90

Анонимен

преди 3 години

Имаше един филм навремето "Планетата на маймуните".............като го гледах много се смях и го мислех за фантастика и глупост.................да, но сега разбирам, че такива филми не са правени случайно................не са глупави американците, те ни подготвят отрано за това, което ни чака!!!

89

Анонимен

преди 3 години

Та викате генно инженерство, а!? Интересно, а какви са тогава тия дето ни карат да се заразяваме, че да правим стаден имунитет! Инженерите ли? Ще се заразявам доброволно само с вирус, на който му знам страничните ефекти! Всяко друго заразяване го приемам за експеримент без мое съгласие! Вие ако сте съгласни да експериментират с вас, няма как някой да ви спре!

88

Анонимен

преди 3 години

Еволюцията сега върви обратно..............връщаме се към маймуните!!

87

Анонимен

преди 3 години

Има една много хубава книга "Световната конспирация срещу здравето" на д-р Атанас Гълъбов..............малко е стара и някои неща са пресилени, но като цяла има какво да научите, прочетете я!

86

Анонимен

преди 3 години

Като шефа ти каже да броиш всеки ден умрели от грип ще броиш. Осъзнавате ли колко е лесно да се манипулира цяло човечество? Трябва да ти само една медия и добре корпумпирани правителства да изпълняват нарежданията и са готови. За толкова хиляди години еволюция, до никъде не сме стигнали ...

85

Без

преди 3 години

До 58Точно - статистиката в момента и толкова недостоверна, заради малкия брой направени тестове цялостно че няма накъде. Разберете го - хората без симптоми или такива с леки, каквито имахме и аз, и жена ми, и 3-годишния ми син - те не са изследвани и няма да се изследват. *** разбери ние какво сме изкарали, а такива като нас са стотици хиляди, ако не и десетки милиони в световен мащаб. Убеден съм, че половината това са изкарали и ако имаше как да се отчете процента смъртност падаше драстично.

84

Какаду

преди 3 години

Защо не попаднах на нито един човек в България и чужбина, който да познава някой, който да познава друг някой, който е чул, че на познат на познат осемнайсетата му например леля е умряла от ковид 19?

83

Анонимен

преди 3 години

Леле, от утре пада блокадата на Факултета! Толкова хубава беше Красна поляна без каруците и тумбите крещяши биризливци. Сега пак ще почнат да разбиват мазетата и да нападат бабички.

82

Беее!

преди 3 години

От идиотското заглавие човек остава с убеждението,че 1363 са умрели от вируса.Предполага се,че е нарочно за да се всее страх в овчия народ и да се шашне съвсем.

81

Анонимен

преди 3 години

Не съм оня с ник реалист...ама имам да ви кажа нещо дето го псувате: Що не си наевете лелите и бабите , бе ммършииии скапанярски?

80

Анонимен

преди 3 години

Нищо хубаво не чака човечеството..............................Новият световен ред идва с все по-голяма скорост......................тая масова психоза с COVID-19 само доказа, че населението на Земята няма съпротивителни сили да се противопостави на световния елит от няколко свръхбогати клана...........илюминати!!!

79

Какаду

преди 3 години

Искам отговори:Не само колко са положителните тестове, но и колко са направени.На какъв принцип се правят - случаен ли, на хора със съмнение поради симптоми ли, на хора, които са били контактни с уж заразени ли, на каква възраст са хората, които са тествани...Защо в градския транспорт е кирливо както винаги? Един-единствен път миришеше на хлор.Защо наистина няма интервю или изказване на никакво медицинско лице, което лекува болни от ковид 19.

78

Mister Cro

преди 3 години

Неграмотният щаб всеки ден изкарва някакви цифрички на сляпо! К'во става, кога е пика, идва или го минахме? Знае ли коремнио ирург и най-виден зелен чорап къде се намираме в "кривата" на разпространение на епидемията!? Нищо не знае, действа се на сляпо!

77

Василев

преди 3 години

Селянинът *** винаги е недоволен и все мрънка, че някой иска да го прави роб и зависим, а никога до сега не е живял толкова свободно, богато и независимо!Никой няма да ви вземе нищо, но ако китайците получат право да си щъкат с мобилен интернет пето поколение, и с тази икономика, вие автоматически ставате суровинен придатък на китайските корпорации и банки, и не виждам кой и как ще ги спре, след като имат ядрено оръжие и този месец пуснаха още един самолетоносач!Селянино мисли!Брендън!ЦРУ!!

76

Анонимен

преди 3 години

Доц. Мангъров или ще се окаже местен гений, или абсолютен дилетант!!Кое от двете, не знам, времето ще покаже!!

75

До gf hf mf :>

преди 3 години

Хубаво разсъждаваш, само не разбрах, ти от гоите ли си или от елита?

74

Анонимен

преди 3 години

При толкова зомбирани хора и страха който ги е обхванал , очаквам да прекръстят вируса от КОВИД на Т-вирус и да докарат Мила Йовович в новините ,която да оглави щаба :)

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Като казваш лекува деца, вероятно имаш предвид, че познанията му по остри респрираторни заболявания, от каквито боледуват 100% от децата са значително по-високи, да кажем в пъти от тези на хирургът, специалистът по гъбички и униформения. Нали това имаш предвид? Или педиатрите не са лекари, а децата на хора?

72

Анонимен

преди 3 години

Преди повече от 10 години много учени искаха да се забранят експериментите в областта на генното инженерство.....................но никой не ги послуша!Сега резултата го виждаме............след време атомните бомби ще ни се струват като детски играчки!

71

До 68

преди 3 години

Примерът беше статистически, тъй като явно не го схващаш заради маската: Ако тестнеш само такива, които са много зле в болницата, процентът смъртност в статистиката ще е висок.Ако тестнеш всички, които имат грипни симптоми, ще е по-малък.Ако тестнеш целия народ, ще е още по-малък. Влез в worldometer, ако се оправяш с английския и виж, как в държави с повече тестове на глава население, смъртността пада... Пак казвам - НЯМА ОБЩО С ХИВ, А Е МАТЕМАТИКА. Учи се първи курс в Унсс.....