157

;

преди 3 години

До Анонимен175не може,дават се по 1500 лева от бюджета пише ако се разпишеш,че си заразен

156

kris

преди 3 години

Рецепта как да се разходите на Витоша /пример убиеца на М. Цветков/: Качвате се на скъпа кола и тръгвате нагоре с 200! Като ви спрат куките демонстрирате наглост, пари и родители с възможности! Куките ви пускат и даже можете да си спретнете парти с к+рви и бело!!

155

Анонимен

преди 3 години

до Външната ШекероваЗащо удобно не споменавате че има цял заразен полет на българия ер от Холандия и хората се издирват т.е 95 човека и като сложеш таксиметрови автобусни шофьори о родата ей ти поне 1000 заразени поради олигофрения и незатваряне на летището! Досега да сме преборили заразата ако имаше политическа воля!

154

до 172

преди 3 години

До Шофера Виж сега, ти ако си някой скопеняк, дето обича ботуша да му е на врата, мразиш природа и разходки, а очевадно нямаш и имот на който да почиваш, всички са ти виновни, всички жени са к+рви и тн, ние НОРМАЛНИТЕ хора искаме нормалното - зеленина, природа и слънце за нас и децата ни. Тъй че - гръмни се!!

153

до 171

преди 3 години

бреййй ти кофата с булкук на Витошка ли я хвърляш, 100 човека, аз съм сигурен че в момента няма там 100 човека

152

Шофера

преди 3 години

Ей заради такива мрънкалници като повечето пишещи тук трябва още довечера да се наложи пълна забрана за напускане на домовете за времето от 1 до 4 май. Няма кучета, колела, паркове, планини, морета и села. Полиция на всеки ъгъл и всеки навън арест и 10 000 лева глоба. Да ви видя за какво ще мрънкате после. Сопа ви трябва на вас нещастни жалки егоисти.

151

до 169

преди 3 години

Кое е по-добре?! Дали ще съм изолиран в апартамента и само дакато изкарам кучето 2 пъти на ден + да изхвърля кофата и съм се разминал със 100 човека! Или да се изолирам петък-неделя на вилата, където няма да срещам НИКОЙ, децата ще играят на воля на слънце и въздух!

150

трийте,пак ще пиша

преди 3 години

Ако вземем всичкия хейт от този форум само, спрем да се делим на русофили, сорос о *** и други всякакви, и го превърнем в креативност, със сигурност за минути ще преборим и корона вируса и ще сме много по-доволни от съществуването си. Тарикатлъка ни пречи.Айде пак трийте, че ще взема да бия рекорда за минуси.

149

Анонимен

преди 3 години

До АнонименФинландия, столицата Хелзинки беше затворена доста отдавнаА КППта има понеже Г**я е велик! В нормалните държави само с призив, хората си ограничават пътуванията! Тук трябва полиция

148

Анонимен

преди 3 години

Защо удобно не споменавате че има цял заразен полет на българия ер от Холандия и хората се издирват т.е 95 човека и като сложеш таксиметрови автобусни шофьори о родата ей ти поне 1000 заразени поради олигофрения и незатваряне на летището! Досега да сме преборили заразата ако имаше политическа воля!

147

Анонимен

преди 3 години

Свободолюбивите и нахални граждани искат да развалят бизнеса на Мутафчийски.Не разбрахте ли, че за генерала коронавируса е хем бизнес, хем власт. Той печели от него и се надява да му осигури и политическа кариера.То йвече говори с перспектива чак до ноември. НОЩ няма да си иде. Кой бяга от пари и власт? - Аз поне не съм виждал такива хора.

146

Анонимен

преди 3 години

В коя друга държава от ЕС има иградени КПП-та между градовете? Някой ще ми отговори ли?

145

да,да ама не

преди 3 години

А бе хсплескан Еми една част от тук изявяващите се го правят с цел заработка! А аз имам време, защото ми минаха трудовия договор на 4 часа с цел неплащане на данъци и осигуровки! Не че много ми харесва!

144

Анонимен

преди 3 години

Защо герберските *** пишат коментари тука, ходете да пишете в профилите на бойко и компания във фейсбук коментари колко са готини и невероятни, не виждате ли че тук никой не ви бръсне за слива

143

Анонимен

преди 3 години

както каза Мангъров, разликата между заразени и разболели се, е като да правиш секс, и да забременееш , с измислена информация промиват денонощно мозъците. До кога ще им вярваме бе хора?

142

да,да ама не

преди 3 години

До 158 Че имат права, имат! А задължения!?

141

Анонимен

преди 3 години

Тия дето най-много ревяха срещу мерките утре ще гракнат първи, правителството не направи достатъчно, помнете ми думите.

140

Анонимен

преди 3 години

Какъв е проблема тези хора да спортуват в зала, да пътуват, да ходят в парка, на планина, на вила или където си искат, след като очевидно са здравиПроблемът е огромен - не се връзват с тезата за Ада.

139

II

преди 3 години

Аз имам кръг познати, приятели и колеги - общо около 50-60 човека, с които общувам ежедневно, демек контактни. От всички тези хора има само един, чиито колега се разболя и за 5 дни се оправи. Всички, които познавам и с които общувам носят маски, мият си ръцете по 100 пъти на ден и спазват всякаква изолация. Какъв е проблема тези хора да спортуват в зала, да пътуват, да ходят в парка, на планина, на вила или където си искат, след като очевидно са здрави? Хората се пазят и без принудителни забрани

138

Анонимен

преди 3 години

До Аз съмНикой... не може да спре български гражданин да се прибере в Родината си.