21

Анонимен

преди 3 години

Киро Брейка преди 2 часа пусна най- новото си видео в ЮТУБ където направи на мармалад всичките си хейтъри!Браво бат Киреее!Велик си!

20

Анонимен

преди 3 години

Тези дето разправят, че децата са добре в къщи, очевадно е че нямат такива! Иначе по 100 пъти щяха да са чували от тях думите: Кога най-после ще започнем училищее?!! Моята 12 годишна дъщеря непрекъснато ги повтаря :(((

19

Анонимен

преди 3 години

Полицая на снимката е без маска

18

Мама Росо

преди 3 години

Дайте сега да разделим децата на селски и градски ( в добрия смисъл - чисто териториално )Децата в големия град винаги са имали най-добри условия:#паркове , молове ,повече площадки за игра , курсове по ментална математика, балет,плуване ...Децата на село:#екстри няма ,но сега не са затворени в панелката...тичат си боси по прашните улички и се събират на рояци.Осигурете на децата детство , а на родителите им възможност за развитие извън ГРАДОВЕТЕ.Не може всички да сме софиянци!!!!!

17

Учител

преди 3 години

Получавам си пълна заплата без да раотя и така до септември. Кеф! Благодаря ти, Бойко!

16

Анонимен

преди 3 години

Не на короновируса а на неадекватните , фашистки мерки на правителствата

15

Пук

преди 3 години

Не знам за децата, но учителките от детските градини са най-големите печеливши от коронавируса. От Март до Октомври си вземат пълната заплата без въобще да работят, докато стотици хиляди остават без работа. В същото време родителите едновременно плащат заплатите на тези учителки с данъците си, а и вършат тяхната работа, гледайки децата си по цял ден.

14

аз

преди 3 години

Нагло е малко да мрънкат. Аз досега затворено дете не съм видял. По улиците е пълно я с бебешки колички, тротинетки, с колела, под ръчичка и т.н. Единствено, че с другите деца не могат да си играят. Ама то и да се разхлабят мерките, пак няма да могат да си играят. Истината, е че това за градинките и парковете мрънкат само родителите, че не могат да си седнат на биричка и фасче да поклюкарят.

13

Анонимен

преди 3 години

единствено децата на бгмамите са мъченици. б##ти сърдите лелки, само се оплакват, а пинтерест прелива от идеи как да забавляваш детето си вкъщи.

12

Бай Ставри

преди 3 години

По принцип съм съгласен, че на децата им е тежко да седят затворени вкъщи ама чак дългосрочни последствия за здравето и от неваксиниране и подобни... това е валидно само за банановите републики. Тя и статията е за тях, но е маскирана уж че става дума за нормални държави, че иначе никой няма да кликне. Както казах - дреме ми за Либерия, Гвинея и Сиера Леоне

11

Анонимен

преди 3 години

Децата са супер не ги мислете, по-добре прекарано време от стоене пред компютъра за тях няма. Оставете ги да развиват ИТ спосоности отколкото да се тровят със софийски въздух на открито.

10

Анонимен

преди 3 години

Родителя е важен, да , но неможе да замести игрите и взаимодействието с връстници!!!Това е изключително важно за нормалното им психическо развитие!!!

9

Бай Ставри

преди 3 години

Айде сега си сложете ръка на сърцето и кажете, че ви пука за децата в Либерия, Гвинея и Сиера Леоне. На мен лично мие все тая... Тия на юг от Сахара и без това само се множат и прииждат към Европа да живеят на помощи.

8

Анонимен

преди 3 години

Напротив, децата сега са прекарали най-много време с родителите си, което е най-голямото щастие за едно дете.

7

Анонимен

преди 3 години

ехо, варицелата се седи в къщи за 20 дни, и не е поголоовно всички да са затворени! кого при варицела се затварят детски градини ясли и училища !!!!

6

az

преди 3 години

Вие като малки не сте ли били болни от варицела и т.н. и да сте седяли под карантина вкъщи? Като ви гледам сигурно от това сте се увредили психически.

5

HeinrichHimmler

преди 3 години

Доста безсмислена статия, какви психолози и тем подобни за деца. Родителите са им достатъчни психолози. Изобщо статията е да се отбие номера ...

4

az

преди 3 години

Стига мрънкахте бе. Зимата по месеци не излизат и нищо им няма.

3

Лгкжижиж

преди 3 години

Не на коронавируса, а на неадекватните политици!

2

Анонимен

преди 3 години

И психически!!! Но това, какво се причини на децата ще го откриваме тепърва!!!