9

Ако Мутафчийски

преди 3 години

им е образеца, по добре да ги няма! Той е доктор само за фронта, да реже крака и ръце на ранени, за нищо друго не става, много е противен!

8

Анонимен

преди 3 години

сега е момента да прокарате ефективни присъди при побой над лекари от лил***ви! не да ни чанчите съвестните граждани със скапани мерки.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2-----------------------Като се размърдате по първи май и Гергьовден след това ще чакате линейката по 46 часа.

6

Анонимен

преди 3 години

Масово хората носят маските под брадичката, не само лекарите. Не разбирам защо е тази глупост, като нищо не предпазва по този начин. Освен да кажеш, току-що я махнах, за да не те глобят. Това са елементарни хитринки на лъжещите себе си. А тези със символичното носене на маски, би трябвало да се глобяват наравно с тези които са без такива. Но си е въпрос на култура на нацията. То като искат да се надхитряват един друг и само да псуват и обиждат щаба, кой може да промени нещо.

5

Зарко Попа

преди 3 години

Истинският лекар, като види пациента, още от първата секунда започва да оформя диагноза, но някои от тази гилдия от първата секунда сканират как си облечем, с какъв телефон, часовник, с каква кола са те довели близките ти- за да знае колко пари може да изпроси/изрекетира.

4

ББ

преди 3 години

Аз не вземам 50- 100 000 лв. заплата от нашине осигуровки. Който взима да си оправя системата и тогава да реве за уважение.

3

kiril

преди 3 години

Ненков щом има проблем то винаги има две страни на медала и да си мислиш че лекарите са светци и с нищо не заслужават славата си е плиткоумно.

2

Анонимен

преди 3 години

Прав е.На никой не му се чака 46 мин. линейка като със случая на Милен Цветков...

1

Анонимен

преди 3 години

Прав е НенковОбаче невежи хора го прогониха