15

Анонимен

преди 3 години

Гледах клипа, деца с оръжие не видях. Честно казано не разбирам какъв е проблема, снимани са филми в съдебната, голяма работа.

14

Анонимен

преди 3 години

Преоблякъл се Илйя пак във Тия !!!!!

13

+++

преди 3 години

Я направете една агенцийка с 100 човека със солидни заплати и един борд на директорите да не забравите и да видите как се стопанисва държавно имущество. Наглеци нямам думи.

12

Бай Коко

преди 3 години

При герб управлението много излагации станаха. Все и прощавахме че са млади и ще се научат. Ама колко мандата да чакаме още?

11

Анонимен

преди 3 години

Този, който е отдал под наем Съдебната палата за снимане на рап клип, трябва да бъде дисциплинарно уволнен и съден. Това е тотално безобразие .

10

ПЕНКО

преди 3 години

НЕОБХОДИМ Е СКЛЮЧЕН ДОГОВОР ЗА НАЕМ /С КЛАУЗИ/ . ТОЗИ ,КОЙТО Е СКЛЮЧИЛ ДОГОВОРА Е С ПРАВОМОЩИЯ ДА РАЗРЕШИ !!! КАКВО РАЗСЛЕДВАНЕ -КАКВИ ЕМОЦИИ ---- БЕЛЕЗНИЦИ И ОБВИНЕНИЕ И ПРИСЪДА / НО ПО ПРИМЕРА НА СЪДА В САЩ, А НЕ БЪЛГАРСКИЯ / !!!!!!!!!!!!!!!!!

9

ПЪЛЕН ЦИРК

преди 3 години

ПОСМЕШИЩЕ ,ЦИРК ,СРАМОТАДа на това е заприличала мутренската ни държава. И търпиме ,докога ли ?ЖАЛЪК СВЯТ в който срещу пари и душата не е твоя !

8

Анонимен

преди 3 години

Ей този Лозан Панов,като камъче в обувката им е ,търсят и под вола теле,само и само да намерят нещо пикантно да го тормозят.Ако разрешението беше дадено от Бойковата маша Магдалинчев,всичко щеше да е точно и проблем нямаше да има.А Барцелона и мис Бикини кога?

7

СРАМ И ПОЗОР

преди 3 години

СРАМ И ПОЗОРЖИВА ПОДИГРАВКА С ДЪРЖАВНОСТТАКакво следва?Някое училище да си направи бала в Народното Събрание?

6

Храчка Ковид-19

преди 3 години

Този клип е храчка Ковид-19 в лицето на българская съд,държава и народ. Някой вярва ли,че такъв съд като ВКС би могъл да въздаде справедлива присъда за убийството на Милен Цветков.

5

Анонимен

преди 3 години

Абе в една държава щом се чудят кой стопанисва съдебната палата... "мани", дето се вика.

4

Анонимен

преди 3 години

Песен и изпълнител на тази вакханалия?

3

Анонимен

преди 3 години

Може ли да наема Съдебната палата? С няколко аверчета си търсим място където да разпънем грила и софрата за няколко дни. И прости тутки може поканим ама обещаваме да почистим.

2

Активист на БКП

преди 3 години

Натиснали са двете ,,каки,, да разрешат,та да могат да атакуват Лозан Панов ! Стари ченгеджийски номера !

1

Станчо

преди 3 години

Дайте я на мен и ще изхвърля всички ненужни, начело със съдиите ...И тогава ще настъпи мир ...Няма да я давам за исторически музей, нито за дискотека. Остава МУЗЕЙ НА МАМУНИТЕ