211

Анонимен

преди 3 години

България почти се изравни с Швеция по новозаразени на ден.Изводите си правете сами.Там мерки и плешеви пишман-генерали НЯМА.

210

чичо

преди 3 години

До северозападПознавам мързеливи хора, дето ги мързи да си изхвърлят отпадъците в контейнер на 50 метра отдалечен.По цял ден мързелуват, НО се грижат за здравето си много добре.Живеят дълго, според българския стандарт, а и за нищо не се стресират.

209

otcheti

преди 3 години

необходимо е да престанат само с отчетите си, това може да става автоматично в сегашния свят, и на децата им стана ясно, че масовия трафик на хора, със самолети от рисковите зони-хиляди в края на март, без да надеждни тестове по летищата, води до тези нови случаи, това трябва да го знаят властите, не да се опитват да прикриват нещата

208

АНТИ

преди 3 години

Какво се оплаквате българи ?!Можете да си пиете ракията всеки ден,а после да биете жените си на воля !

207

северозапад

преди 3 години

Сега за 2 месеца напълнях с 8 кг., кръвното ми минава 160 горна и е към 90 долна , кръвната захар не съм мерил От седмица започнах да имам спазми в областта на сърцето.Вие си правете изводите правилни ли са мерките или не са пропуснах да добавя че правех при ходенето и 200 клякания.Имунитет се придобива в природата а не в апартамента.

206

северозапад

преди 3 години

Чета ви коментарите и стигам до следния извод:60% ***, 30% *** и 10 % здравомислещи: Аз съм човек в рисковата група по възраст и с диабет и хипертоник.Миналото лято започнах да правя разходки в планината всяка сутрин отначалото по малко после повече.До преди това положение сутрин изминавах между 11 000 и 12 000 крачки което включваше: 700 стъпала 500 м. бягане, останалото е бързо ходене.Тази зима не съм боледувал от нищо, кръвно 120/80 захар под 6 хемороидите спряха да кървят

205

Анонимен

преди 3 години

Хора инфото за атаката на мъжете и ензимите в тестисите е абсолютно вярна. Изследване на САЩ! Не е заяждане! Потърсете инфо и вие! Има опасения, че вируса атакува някакъв ензим, който жените нямат именно защото се намира в тестикулите. Искам да сте здрави и мъжествени! Искам бългрските момичета да си взимат български момчета, а не да търсят донори за да имат деца. Пазете се български мъже, по-добро качество сте от другите!

204

Албена

преди 3 години

Че е опасно, не оспорвам. Незнаещи и вече не искащи да знаят го приемат като натурална катастрофа. От тази гледна точка ограниченията за транспорта или ще ги има или не, или. Както и да е.

203

До 206

преди 3 години

Ензими вероятно има в кухината над раменете ти, и лизират бавно веществото с което би трябвало тя да е пълна.

202

Заложническа криза

преди 3 години

Както разбрахме,вчера умряха трима от корона-вирус,уви съобщиха даже една 87-годишна баба.Заради бабите обаче казаха,че трябва да стоим в карантина.Умряха обаче още 300 души,за които нищо не казаха от какво са умрели и какви други мерки би било добре да се приложта,ако трябва силово да се каложат на населението!Може да поеме още уплах и ограничения народа.Видя се- има маса,която приема безропотно, всякакви небивалици и даже е влюбена в ограничената си свобода.Стокхолмски синдром,но не в Стокхолм

201

Анонимен

преди 3 години

Оказа се, че К-19 разболява повече мъже, защото се свързва с ензим който го има в тестисите! Никой още не знае тази атака ще има ли последващ ефект като стерилитет например. Трябва да минат месеци за да,се установи какви са реалните поражения за оздравелите. Питам се ако се окаже, че гадта е като заушката и води до стерилитет дали повечето мъже ще се борите за свободата си да пиете бира в парка и да разхождате синчетата си по улиците? Готови ли сте да платите тази цена за няколко кафета?

200

Анонимен

преди 3 години

До ТочноОбаче едно време стандартното вземане на кръв отчиташе задължително резус фактор, но после това отпадна, защо ли.

199

вечно по-нови!!!

преди 3 години

Имало е и ще има всеки божи ден през където мине градушката! Нищо ново!

198

Албена

преди 3 години

Знае се значи как се постановява болестта с тест, а не знаят как се лекува. Това не е много логично. Не е логично и това, че не плануват мерки след извънредното положение. Сред извънредно е редно хората пътуващи като пръдня в *** насам натам да продължават да се контролират.

197

Анонимен

преди 3 години

Таи надеждичка Андрешко, че ще измами вируса някак.Даже е готов да мъсти на непослушните с ярост по-страшна от фашистката.Българинът най се озлобява, като на някой друг му е добре. Той в панелата, друг на двора с агнето и край, пада му червената пелена. Враг на народа! Дръж го, доложи веднага на съответните органи! Не допустить, запретить, посадить!

196

Анонимен

преди 3 години

Плюскахте и се наливахте по ВеликденПовече тестове - повече заразени, което беше и ясно.И стига с тая шаячна правда - колкото и да плюеш, теб също няма да те отмине. Дали сега, дали след 2-3 г.

195

Анонимен

преди 3 години

66 новооткрити със covid-19, но едва ли и един от тях ще умре, но ние сме уплашени!? Всеки един ден, поради спрялата рутинна диагностична дейност по кабинети и отделения не се диагностицират много повече ракови и други заболявания,от които много повече пациентите ще умрат след дни, месеци или години.Това обаче е статистика, от която щабът вероятно не го интересува, защото с нея не може да ни уплаши.Всеки знае,че може да заболее от рак и умре.Повече ще умрат от рак,отколкото от covid през 2020.

194

Анонимен

преди 3 години

Вземете си *** велики мислители, тя само да вдигне данъка на програмистите може, да видим после като се махнем от къде ще ви влизат парите за пенсии.

193

Анонимен

преди 3 години

Да ги хващат и да ги разследват дали са се заразили от "грижи за възрастния ми родител" ака великденско шествие, ако е така да се подведат под отговорност за безотговорност.

192

Анонимен

преди 3 години

Видими резултати след пируването по време на чума, а сега да ви видим имате ли ресурс да изкарате или е било за последно?