110

71Реалист-дали си???

преди 3 години

Ега ти реалиста!Това което пишеш за 350 хиляди заразени в България си е направо велико!Да в България не вярваме на Щаба но това са случаите на Италия и Великобритания взети заедно 200+150 и ако вземем техните смъртни случаи 25 хиляди +23 Хиляди (и 20 хиляди от старческите които не са в сметката) имаме 65 хиляди.Къде ги скриха бе?В Ню Йорк за 40 хиляди ги караха с хладилни камиони на остров в траншеи и канавки.Велики сте с Мангъров.Направо сте готови за Нобелова награда че разгадахте короната!!!!

109

Анонимен

преди 3 години

Създаваш компютърни вируси, после продаваш антивирусни програми!Създаваш биологични вируси, продаваш ваксини!Ей така се правят пари..................умни са американците!!

108

Анонимен

преди 3 години

Ей ..................много ви е страх от това вирусче...............като че ли е по-добре да умреш от рак!

107

до 106

преди 3 години

Много по-вероятно е други по-влиятелни фамилии от тази на Бил Гейтс да са в дъното на цялата история и те самите да го пожертват, за да насочат вниманието на хората в грешна посока!!!

106

до 106

преди 3 години

Една от хипотезите е, че мафията около Бил Гейтс и самия той са отговорни в голяма степен за тая пандемия!Освен това Доналд Тръмп никак не обича Бил Гейтс, а USA-президент разполага с много секретна информация, не е случайна тая омраза м/у тях двамата!

105

Василев

преди 3 години

Селяни прости вие сте валат!Не за това, че ще останете гладни и бедни, а за това че до края на живота си, няма да сте направили едно гигантско усилие и да сте тествали вашето тяло,психика,душа и разум, да сте ги подлижили на изпитание и свръх натоварване!Това е истината, а не какво ще ядете и дали ще имате пари да си платите сметките!Като мислите всеки ден за това, много ясно е , че ще блокирате и изпаднете в паника!Учете се , чрез труда,болката,грешките и дисциплината вие ще сте богати!ЦРУ

104

Анонимен

преди 3 години

Защо в Плевн толова много заразени??

103

Анонимен

преди 3 години

Няма ли някой по-умен да събере смелост и да изкрещи: Царят е гол!!!До кога ще се въртим в този омагьосан кръг!?

102

?????

преди 3 години

Стига с тоя корона-вирус...................я кажете дали великия Ким Чен Ун е жив или се е преселил на другия свят вече!Че има много противоречива информация по тоя въпрос!!!

101

До Инж.

преди 3 години

Ужасттттттттттттттт.............................и за това ли взеха да плащат???

100

до 105

преди 3 години

Сега ли да спрем, или веднага? Или от другия месец? Бъди по- конкретен. А ще можеш ли да си изпълниш заканата или само грачиш?

99

До Анонимен 94

преди 3 години

В монента се експериментира с цялото човечество, не само с медицински цели , но и психологически и геополитически!Кой стои зад този зловещ експеримент...............вероятно никога няма да разберем!!!Аз имам работна хипотеза, но ще я запазя за себе си, за да не ме обвините в конспирация!

98

Еис

преди 3 години

Ше ви е ба май ката ей !!! Спирайте всеки ден да ми пишете главни статии някви измислени числа, измислени вируси !! Винаги сме живяли с вирусите!! Ей бок луци долни !!! Признайте чий интерес обслужвате ???? ВЪРНЕТЕ НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ НА ХОРАТА !!! Безсмъртни няма! Безсмъртия няма да откриете!

97

Анонимен

преди 3 години

До КакадуЗащото си перманентен T'ъпак.

96

Инж.

преди 3 години

Много ми се иска някой правителствен представител да ми обясни дали са верни твърденията, че в болниците масово се плаща между 1000 и 2000 лева за съгласие от страна на близките, че даден човек е починал от коронавирус (без аутопсия и т.н.). Иначе много бързаха да обяснят, че радиация от пожара край Чернобил НЯМА. Не че нещо, ама малко ми писва. Искам точни математически данни. Останалото е "хляб" за народа и "зрелища".

95

Анонимен

преди 3 години

Много малко интервюта има с хора, изкарали корона-вируса..............това е странно!А интервю с лекар, изкарал вируса, изобщо не съм слушал!!!

94

Анонимен

преди 3 години

Има ли някой, който вярва, че няколко китайци яли прилепи и така тръганала заразата???Те китайците си ядат прилепи и червеи от хиляди години.........за тях това си е национална традиция!!!

93

до 89

преди 3 години

Аз познавам един в Белгия и един в Англия. Ти просто познаваш малко хора, защото си задръстен и никой не иска да общува с теб.

92

До Анонимен 94

преди 3 години

Прав си, няма как да се знаят страничните ефекти на корона-вируса............затова теорията за стадния имунитет е много спорна............тука се играе с живота и смъртта!!

91

ето

преди 3 години

ви една тема за размисъл https://youtu.be/ZZGb_fTdzhQ.Репортажа не е на български,но датата се чете лесно.Описват симптомите едно към едно.Тогава СЗО казва,че до седмица ще има ваксина.