156

Анонимен

преди 3 години

"демокрацията" съкрати населението на България 2 пъти. При Социализма бяхме 9 милиона, а сега сме 5 милиона.

155

Анонимен

преди 3 години

До sofetoНе са паднали от Марс. По-скоро са изпълзели от клоаката на прехода, дошли на власт чрез бандитизъм и шуробаджанащина и държащи същата тая власт в стоманена хватка с помощта на купен вот, манипулирани избори и пропагандно броене при отчитането на изборните резултати. Още повече, свестните хора не се бутат в политиката, защото тя е като затвора - или не излизаш никога, или ставаш бандит по душа, ако вече не си бил такъв при влизането.

154

Д

преди 3 години

Не народ, а ***...

153

Анонимен

преди 3 години

При бай Тошо бяхме по-добре. 9 милиона бяхме. Сега сме 4 милиона. Тая "демокрация" ни разказа играта.

152

Анонимен

преди 3 години

Населението на България предимно емигрираАМИ КАТО ЦЯЛО НЯМА ПРИЧИНИ ДА СЕ ОСТАВА В БЪЛГАРИЯ

151

sofeto

преди 3 години

*** разбирасе..... народа е невинен както винаги, виновни са други а кои точно, ми политиците! Защото са паднали от Луната, Марс, Венера, ЕС, СССР и всички други възможни!

150

Анонимен

преди 3 години

Масовката емигрант е сезонен работник (роб), гледач на стари хора (роб), строител (роб). Тук-таме се виждат архитекти, програмисти, лекари- абе ценни и за обществото хора, а не само за икономиката. Съотношението е 90 към 10 в полза на робите. Всеки сам си избира дали да е роб (ниска обществена класа- слуга на средната и високата класа) или средна класа човек. Висока класа се раждаш, тя не се придобива. Това са най-успелите и отличени хора, които са нещо повече, от които човек трябва да се учи.

149

Анонимен

преди 3 години

От както аз съм се родил има преход, преход към какво към крадене големи милиарди от построените заводи първо тях парите на народа сега Евро парички определени хора курупция на ента степен Еми не чакайте да останат младите тук всеки отива на вън в готова напреднала държава после мрънка ли че нямат работна ръка ще се топи държавата като не се мисли така ще бъде.

148

ШУматка*

преди 3 години

Лошо другарю,лошо !!!Има хора с образование който не могат да си напишат имената без правописна грешка за какви 2000 лева заплата говориш?Проблемът идва от там ,че нивото на образование е под всякаква критика и уж "образовани" хора са на ръководни позиции вземат решения и дават решения !!!Но уви и като в журналистиката и навсякъде другаде некадърниците с образование и без покритие претендират за по добро заплащане. Аре у лево и в Сибир."Учи мама за да не работиш" беше модерно преди89 година

147

Анонимен

преди 3 години

187,Това с елитните гимназии е поне от 10 години и никой не прави нищо по въпроса. Кой остава...Ами, можеш да питаш някой преподавател :)Иначе за етноса, един мой познат имаше един лаф: "Ако в едно село има роми някакви - добре. Значи има какво да се краде. Ако няма роми - е, тогава вече е лошо, защото значи, че всичко е напълно опоскано."

146

Тази да не е

преди 3 години

роднина на Божигол.......Раждаемостта горе-долу се задържа на едно ниво, но намалява."

145

123

преди 3 години

За ет,носа няма да коментирам,че емигрира.Тревожен е фактът,че много деца/имам предвид току що завършили/,отличниците ни от елитните гимназии отиват да учат в чужбина и остават там да се реализират.Кой остава тука в нашите университети е въпросът?Приети Медицина с 4 -бъдещите ни лекари,педагози без приемен изпит с резултат от матура,ще учат децата ни.

144

Don Lukas

преди 3 години

Пич, къде са цифрите?Тази публикация съвсем не е коретна.Звучи като махленаска спявка.

143

БРАВО

преди 3 години

ЕДИНСТВЕНАТА ПРАВИЛНА И СМИСЛЕНА ПОСТЪПКА !

142

Анонимен

преди 3 години

180,Внимавай много с призивите, защото не е смешно. От 20 години работя, все е имало да нямаме, но такова нямане не сме имали. Говоря ти за качествен човешки материал. Навремето такива нямаше да си минат даже първия кръг на интервюто, сега след година-две са мениджъри. Не защото са читави, а защото други просто няма.

141

Striker

преди 3 години

Е да стоиш при Азис и Бат Бойко ли? Или да имаш 10 години опит, две висши, и да ти дадат 2 хил. лв. заплата?!? Много ясно, че ако си кадърен няма да стоиш тук.

140

Анонимен

преди 3 години

Ами, заминавайте!Както виждаш - точно това правят. Няма смисъл да ги убеждаваш особено.

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 179Ние сме си имали възстание, чували сте всички за свинаря Ивайло който става цар в последствие.Искам да кажа че американския народ не е непокорен както някои тийнове си го представят, даже са много послушни.Но простено им е, все пак всички гледаме американски филми и се "филмираме".Пак казвам, нищо против тях.

138

Анонимен

преди 3 години

Повечето от коментирате са:В България е скапано, нископлатен труд, неодоценени, мизерия, скапана държава и прочее... Тогава изниква въпроса:Защо все още сте тук? Ами, заминавайте! Светът ви чака, с отворени обятия, особено сега! Вие сте най-образованите, най-квалифицираните, най-можещите, какво правите тук? Тръгвайте там ви чакат, о, не молят се за вас! Заминавайте и не се обръщайте! Оставете ни да се мъчим. Сбогом!

137

Анонимен

преди 3 години

те нямат нито едно възтание против властаАКо и ние имахме поголовно оръжие и малко по-свободолюбива мисъл, и ние нямаше да имаме въстания, щото властта много щеше да мисли, преди да ни бърка по джобовете :)