136

Ямболски цървул

преди 3 години

Емигрира,защото е "много хубаво" тук.

135

1

преди 3 години

Хайде бе! Сериозно! Причините какви са?! Стабилността на управлявашите ли, "великите" магистрали ли, заводите.... защо намалява? И не ни съощавайте статистиката, а питайте и задавайте въпроси на "великите" ни политици, мастити бизнесмени и висши чиновници!Ама аз забравих, че то журналисти и медии в България няма! Има стресиращо-забавна програма "По света и по малко у нас". Зодий, времето, футболисти и чалгари ... къде. как, с кого...! Ай сектир!

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 162Абе бил съм в Щатите и мога да ти кажа, че там повече ги е страх от полицията отколкото в БГ, но затова си има причина, мисля че е ясна на всички.До колкото за непокорния американски народ, те нямат нито едно възтание против власта, имат някакви бунтове на работници в миналото, но бързо са ги отказвали с картечници и автомати.Искам все пак да наблегна, че нямам абсолютно нищо против тях, но филмите са си филми а реалноста е друга.

133

Анонимен

преди 3 години

Естествено че ще емигрира! Да слушаме бащицата как обяснява, че сме номер 1 и тук е ряя или да гледаме реалноста, че работим за едното ядене. Пияни и дрогирани синчета на наши хора газят наред по улиците и после следва само мъмрене! Държавата на мафията!

132

Gogo

преди 3 години

Последните гонини се има в предвид вече от около 30... Жалка картинка но е факт. Докато има бушмени в управлението ще намаляв още.

131

България

преди 3 години

е на първо място в света по смъртност на хилядаBulgaria (15.433)Ukraine (15.192)Latvia (14.669)Lesotho (14.144)Lithuania (13.737)Serbia (13.194)Croatia (13.17)Romania (13.099)Georgia (12.816)Russia (12.785)Очаквана стабилизация между 2.8 и 5 милиона

130

бай ганю

преди 3 години

логиката на бат боко казва обратното

129

Анонимен

преди 3 години

някои казват, че родина е вече не мястото където си роден, а мястото където ти е сит стомаха...Животът е твърде кратък. В крайна сметка, всеки си прави избора - дали да остане тук и да се бори с вятърни мелници и безскрупулна мафия, или да се махне. Не мога да виня нито едните, нито другите.

128

MaйMyнатa

преди 3 години

Значи сте ОК, Магда да ви изчислява в нетно салдо. Ааах .човеци вие, заслужавате си орисията.

127

Некъф

преди 3 години

Това не е емиграция, а евакуация!

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 163а гадните злобари - първи. Лошото винаги се връща при този който го търси.

125

Анонимен

преди 3 години

Някой по-долу беше писал че владее перфектен чужд език идващ от пределите на България! Чушки и глогинки владее но не и перфектен език научен в България! Нека му вярват плиткоумните ***.:))))))))))))))))))))))))))))))

124

Анонимен

преди 3 години

Като Бойко довърши магистралите, ще се върнат.

123

Анонимен

преди 3 години

Тук в САЩ е много тежко(където аз живея).Но хората не хленчат а се борят да оцелеятТова няма как да не го призная на американците - първо, изобщо не са страхливи, второ - ако имат проблем не мрънкат, а го решават. Борбени са, не мога да им го отрека. Не ми хареса там, но тази тяхна черта е факт и вечно ще съм им благодарен, че ме отучиха от българското вайкане.

122

Анонимен

преди 3 години

Мда, проклетото племе ке изчезни.

121

Анонимен

преди 3 години

Децата ми да станат филипинци отколкото да живеят във Филиповци.

120

Жоро

преди 3 години

До popa ot razgrad Чисто по разградски.

119

Жоро

преди 3 години

До Анонимен 149 Прав си.Желая ти успех.Наближава 12 часа-време е за обяд-ще се чуеме някой друг път-особено ако си измислиш някакво име.Лек ден.

118

Анонимен

преди 3 години

Бре, да не повярваш! Народът проумне!

117

Анонимен

преди 3 години

България няма да изчезне нито обезлюди. Просто ще се сменят хората и собственноста им. Няма да са вашите деца тук. Бабите и дядовците ви имаха ниви, фабрики и големи семейства. Бащите и майките ви имаха панелки, вили, къщи на село и големи семейства. Вие как ще изживеете живота си и какво ще оставите като хора и наследство. Децата които не знаят род и език? Работата ви на която никой не знае че съществувате? Договора за квартирата? Замислете се?