32

До руски боклук

преди 3 години

Бок-лукът си ти! Даже не знаеш, че това е най-големият въртолет в света. Че има десетки световни рекорди, че се продава в десетки страни, че има най-доброто съотношение изразходвано гориво/тежест, че гаси горски пожари. И че пренесе, срещу заплащане, разбира се, два от най-големите американски хеликоптера "Чинук" в Афганистан. Ама откъде простото бастардче да знае това?До ФактПишеш с много познаване на темата! Всеки ден ли се люлееш така? ***, след парцуцата казват, е много тежко! Вярно?

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Не можеш да разбереш, че когато става дума за въртолет с такива размери, е много различно. Ми-26, най-големият в света, има и голяма "парусност".

30

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 3 години

Добре, чи ни са с наркоманското пръдня на Кобе Брайънт,иначе щяха да са при него.

29

бай ганю

преди 3 години

щом няма жертва значи новината не е лоша

28

руски боклук

преди 3 години

съвсем нормално и традиционно за руското хвърчилостоене..ха.ха

27

Анонимен

преди 3 години

Повсеместно възникват и съществуват тн въздушни ями. Лошото е когато въртолетът при подход за кацане попада в такава въздушна яма и то при наличие на силни пориви на вятъра и турболенция.

26

Анонимен

преди 3 години

Again?

25

Анонимен

преди 3 години

паднал, хората умрели? добре че има такива новини от русия че да ни се оправи настроението

24

Хххх

преди 3 години

До Bad Company 14Особено в България дето гинат като мухи по пътищата в катастрофи накозени и пияни...то май България води първенството в ЕС за загинали по пътищата...или това не го броим за катастрофи? Погледнал се Илия пак в тия

23

Хххх

преди 3 години

До Анонимен 16Защо коментираш като не разбираш....36км/ч вятър е силен вятър при буря скоростта е около 50-60км/ч....това да не ти е лек автомобил....вятър над 90-100км/ч е ураган .... вятър със скорост 50-60км/ч ще те събори на земята, а представи си какво може да направи вятър със скорост 36км/ч на тежка машина във въздуха...абе с две думи си т.ъ.п.

22

Хххх

преди 3 години

До Факт 23А ти къде си виждал хеликоптер че и разбираш...аааа да може би си видял единствения в ***...че май другия падна и след това Вожда Ви не ви купи нов...а почакай затова пък ви купи самолети на хартия (икебани) за няколко милиарда които ще ги изплащат и децата Ви

21

Факт

преди 3 години

Наистина е трудно да летиш с въртолет! Особенно ако си на 300 гр. водка от сутринта ! Пред теб хоризонта се люлее непрекъснато и не знаеш дали си нагоре или надолу с главата. Но, това са особеностите на руския начин на летене. Съвсем логичен е краят !

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Не написах уникално, а уинкално (игра на думи от wink намигване) и се отнасяше за това, че човека успя да не каже нищо, при това по най-комичния начин.

19

Анонимен

преди 3 години

"Льители, льители .... прильители".Уинкално.Добре, че хората са живи и сравнително здрави.

18

Самолет

преди 3 години

Мутафчийски да пише хеликоптера за жертва на короната.Със съпътстващо заболяване - удар в земята от високо,и с висока скорост.Белким му се изправи кривата.Щото друго едра ли може да му се изправи.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Не. Едното е резултат от повреда, другото от пилотска грешка. И в двата случая метеорологичните условия могат да играят роля.

16

Анонимен

преди 3 години

В района е имало силен вятър, поривите са стигнали 10 м/снаправо страхотия бе :)10 м/с = 36 км/ч

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Не е ли същото?

14

Bad Company

преди 3 години

Аварии стават по цял свят. Само дето в Русия е много по-често.Хубавото е, че няма загинали.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7 Не падна, удари се в хълм заради гъста мъгла.