291

Мда

преди 3 години

Комунистите най-много пищят,защото странно... но мерките поне малко ни доближават до Тошово време.Забрани,забрани,забрани...Е,да си припомним от какво сме се оттървали!

290

Косев

преди 4 години

България да бъде спасена от короновируса.

289

Орешаченин

преди 4 години

Айде оправете статията!.В село Орешак област Ловеч,НЯМА заболели в Дома за ветерани..В село Гара Орешец област Видин,е заровено кучето бе исирки.

288

Веселяка

преди 4 години

До За тестването Много си добър направо можеш да заместиш генерала и той да започне да си заработва заплатата. Щом болния показва симптоми защо да го тестваш, просто трябва да го лекуваш. Трябва да се тестват просто 10% от хората за да се разбере какво е истинското положение, а иначе колкото реши щаба начело с Борисов толкова ни казват че са станали.

287

Анонимен

преди 4 години

Тия тестове ми се виждат някак съмнителни като математически показател. както и всичко останало, при цялото ми уважение към медиците. Болните и контактните да се изолират, но здравите хора да бъдат на свобода, дори и да са скрити носители. Иначе няма как да преодолеем кризата дома.И без друго само по съвестните спазваме мерките, другите хитруват или имат връзки, но не се спазват забраните, какъв е смисъла.

286

Гадателят Витанов

преди 4 години

Самозванецът "математик" Витанов "прогнозираше", че след 10 април броят на заразените и болните ще намалява и, че "около Великден ще има добри новини". Има ли нещо такова?

285

да

преди 4 години

На ген.Мутафчийски времето за публична изява мина! Той е изтъркан! Време е да излязат министри и да кажат какво става и какво правим! На всеки 11 години се прави по една световна криза от каквото и да е - така профилактично! Какво казвате Вие нашите управници - ще вземем кредити, вземете кредити и вие!? Ние Ви казваме - спрете кражбите и ще има пари! Ако не можете или не искате - Корнелия казва, че може и иска! Какво пък може на следващите избори да дадем на нея шанс!

284

Анонимен

преди 4 години

Интересно, че вируса оцелява по-дълго и се разпространява по-лесно при висока влажност, а по морето градовете отчитат по-малко заразени.

283

Jon

преди 4 години

До До статистикаТолкова си ***, че чак сигурно те боли.

282

Мутафчийски

преди 4 години

Много лъжиш бре.

281

До статистика

преди 4 години

Добре като статистик включи CNN и виж статистика за САЩ и кажи ми всичко което ти обясних за България по какво се различава от това в САЩ- Брой починали 46 хиляди 1% значи 100% са 4,6 милиона реално заразени.В момента като открити се водят 842 хиляди заразени или 1 на всеки 5 както е и това което ти казах за България.В САЩ в момента се правят милиони тестове но и какво като резултатите са едни и същи.Казаха ти преди 2 дни от Щаба че откриваме в България 2ма на всеки 5.Какво още искаш статистико?

280

Затворник или не?

преди 4 години

Всеки си решава докато нямаме официална информация за произхода на вируса.За мен е изкуствен вирус подготвен за биологично оръжие по компонента му че най дълго се задържа на метални повърхности.Явно това не е военния събрат на вируса а изпусната доработка опасните симптоми на която тепърва ще видим върху преболедувалите.Информацията за мутирали лекари от жълти в черни,поражения на кръвта на основни системи и способността за възпроизводство са опасни за бъдещето на човечеството и света реагира

279

НЕКОЙ

преди 4 години

Щабът да бъде разпуснат незабавно. Да се пристъпи към умишлено заразяване на цялото население и който оцелее, ще живее. Това е. Другото е просто диктатура. Вероятно това е и целта на занятието. Безкрайна диктатура.

278

До ЗА ТЕСТВАНЕТО

преди 4 години

Няма какво да се ориентираме по брой починали. Генерал Мутафчийски, като статистик съм човек на точните цифри, от които се прави извод за тенденция и от нея следва анализ и адекватни мерки. Затова настоявам за всекидневно обявяване на брой ТЕСТВАНИ хора и брой положителни проби от тях. Другото са свободни съчинения и избирателно поднасяне на данните с цел оправдаване на определени политики.

277

123

преди 4 години

До За тестванетоКолко време ще отнеме според теб? И защо трябва всички да сме затворници дотогава?

276

За тестването

преди 4 години

Тестването се прави на хора със симптоми (кашлица, температура, задух загуба на обоняние и вкус .)медицински персонал и рискови групи с пневмония и старчески домове по изискванията на СЗО.При нас освен тези тествания се правят и тествания на целеви групи полицаи военни таксиметрови и шофьори от градския транспорт .. отделни населени места и огнища.Какво повече философствате.Ориентирате се по брой починали който трябва да е 1% у нас 50 души значи имаме 5000 заразени открити са 1000.Търсят се 4000

275

?

преди 4 години

Докато не започнат да огласяват всеки ден брой ТЕСТВАНИ ХОРА и колко от тях са положителни за вируса, нищо реално като тенденция не може да се анализира. Първо, на един човек се правят няколко теста - бързия бил отрицателен, пък после PCR-а дал положителен резултат. Преди седмица бройките новооткрити били малко, пък сега - повече. Ми от 100 теста дневно - 12 положителни са 12%, а от 1000 теста дневно - 66 положителни са 6,6%. Брой ТЕСТВАНИ ХОРА и брой положителни проби от тях, ама го крият.

274

Анонимен

преди 4 години

Не затвориха границите на България и епидемията започна и у нас. Досега заразата идваше от чужбина. Пълна неадекватност на мерките на правителството. Колкото по-строги са мерките им, толкова са по-неадекватни.

273

Другарю Тодоров

преди 4 години

Ние можехме вече да започнем да забравяме за короната и от началото на май да се върнем към нормален живот но тъй като комунисти и *** повярваха на Мангъров Нинова Радев тръгнаха да ловят масов имунитет.Хората ви казаха че с тази зараза се воюва като изолираш огнищата на заразата но не повярвахте.В Гърция спазваха ограниченията свалиха заразяванията до 10 на ден и в началото на май отворят всичко дори хотели и ресторанти а чужденците ще влизат само с медицински сертификати че не са заразени!

272

Тонката

преди 4 години

В Москва Вовата затвори колхозниците по панелките,че и военния парад на 9 Май ще отмени,а тук *** иска да ходи на село да нагъва чевермета и да пие ракия:):):):):)Един като Вовата тук трябва сега,а не Бойко да им се моли да си седат дома:):):)Печено агне ли?Марш в Сибир да ядеш агнета на -30градуса:):):):)Кими пък в Корея лично би ги застрелвал разни такива любители на Агнешкото още на КППтата:):):):)А Бойко седнал да им се моли:):):)