63

Анонимен

преди 3 години

Смърт на Китай! Вън китайците от България и Европа!

62

Анонимен

преди 3 години

Ама как убедено твърдят, че бройките са повече заради Великденските разходки. И нито сянка на съмнение върху поповете. Те за това изпуснаха уж няколко коли да заминат, че да имат удобно оправдание. ( Аз не съм пътувал)

61

До 65

преди 3 години

Две години извънредно положение не ни мърдат, бъди сигурен!! Това не е грип, не си отива и това е!

60

Режисьор яко

преди 3 години

Въвеждай вечерен час от 1 май до 6 май от 20 часа до 7.00 часа, И без това никой няма да работи тогава!Никой няма работа по улиците!

59

Анонимен

преди 3 години

Хора във война сме буквално стига ревахте, защото е така в целия свят! Тая пандемия ще продължи, докато не излезе ваксина и това може да продължи до нова година!

58

Анонимен

преди 3 години

Не може човек да е вечно нащрек. За това отслабва ефектът от ИП. Настъпва умора в хората. Аз преди непрекъснато бършех вратите със спирт, вече за...ах. На човек му писва

57

KamKam

преди 3 години

Изчакайте търпеливо за резултатите от великденските разходки. Инкубационен период 14-21 дни.

56

Анонимен

преди 3 години

Сред изброените градове Разград и Търговище ги няма. Това означава ли че там няма нито един заразен?

55

Заради тарикатите

преди 3 години

Днес пак пълно по улиците, баси бай *** неразумни, и до август да е извънредното положение пак ви е малко!Засега е до 13 юни от сега ви го казвам!

54

KamKam

преди 3 години

Не гледайте само брой заразени,от тях има и излекувани ,и починали.Около 900 активни случаи,те са заразоносители и могат да останат такива за 70 дни (може би и повече).Опасно става когато ще имаме 500+ в болница.Ако имате представа колко е скъпо лекуването на 1 човек в реанимация ще разберете за какво става дума.

53

Анонимен

преди 3 години

Какво става с огнището Банско? Приключи ли масовото тестване? Още ли са само трима?

52

Анонимен

преди 3 години

До Гадателят Витанов"Гадателят" Витанов хиляда пъти каза, че това ще е само при спазване на мерките и липса на пренос на зараза от големите огнища. Той не е виновен на никого за "спазването" на мерките в Плевен или за екскурзиите по Цветница и Великден. Нарочно не споменаваш, че пак той каза, че ако тези неща се случат, отиваме на неблагоприятен вариант. Ако имаш психически проблеми, лекувай се и по добре го слушай - той е един от малкото адекватни хора в тази криза.

51

Анонимен

преди 3 години

От Великден ските разходки пик няма, ха да видим разходките за Байряма ко ще покаже. Като дойдат гости от Турция... не ми се мисли

50

до питащите

преди 3 години

ами, просто по черноморието се правят по-малко тестове, много по-малко. Нали ще скочат отвсякъде като стане ясно, че в София са примерно над 80% от тестовете... Нарочно не дават информация къде колко теста и на колко хора са направени /защото често се правят по 2, за да се потвърди резултата/ понеже така по-лесно ви пускат по наклонената плоскост...

49

Анонимен

преди 3 години

Джигит от Банско е заразил хотел във Велинград за великден.

48

ПроСоТо

преди 3 години

добре,разбрааме!..-Има заразени,има починали.Айде стига!-Отивай си у вас и свали униформата да ти я изперат,че сигурно вече се е вмирисала!

47

Анонимен

преди 3 години

Короната не,ама Бойко ще ви оправи и то многократно.

46

Анонимен

преди 3 години

До No comentГЕРБ не търсят изход без ЕС а ЕС може да закъса с години и ГЕРБ даже ни вкарва в еврозона с корона.

45

ген. Архимедчийски

преди 3 години

Дайте ми опорен вирус и достатъчно дълъг период на извънредно положение и аз ще обърна държавата.

44

До 1

преди 3 години

Майка ли ви е... този Румен Радев,че не минава миг без да го споменавате.