41

До 18

преди 3 години

Абе много си зле! Даскалите и айтитата ви бъркат много яко нали!!!!? Кой за каквото е учил! Пещерно човече! И не си стоим а работим с умните ви дечица!

40

фанимае

преди 3 години

след колко време се вижда резултата от това за което им се плаща?справки .крими новини

39

фанимае

преди 3 години

здравейте всички, сметнах колко е часовата ставка на /учителите??/за годината.интересна цифра е,може малки отклонения ,но 50%от работещите в друга сфера ще поискат да си сменят професията, ако могат да направят сравняване с техните часови ставки

38

Анонимен

преди 3 години

Най-добре им дойде извънредното положение на даскалите, които са масово купени герберастки калинки. Вземат си заплатката (утре тиквата може да реши и на тях награди да раздаде), а родителите на децата им вършат работата!!! Такова блато сътвориха с училището, че не се знае как ще се оправим!

37

Мама Росо

преди 3 години

До глупавата Мама РосоДа си глупав не е поправимо.....Те неграмотниците са шефчета и началници ....ама да си ментално ограничен е страшно.Дали си копая с мотиката в ТКЗС-то или си копая гроб ...Това наистина не засяга никой!!!Вината е колективна ,и моя и ваша .Мълчанието е съгласие , мълчахте и вие и аз...

36

Мама Росо

преди 3 години

До глупавата Мама РосоДават лек пример със северозападна България , малко селце...........идилия.Кметът е от ГЕРБ , синът му е собственик на селската Кооперацийка.Монопол на власта и на зърното от десетилетие насам....не е луд тоз ,който яде баницата !!!Луд е този ,който му я дава.

35

Глупава Мама Росо...

преди 3 години

ИЗОБЩО ВЕЧЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА , КОЙ -КАКВО ЩЕ СРИВА И ГРАДИ....!ВСЕКИ --САМ СИ ИЗГРАЖДА СЪДБАТА И СИ ИЗКАРВА ХЛЯБА , КАКТО МОЖЕ И ЗНАЕ!ИМАМ СИ СВОБОДАТА , И ПАРИ СЕ ПЕЧЕЛЯТ!А , КОЙТО НЕ МОЖЕ ...ДА СЕ СЪРДИ НА СЕБЕ СИ И СОБСТВЕНАТА СИ НЕКАДЪРНОСТ!СТИГА СТЕ ПРЕХВЪРЛЯЛИ , СОБСТВЕНИТЕ СИ НЕУДАЧИ ...НА ДРУГИТЕ !

34

Глупава Мама Росо...

преди 3 години

НЕКОЙ ДА ТЕ СПРЯЛ ДА СИ ОТИДЕШ НА СЕЛО...??!!КАТО ТИ Е ТОЛКОВА МЪЧНО ЗА СЕЛО , ЗАЩО НЕ СИ ОТИДЕШ ТАМ И ДА СИ НАПРАВИШ ЕДНО ТКЗС , ПА ДА КОПАШ ,КОПАШ, КОПАШ.......ДО ЗАБРАВА!ОГРАБИХА СЕЛАТА ТИЯ , КОИТО ВЗЕХА НАСИЛА ИМОТИТЕ И ПОМИНЪКА НА БЪЛГАРСКИЯ СЕЛЯНИН И ГО НАКАРАХА ДА РАБОТИ ЗА "БЕЗ ПАРИ" НА БКП!ДНЕС ПРАВЯТ СЪЩОТО:КОМУНИСТИТЕ-КАПИТАЛИСТИ , НИ КАРАТ ДА ИМ РАБОТИМЕ ЗА 300-лв/мес. ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ НА НАШ ГРЪБ!НАГЛИТЕ ХОТЕЛИЕРИ --ИСКАТ ПОМОЩИ ОТ ДЪРЖАВАТА ЗА "ЧАСТНИТЕ СИ ХОТЕЛИ" !

33

Мама Росо

преди 3 години

До Генчо ГунчевГодини наред се борим да сме граждани , а на КПП-тата обеждавахме ,че сме си от село.Принципът е разделяй и владей...на граждани и селяни , на богати и бедни , на българи и роми...Селата ги съсипаха ,ограбиха каквото имаше.Затвориха училища и градини ....който има пенсийка или някаква работа не се е забързал да напуска.Сега и икономиката в градовете ще сринат...

32

Анонимен

преди 3 години

Сравненията между България и Либерия са удачни, горе долу на същото дередже сме. Макар че в Либерия май са малко по-добре.

31

До 31

преди 3 години

Да, ама живот се живее га си свободен. Всичко останало е пунта мара работа.

30

Да допълня...

преди 3 години

До Анонимен 23 Живота е по голяма ценност от свободата.

29

ех

преди 3 години

Много полезен период.Малко и децата да се затъжат за училище, родителите им-за работата си, гражданите-за село.

28

Анонимен

преди 3 години

Уф, най-тежкото е дистанциония секс с готина любовница кога ти прай стриптиз по Скайпа!!!!!"Очи пълни - ръце празни!"

27

Анонимен

преди 3 години

Дистанционното обучение е най-голямата глупост - имате ли представа как се учи така в математическа гимназия първа година??? Ще ви кажа - НИКАК!

26

До 15

преди 3 години

И представа си нямаш как се държат в къщи 2 деца на 2 и 4 години. Не знаеш и какво означава за имунитета на дете да не излиза. Много неща не разбираш но смело обобщаваш. Води кучето в парка да ака, може и да не чистиш по важно е.

25

Анонимен

преди 3 години

Тихи ли? Пред моя блок е врява от сутрин до вечер, супер им е на децата да не ходят на училище. Кеф, родителите им са в повечето случаи абсолютно необразовани, така че и да искат не могат да помагат, така че си почиват по цял ден, а да и крещят, разбира се...........

24

Анонимен

преди 3 години

Току-що в Irish News пиаха, че се наблюдава недостик на яйца заради... Птичи грип!?!?!?!?Бе, кво става с тези вируси таз година, бе!!!!!!!!

23

Генчо Гунчев

преди 3 години

До Мама Росо: От как се писахме "демокрация" и всички станахме "граждани", а не поданици, винаги със смях, ирония и без грам подигравка обичах да коментирам : всичко е пак за гражданите, на селяните им таковаха мамата. Но, от както е карантина та с кеф споделям, че няма по хубаво от село с двор, а на гражданите, наистина им се ..... мамата!

22

Анонимен

преди 3 години

5 века седяхте под турско робство, 40 години под руско, и сега има няма 30 години по - късно под робството на Тиквата. Свободата е най - голямата ценност, дори по - голяма от живота, но българинът не я цени и това е! Жалко за саможертвата на апостолите.