да,да ама не

преди 3 години

И да си дойдем на думата! Как се ограничава разпространението на каквото и да е при безконтролен внос на същото?! Хората от Брестовица не били ходили в чужбина! А родата, а кумовете, кумците, баджанаците и прочее!? Преди Великден наш съгражданин от Черногорово - Димитровтрадско се връща със самолет от Нидерландия с висока температура - може и да не е бил за в болница! Тук в София от летището с такси - право в Пирогов! Жена му със същото такси - право на село! Кой и какви изводи ще си направи!?

99

Анонимен

преди 3 години

''Новинааааа хахахах - направените тестове са ги написали вече 45 208!!!!!''И какво от това пак сме на последно място в Европа по направени тестове на 1 млн. Само Албания е под нас!!!:((((

98

.

преди 3 години

Не брат, смъртността е вариращ фактор на базата на реално тестваните.