123

Истукан

преди 4 години

До До всичкиИзвинявай брат, ама предсказанието е за 10 години коронавирус до 2030-та година. Ако наистина е така, държавата ни все така затворена ли ще бъде, все с маски ли ще ходим, сладкарниците и другите бизнеси все затворени ли ще са? За до отида до село 10 години все декларации ли ще подавам на полицаите, за да ме пуснат да напусна града? Разбирам тази криза да продължи 1 година, ама 10 години и повече вече не се връзват нещата.

122

До всички

преди 4 години

Които плюят по картинните мерки и ограничения,един въпрос имам към вас, всезнайковци :Вие колко пандемии сте преживели?!

121

ДО: ВЕСЕЛИН

преди 4 години

Обещаха, че пикът ще бъде за Великден. Еми, Великден мина!!!Хайде, отпускайте юздите!!!Иначе: ОСТАВКА!!!Ако не е успял да се справи с коронавируса, Бойко Борисов следва да подаде оставка и да се насрочат извънредни избори!Разбира се, при спазване на епидемиологичните изисквания!

120

Венци Мутафаро

преди 4 години

Камиони, с милиони,трупове в чували,гарвани ги яли,ай ръц-ръца де,епидемия дойде,няма бързи тестове,гърч и карантина за раята,мечтайте си за свободата!

119

Таня Савичева

преди 4 години

"В понеделник умря мама.Във вторник - еди кой си..."От дневника на Таня Савичева при обсадата на Ленинград от Вермахта.Така и ние. Докато не изпукаме от глад!

118

Анонимен

преди 4 години

Сега като се напътувате за първи май и Гергьовден, ще направиме петуна. Хилядарката я минахме. Успешно ще продължават червенотиквениците да хейтват и да пишат глупости по форумите.

117

Анонимен

преди 4 години

Този човек стана нарицателно за лоши новини

116

аноним

преди 4 години

Какво казват досега министрите финансовия първо!? Ние ще вземем кредит, вземете и вие! Ние казваме - спрете кражбите и да видим с колко пари сме като държава! Не само Вие знаете как се смятат сметки! Пари на назаем тъпкано се връщат! Вие сега ще вземете, а нашите внуци ще връщат - не вашите! Вашите деца и внуци ще са подсигурени от Вас! Пълна заблуда - вижте Кристиян! И вашите това ще направят! Краденото не стига трето коляно!

115

Веселин

преди 4 години

Всички европейски държави обявиха план за поетапно отслабване на извънредното положение и активиране работата на всички области на икономиката. Само нашите управници говорят за затягане на мерките и карантината, защото май месец щяло да бъде пика на пандемията. Как не ги е срам. Всички действия на премиера и щаба са за да се държи извънредното положение - не заради вируса и заради хората. Всичко опира до това, че така им е по-лесно. Бойко командва като монарх. Да му мислят хората!

114

Прав е

преди 4 години

Мутафчийски ,каза го на 29 02 -това е само един грип,от грип Б умират много хора и е по опасен и аз му вярвам!

113

мишо бирочето

преди 4 години

точно по план си действат те. отслабват стадото да му надянат хомотя още повече. то на нас нема на къде повече ама западняците дето се мислят за много свободни, демократични и по стока от останалите сега ще трябва да научат на бързо това дето ние го учим вече 30 години - живота в компота, бедноста, социалната несправедливост, държавния тероризъм. ВИРУСЪТ НЕ Е ПО ОПАСЕН ОТ ГРИПНИЯ.

112

да,да ама не

преди 4 години

Мутафчийски го разучихме! Неговото говорене вече не държи хората! Той обаче не отговаря и не носи отговорност за това, което се случва с държавата ни! Той отговаря и носи отговорност за собствените действия, като всеки гражданин! Отговарят и носят отговорност за държавата министри,депутати! Време е да излязат пред камери и журналисти! Да кажат какво правят! Дотук действат на парче, а план!? Пролетта почти мина.Лято, есен - какво?Догодина - какво? Пак ли в къщи?

111

гост

преди 4 години

Издъниха карантината - жалко за усилията и лишенията. Дано го отнесат само виновните за това.

110

Марш, Марш

преди 4 години

След Генерала наш!Всички да вървим! Вирус да ПОБЕДИМ!

109

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Боли ме щепсела за коронавируса!Пука ми на пуканката. Интересува ме само кога обществото ще узрее достатъчно, че да им теглим по една мазна каруцарска и на Щаба, и на Правителството, и да си върнем скапаната държава. Държавата ни е скапана в момента, но ще си я оправим, щом тия безотговорни страхливци, които ни набутаха в тия ***, се махнат от пътя ни.И Корнела да не точи лиги! Няма да я огрее.

108

Старило Патило

преди 4 години

До ПроСоТоТоя Женерал, сигурно дОма нема думата и го гонят с точилката!Сега му е паднало да приказва ;)

107

Професионалист

преди 4 години

Колега Мутафчийски, проверете в кв."Надежда" Сливен колко болни от корона вирус има.Не лъжете българите там са доста повече от колкото обявявате официално. Засегнете режима в *** квартали в страната!

106

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски вече е политическа фигура. Само за месец се научи да лъже, преиначава и премълчава, когато не му е удобно.Преди минути това се потвърди. За среднощния чернобилски брифинг каза преди няколко дни, че го наредил Борисов, а сега пред Хекимян премълча, че е изпълнил нареждането и каза, че до сутринта можело да настъпи истерия и затова по никое време са брифингирали.Няма как да повярвам на този лъжец. Мутафчийски, с каквито се събереш, накъв ще станеш!

105

23456

преди 4 години

Вижте в Хелпкарма,за колко дечица се събират пари,за които държавата не си мърда пръста и сега в тези мътни времена,не се знае колко от тях ще оцелеят,тръгнали из маха,лите да тестват безплатно,а уж нямало пари.Парите похарчени сега заради 40 умрели бабички ще ги връщат и внуците ни.

104

славянин

преди 4 години

Все повече протести във все повече държави заради репресиите и терора на властта, няколко пъти вече писах че през май ще започнат и у нас!