83

Анонимен

преди 4 години

Ако се изкъпя с белина може ли да се заразя ? - някой дали е пробвал.Моля , отговорете че много ме е страх да не ме хване.

82

до 87

преди 4 години

стига си лъгал безочливо Света не е на пауза . Някои дуържави никога не са и били .В други рестрикциите са много по-слаби .А от седмица по-важната част от света си вдига рестрикциите.По-маловажната , от която нищо не зависи , може да си седи заключена в къщи кколкто си иска . И да слуша всякакви кухи *** .

81

Анонимен

преди 4 години

Днес цял ден екипи тестват във Факултето. Утре чакайте поне 150 заразени отгоре.Следват си сценария хората от НОЩ и нищо не ги интересува.Стъкмистики, лъжи, премълчавания. Все по-малко са онези, които вярват на уйдурмите на щабарите.

80

Анонимен

преди 4 години

До азВ болницата са болните... как да са по улиците, ако са болни? Май изобщо не осъзнаваш, каква безсмислица си написал..

79

Анонимен

преди 4 години

Ние си седим дома Ами животните диви и всякакви?

78

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 84САмо ако короната е грип. Но той не е, а прилича на спин или заразната жълтеница.

77

Анонимен

преди 4 години

Около 4-5 % от хората у нас са го изкарали или го карат без да знаят. Това прави над 200000 души. Това показват данните от частни лаборатории, които тия не съобщават.. При това положение тоя от снимката може да се пенсионира на тая длъжност. Не виждам какво очакват,

76

noFreeman

преди 4 години

в австрия и германия свалят карантината... бързат преди да се е усетил народа, че е постановка, че ще ги изметат като ланския сняг...

75

Ало бе плешивци

преди 4 години

Не е ли малка бройката на 7 милиона за домашен арест?А умрелите от стрес и глад заради тоя театър що не ги споменават като бройката е пъти по голяма

74

аз

преди 4 години

Излезте от телевизорите и се огледайте. Къде са болните от коронавирус? Ваши познати да имат ковид 19?

73

северозапад

преди 4 години

До Анонимен74Не им се сърди нали са на хранилката какво да правят хората и те се надяват да се облажат от заемите дето ще се теглят.

72

Анонимен

преди 4 години

Кво стана с Кмето от Симитли? Заразен ли е или не? За един приАтел от Банкя питам...

71

noFreeman

преди 4 години

този гологлавия смеш-ни-к ще го видя като скоро се окаже че всичко е манипулация на СЗО какво ще говори... четете какво е казал Тръмп... че всичко е стъкмено от Бил Гейтс заради ваксината... скоро всичко ще се разплете спокойно... и тоя смеш-ко ще изчезне от екраните!!!

70

KamKam

преди 4 години

До 67По-вероятно отпускане на мерките,втора вълна,затягане на мерките,отпускане ...Докато се изработи ваксина или надеждно лекарство...но прави сте,не преди нова година!

69

Нане

преди 4 години

Въпрос на журналист: -Г-н Генерал, ако човек няма кашлица, няма температура, няма странични симптоми, може ли да се каже, че е болен от Коронавирус?Отговор: Вие идеално описахте симптомите на безсимптомното боледуване от вируса!

68

северозапад

преди 4 години

Най страшния вирус е в мозъка.За съжаление в България той е разпространен най много

67

Анонимен

преди 4 години

като гледам тук е пълно с правителствени *** Престанете да раздухвате тая истерия . Точно тоя или следващите вируси няма да е края на света .И не е вярно че света се е затворил . Напротив - света си вдига рестрикциите.Стига сте лъгали толкоа безочливо !

66

Тялото

преди 4 години

СЗО:между 2 и 3% от световното население го е прекарало(150-250 милиона). Масовите изследвания във вече над 10 държави показва че реалния брой заразени е 50 до 80 пъти по-голям от "хванатите". Китай вчера извади най-голямото изследване на асимптоматични което показва че 81% от заразените нямат нито един симптом през цялото протичане на "инфекцията". Смъртността навсякъде я изчисляват в порядъка на 0.14%. Швеция казва че имат не 15 000, а 1.1 милиона заразени и до юни са в стаден имунитет. А ние?

65

Анонимен

преди 4 години

Защо не направите обществена поръчка за един сайт, който да агрегира резултатите, като началната страница да бъде с ликовете на генералите. След това да се освободи ефирното време на телевизиите, примерно за хороскопи. Все тая.

64

Хмм

преди 4 години

Не мога да повярвам. Пропуснахме София за момента. Супер