143

Анонимен

преди 3 години

По данни на НСИ в България за 2019г. на ден са умирали по 296 човека така да се каже от нормална смърт сега с 2-3 повече от Ковид-19 и това вече стана голям проблем...!?

142

Анонимен

преди 3 години

До Д-р МенгелеД-р Москов Ви покани заедно с фа м ака! Всички Тома Неверни. Идете и поемете три пъти дълбоко от респираторите на тези дето не са болни от корона вирус. Но после спазайте Кодекса за социално осигуряване. Който умишлено си навреди здравето, няма право на обезщетения. Аз съм либерал. И не съм убеден, че трябва изкуствено да поддържаме неизлечимо тежко болни и такива с тежки увреждания, дето "системата ги убива". А и смърните актове не се издават от роднини. За сведение на Ахчиева.

141

Д-р Менгеле

преди 3 години

Умолявам тези главните медии БНТ,БТВ,НОВА....ПОКАЖЕТЕ ПОНЕ 50 БОЛНИ ОТ КОРОНАТА ....ДА ВИДИМЕ ИЗОБЩО ИМАЛИ-НЯМА ЛИ БОЛНИ ОТ ТАЗИ измама.

140

Короната

преди 3 години

Плешко говори така все едно хора на по 70+ живеят вечно и от друго не се умира. Не разбирам какво ни занимават с глупости, с толкова придружаващи заболявания човек ще умре и от обикновен грип. Да си водят статистиката както си знаят и да ни оставят на мира вече.

139

Някой

преди 3 години

До гостИздънили са били сънородниците ни карантината?! Не ги обвинявам тях. Няма за каво!***, настройват ни така едни срещу други. Не го ли разбираш?Айде, напъни се малко, ама не да акаш, а да мислиш. Мислиш ли, че това не са го били предвидили? Защо тогава не затвориха столицата в дните преди Великден, пропускайки тези, който трябва да стигнат до местоработата си и МПС-а със спец. режим?Лишен си от мозък, ако мислиш, че може да се криеме /не само ние българите/ докато това мине.

138

дедо Ташунко

преди 3 години

Гореща новина от немските новини преди 5 минути! Тръмп дава идеята, да бъдат инжектирани дезинфекционни средства директно във вените на здрав човек, което щяло да предотврати заболяването от корона вирус. С това предложение Рижото Недоразумение влиза директно в книгата на Гинес. Направо кърти! На всички Ви пожелавам спокоен край на седмицата. След великденската екскурзия на "софиянци" на село бе ясно, че ще има бум при заразата. Корабът потъва нормално, има вода за всички.

137

от трън та на глог!

преди 3 години

От катакгрофа та на криза и корновирус!

136

Анонимен

преди 3 години

говоренето е безкрайно ама сметките си вървят ..

135

Анонимен

преди 3 години

ненорма;щината продължава така може да си борият години напред какво става с всичко останало ...генерала забрави че еше казал тови вирус не е по опасен от грипа а е по опасен опасен грип тип 2 ...но бил по заразен а накрая ще загубим такива такива хора ...медицина + политика неочаквано абнормална комбинация ако имаше тестове можеби мангъров щеше да е прав че са над 300 000 заразени и хората си го карат на крак

134

същата песен

преди 3 години

Аз съм сервитьорче.За нищо не ставам освен да разнасям кафета по масите.Откакто обявиха извънредното положение съм безработен.Мутафчийски ми е виновен.

133

Анонимен

преди 3 години

До Анализатор 149А ти къф си?

132

останахме излъгани

преди 3 години

До ДО: ВЕСЕЛИНпика по Велигден? Лъжа след лъжа водеща до кражби и убийства

131

достоевски

преди 3 години

До Инфо!!Руссия - это мрак! Елате ни вижте и помагайте!

130

епопея на забравата!

преди 3 години

До Инфо!!язовир студена пресъхнал и Плевен безводенкостинбродската аферамиглена куневасеверозапада обезлюденсвински грипптичи грипсин езикСПИН

129

роби сме си били..

преди 3 години

До Инфо!!......и роби ще си останем не само под турско!

128

Бойко Барселонски!

преди 3 години

До ДО: ВЕСЕЛИНДа се скриеш във вилата си!

127

Инфо!!

преди 3 години

Колко сте прости и вярвате на тез който ви третират като роби.Крадът ви като роби.Водата ви оттраднаха и България стана за срам пред цяла Европа !!Държава обяви общо национална ЕПИДЕМИЯ,Държавата затвори малкия и среден бизнес което е нормално при Епидемия!!Държавата ви погр3бва днес !!!Хората ядат варени картофи и на две седмици малко месо , и пак стискат зъби и сметките валят. !! Помощ в таз Държава няма , останала е само една гладна "Врана" :((

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен,,Преди пандемията се обявява ,епидемия .Каква епидемия преживя ,че да има пандемия ? Питам ?,,нищо не разбрах

125

Анонимен

преди 3 години

До Истукан,,ама 10 години и повече вече не се връзват нещата.,,не,само докато намерят ваксина

124

Анонимен

преди 3 години

До До всички Преди пандемията се обявява ,епидемия .Каква епидемия преживя ,че да има пандемия ? Питам ?