94

До Анонимен 94

преди 11 месеца

Прав си, няма как да се знаят страничните ефекти на корона-вируса............затова теорията за стадния имунитет е много спорна............тука се играе с живота и смъртта!!

93

ето

преди 11 месеца

ви една тема за размисъл https://youtu.be/ZZGb_fTdzhQ.Репортажа не е на български,но датата се чете лесно.Описват симптомите едно към едно.Тогава СЗО казва,че до седмица ще има ваксина.

92

Анонимен

преди 11 месеца

Имаше един филм навремето "Планетата на маймуните".............като го гледах много се смях и го мислех за фантастика и глупост.................да, но сега разбирам, че такива филми не са правени случайно................не са глупави американците, те ни подготвят отрано за това, което ни чака!!!

91

Анонимен

преди 11 месеца

Та викате генно инженерство, а!? Интересно, а какви са тогава тия дето ни карат да се заразяваме, че да правим стаден имунитет! Инженерите ли? Ще се заразявам доброволно само с вирус, на който му знам страничните ефекти! Всяко друго заразяване го приемам за експеримент без мое съгласие! Вие ако сте съгласни да експериментират с вас, няма как някой да ви спре!

90

Анонимен

преди 11 месеца

Еволюцията сега върви обратно..............връщаме се към маймуните!!

89

Анонимен

преди 11 месеца

Има една много хубава книга "Световната конспирация срещу здравето" на д-р Атанас Гълъбов..............малко е стара и някои неща са пресилени, но като цяла има какво да научите, прочетете я!

88

Анонимен

преди 11 месеца

Като шефа ти каже да броиш всеки ден умрели от грип ще броиш. Осъзнавате ли колко е лесно да се манипулира цяло човечество? Трябва да ти само една медия и добре корпумпирани правителства да изпълняват нарежданията и са готови. За толкова хиляди години еволюция, до никъде не сме стигнали ...

87

Без

преди 11 месеца

До 58
Точно - статистиката в момента и толкова недостоверна, заради малкия брой направени тестове цялостно че няма накъде. Разберете го - хората без симптоми или такива с леки, каквито имахме и аз, и жена ми, и 3-годишния ми син - те не са изследвани и няма да се изследват. Иди разбери ние какво сме изкарали, а такива като нас са стотици хиляди, ако не и десетки милиони в световен мащаб. Убеден съм, че половината това са изкарали и ако имаше как да се отчете процента смъртност падаше драстично.

86

Какаду

преди 11 месеца

Защо не попаднах на нито един човек в България и чужбина, който да познава някой, който да познава друг някой, който е чул, че на познат на познат осемнайсетата му например леля е умряла от ковид 19?

85

Анонимен

преди 11 месеца

Леле, от утре пада блокадата на Факултета! Толкова хубава беше Красна поляна без каруците и тумбите крещяши биризливци. Сега пак ще почнат да разбиват мазетата и да нападат бабички.

84

Беее!

преди 11 месеца

От идиотското заглавие човек остава с убеждението,че 1363 са умрели от вируса.Предполага се,че е нарочно за да се всее страх в овчия народ и да се шашне съвсем.

83

Анонимен

преди 11 месеца

Не съм оня с ник реалист...ама имам да ви кажа нещо дето го псувате: Що не си наевете лелите и бабите , бе ммършииии скапанярски?

82

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо хубаво не чака човечеството..............................Новият световен ред идва с все по-голяма скорост......................тая масова психоза с COVID-19 само доказа, че населението на Земята няма съпротивителни сили да се противопостави на световния елит от няколко свръхбогати клана...........илюминати!!!

81

Какаду

преди 11 месеца

Искам отговори:
Не само колко са положителните тестове, но и колко са направени.
На какъв принцип се правят - случаен ли, на хора със съмнение поради симптоми ли, на хора, които са били контактни с уж заразени ли, на каква възраст са хората, които са тествани...
Защо в градския транспорт е кирливо както винаги? Един-единствен път миришеше на хлор.
Защо наистина няма интервю или изказване на никакво медицинско лице, което лекува болни от ковид 19.

80

Mister Cro

преди 11 месеца

Неграмотният щаб всеки ден изкарва някакви цифрички на сляпо! К'во става, кога е пика, идва или го минахме? Знае ли коремнио ирург и най-виден зелен чорап къде се намираме в "кривата" на разпространение на епидемията!? Нищо не знае, действа се на сляпо!

79

Анонимен

преди 11 месеца

Нема какво да ми ги хвалите тия, факт е че сме на последно място по брой изследавния спрямо населението в Европа, всичко което се прави от тия е да се париемат мерки и действия, които иамт за цел да се увеличат заразените и жертвите, малко тестове, КПП-та, циркаджийства из парковете

78

Василев

преди 11 месеца

Селянинът *** винаги е недоволен и все мрънка, че някой иска да го прави роб и зависим, а никога до сега не е живял толкова свободно, богато и независимо!
Никой няма да ви вземе нищо, но ако китайците получат право да си щъкат с мобилен интернет пето поколение, и с тази икономика, вие автоматически ставате суровинен придатък на китайските корпорации и банки, и не виждам кой и как ще ги спре, след като имат ядрено оръжие и този месец пуснаха още един самолетоносач!
Селянино мисли!
Брендън!ЦРУ!!

77

Анонимен

преди 11 месеца

Доц. Мангъров или ще се окаже местен гений, или абсолютен дилетант!!
Кое от двете, не знам, времето ще покаже!!

76

До gf hf mf :>

преди 11 месеца

Хубаво разсъждаваш, само не разбрах, ти от гоите ли си или от елита?

75

Анонимен

преди 11 месеца

При толкова зомбирани хора и страха който ги е обхванал , очаквам да прекръстят вируса от КОВИД на Т-вирус и да докарат Мила Йовович в новините ,която да оглави щаба :)