130

Информацията

преди 3 години

става все по-оскъдна, засукана, омОтана - сакън да не й се хване края.Данни се представят КЪМ МОМЕНТА!Натрупване/сумарно, както НОЩ прави, може, но след приключване на всичко - тотален отчет, изводи, финансови разходи.Ежедневно ни отчитат и излекуваните и преболедувалите бесимптомно като ЗАРАЗЕНИ!Това даже не са и йезуитски номера, а номерца от селски вечеринки.Е стига де! Разкрити сте.

129

Заслужен глад

преди 3 години

Умрели от корона, ама без да знаят?! Повечето, от умрелите от началото на годината, които клонят към 58000 в България да са от короната?! "Вие не слушате щаба", "Какво четете глупости от Германия, за вас няма ли щаб", "Много е страшно, ще ни застигне"...."*** в Африка да се заразиж с ХИВ".... Цитати от ***-о ****ици, такъв глад ви чака и най-смешното е, че всички ще си изкарате корона грипчето, ама ще сте гладнички, лека вечер, да не плачкате пред битивито,като излезе кенефенерал далаверков

128

гражданин

преди 3 години

Към хъ-хъ. В целия свят топ учени и лекари се опитват да разгадаят вируса и какви мерки и подходи да приложат, обаче на нашия "велик" Мангасър всичко му е ясно. Няма ли да го разкарат този из.род, който ръси лъжи, глу.пости и не му пука за живота на много хора. И това ми било лекар.

127

Анонимен

преди 3 години

"Още двама починаха от коронавируса, случаите вече са 1363". В една нормална държава, авторът на заглавието на следващият ден не би трябвало да е на работа.

126

Ко праите ве

преди 3 години

Една снимка на болница от майната си я ползувате за проблеми в различни държави болни от короната .Вие вече сте с болни мозъци.

125

хъ хъ

преди 3 години

ай стига с тоз изкукал Мангъров, добре ще направят да не го канят непрекъснато по разни канали да ръси глупости.

124

HVAC

преди 3 години

Живеем във време, когато правят нови сгради с минимална възможност за отваряне на прозорци, включително училища, болници и детски градини,транспортните средства също, търговските площи - по същия начин....-------Това е вярно. Зелените екоталибани вкараха такива тежки норми за енергийни показатели, че външният въздух е сведен до минимум. Дишайте си сега вирусите и се радвайте на климата.

123

тролове сте

преди 3 години

един гаща плява, да го иде на нащо магаре ...Мутавчията е ***.

122

Егати

преди 3 години

Вече всичко е под корона и нищо не е излекувано вече е много смешно.

121

АНТИ

преди 3 години

Ковид измит е от пролетен дъжд.Мангъра отново се прави на мъж.*** не плаши се, баш е герой,и да възкръсне, готов пак е той.

120

Анонимен

преди 3 години

Алоооо и в град БОТЕВГРАД ИМА ЕДИН БОЛЕН!!!!!

119

Анонимен

преди 3 години

Ами двама за един ден в този сезон въобще не е ,,нещо обичайно,,

118

Анонимен

преди 3 години

До СтатистикА ти знаеш ли, колко, пък са умрели от вируса без изобщо даосъзнават, че са болни от него?Ако сега направят ексхумация на умрелите януари, февруари и март отестествена... смърт, да не се окаже, че повечето са c covid-19 ...?

117

seira

преди 3 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

116

Анонимен

преди 3 години

Току-що по Нова даваха как за ТЕЦ Бобов дол со пътуват по много работници в затворено автобуси. А масовата приказка е дали при разходка в парка можело да се заразим. Пиша го поне за пети път: докато не се въведат масово пречистващи въздуха апарати, няма отърване. Живеем във време, когато правят нови сгради с минимална възможност за отваряне на прозорци, включително училища, болници и детски градини,транспортните средства също, търговските площи - по същия начин....

115

Анонимен

преди 3 години

Твърде много зомбирани вече пишат тук.Статистика се прави по-съвсем друг начин, но наивниците вярват и се страхуват. Основата вина е на тарикати които владеят света и "раята".

114

Статистик

преди 3 години

Брой ТЕСТВАНИ ХОРА и брой "+" проби от тях и процентът дава заболяемост. Ако нанесем тези проценти всеки ден - ето ви кривата, тя показва в пик ли сме или в спад. Щом не казват БРОЯ ТЕСТВАНИ хора, все едно нищо не правят. Но от коремен хирург - толкова.А що се отнася до смъртността от корона вируса - пак манимулират. Вижте колко хора са починали в България миналата година - без Ковид 19 и ще видите, че разлика няма.

113

Анонимен

преди 3 години

Дайте подробна статистика де ! Кой е бил тежко болен от рак, диабет от двустранна пневмония от кардиоваскуларни болести респираторни болеси кой е бил "здрав"

112

Анонимен

преди 3 години

В световен мащаб към 02:00 ч. CEST, 27 април 2020 г. , има 2 588 635 потвърдени случая на COVID-19, включително 196 295 смъртни случая, докладвани пред СЗО.В нашата държава никой не лъже ама НИКОЙ,току що в новините по НОВА обявиха че заразените в световен мащаб са над 3 млн. а това горе са данни от СЗО към днешна дата.

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109Ако си умен, няма да кажеш царя е гол, много го казаха но медиите ги подминаха, все едно са досаден сърбеж.Извода според теб какъв е ?Другото което или знаеш или си забравил е , че умните никога не са се задържали на власт, виж про стаци които управляват по света колкото си щеш...примери бол.