137

Истукан

преди 1 година

До До всички

Извинявай брат, ама предсказанието е за 10 години коронавирус до 2030-та година. Ако наистина е така, държавата ни все така затворена ли ще бъде, все с маски ли ще ходим, сладкарниците и другите бизнеси все затворени ли ще са? За до отида до село 10 години все декларации ли ще подавам на полицаите, за да ме пуснат да напусна града? Разбирам тази криза да продължи 1 година, ама 10 години и повече вече не се връзват нещата.

136

До всички

преди 1 година

Които плюят по картинните мерки и ограничения,
един въпрос имам към вас, всезнайковци :
Вие колко пандемии сте преживели?!

135

ДО: ВЕСЕЛИН

преди 1 година

Обещаха, че пикът ще бъде за Великден.

Еми, Великден мина!!!
Хайде, отпускайте юздите!!!
Иначе: ОСТАВКА!!!

Ако не е успял да се справи с коронавируса, Бойко Борисов следва да подаде оставка и да се насрочат извънредни избори!
Разбира се, при спазване на епидемиологичните изисквания!

134

Венци Мутафаро

преди 1 година

Камиони, с милиони,
трупове в чували,
гарвани ги яли,
ай ръц-ръца де,
епидемия дойде,
няма бързи тестове,
гърч и карантина за раята,
мечтайте си за свободата!

133

Таня Савичева

преди 1 година

"В понеделник умря мама.
Във вторник - еди кой си..."

От дневника на Таня Савичева при обсадата на Ленинград от Вермахта.

Така и ние. Докато не изпукаме от глад!

132

Анонимен

преди 1 година

Сега като се напътувате за първи май и Гергьовден, ще направиме петуна. Хилядарката я минахме. Успешно ще продължават червенотиквениците да хейтват и да пишат глупости по форумите.

131

Анонимен

преди 1 година

Този човек стана нарицателно за лоши новини

130

аноним

преди 1 година

Какво казват досега министрите финансовия първо!? Ние ще вземем кредит, вземете и вие! Ние казваме - спрете кражбите и да видим с колко пари сме като държава! Не само Вие знаете как се смятат сметки! Пари на назаем тъпкано се връщат! Вие сега ще вземете, а нашите внуци ще връщат - не вашите! Вашите деца и внуци ще са подсигурени от Вас! Пълна заблуда - вижте Кристиян! И вашите това ще направят! Краденото не стига трето коляно!

129

Веселин

преди 1 година

Всички европейски държави обявиха план за поетапно отслабване на извънредното положение и активиране работата на всички области на икономиката. Само нашите управници говорят за затягане на мерките и карантината, защото май месец щяло да бъде пика на пандемията. Как не ги е срам. Всички действия на премиера и щаба са за да се държи извънредното положение - не заради вируса и заради хората. Всичко опира до това, че така им е по-лесно. Бойко командва като монарх. Да му мислят хората!

128

Прав е

преди 1 година

Мутафчийски ,каза го на 29 02 -това е само един грип,от грип Б умират много хора и е по опасен и аз му вярвам!

127

мишо бирочето

преди 1 година

точно по план си действат те. отслабват стадото да му надянат хомотя още повече. то на нас нема на къде повече ама западняците дето се мислят за много свободни, демократични и по стока от останалите сега ще трябва да научат на бързо това дето ние го учим вече 30 години - живота в компота, бедноста, социалната несправедливост, държавния тероризъм. ВИРУСЪТ НЕ Е ПО ОПАСЕН ОТ ГРИПНИЯ.

126

да,да ама не

преди 1 година

Мутафчийски го разучихме! Неговото говорене вече не държи хората! Той обаче не отговаря и не носи отговорност за това, което се случва с държавата ни! Той отговаря и носи отговорност за собствените действия, като всеки гражданин! Отговарят и носят отговорност за държавата министри,депутати! Време е да излязат пред камери и журналисти! Да кажат какво правят! Дотук действат на парче, а план!? Пролетта почти мина.Лято, есен - какво?Догодина - какво? Пак ли в къщи?

125

гост

преди 1 година

Издъниха карантината - жалко за усилията и лишенията. Дано го отнесат само виновните за това.

124

Марш, Марш

преди 1 година

След Генерала наш!
Всички да вървим!
Вирус да ПОБЕДИМ!

123

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 1 година

Боли ме щепсела за коронавируса!
Пука ми на пуканката.

Интересува ме само кога обществото ще узрее достатъчно, че да им теглим по една мазна каруцарска и на Щаба, и на Правителството, и да си върнем скапаната държава. Държавата ни е скапана в момента, но ще си я оправим, щом тия безотговорни страхливци, които ни набутаха в тия ***, се махнат от пътя ни.

И Корнела да не точи лиги! Няма да я огрее.

122

Старило Патило

преди 1 година

До ПроСоТо

Тоя Женерал, сигурно дОма нема думата и го гонят с точилката!
Сега му е паднало да приказва ;)

121

Професионалист

преди 1 година

Колега Мутафчийски, проверете в кв."Надежда" Сливен колко болни от корона вирус има.Не лъжете българите там са доста повече от колкото обявявате официално. Засегнете режима в *** квартали в страната!

120

Анонимен

преди 1 година

Мутафчийски вече е политическа фигура. Само за месец се научи да лъже, преиначава и премълчава, когато не му е удобно.

Преди минути това се потвърди. За среднощния чернобилски брифинг каза преди няколко дни, че го наредил Борисов, а сега пред Хекимян премълча, че е изпълнил нареждането и каза, че до сутринта можело да настъпи истерия и затова по никое време са брифингирали.
Няма как да повярвам на този лъжец. Мутафчийски, с каквито се събереш, накъв ще станеш!

119

23456

преди 1 година

Вижте в Хелпкарма,за колко дечица се събират пари,за които държавата не си мърда пръста и сега в тези мътни времена,не се знае колко от тях ще оцелеят,тръгнали из маха,лите да тестват безплатно,а уж нямало пари.Парите похарчени сега заради 40 умрели бабички ще ги връщат и внуците ни.

118

славянин

преди 1 година

Все повече протести във все повече държави заради репресиите и терора на властта, няколко пъти вече писах че през май ще започнат и у нас!