17

Гъска

преди 3 години

Гъска педиатърка, настоявала за ваксинации. Ама коя си ти, та да настояваш в извънредно положение. Победната, която гони норматив? Да си цъкне бройките. Пък после родителите да му мислят нали?Значи 2 месеца без детски консултации в най-важните етапи в развитието на децата, сега се сетиха за тях, но да се отчетат с ваксини, а не да ги тестват за корона примерно.

16

До 2

преди 3 години

Мечтата на всеки сатанист е личния лекар, учителя, пожарникаря и всеки *** да носят отговорност, но не и родителите. Ще почакате още няколко хиляди години ...

15

Анонимен

преди 3 години

Тя говори така, щото сигурно няма деца, които сега да се ваксинират. Нали всеки е излизал до магазина, какви ги говори тази жена. Ако няма тестове за децата - никакво ваксиниране!

14

Анонимен

преди 3 години

Скимтят, вият и пак никой не се ваксинира. Само един луд тук в коментарите злобее и му е много гадно, че е спукан от ваксини ха-ха

13

Тъп педиатър

преди 3 години

Този педиатър е доста ограничен умствено явно. То детето си е стояло вкъщи, но баща му да речем си е ходил на работа, до магазина, до аптеката.Вообще в извънредно положение да се правят ваксинации си е откачена работа. Кой поема отговорността за децата?Бързи тестове преди имунизации ще им правят ли? Не, нали?

12

Анонимен

преди 3 години

Днешната конвенционална медицина е сатанински картел, ползва се за различни експерименти, депопулация и финансови попълнения. Ваксините са токсичен биологичен ***, а какво е постваксинален експериментален енцефалит ?

11

фактчо

преди 3 години

та въпросът ми е какво правят елементи, като живак и алуминий (изключително токсични, поразяващи нервната система и мозъка) в интравенозна субстанция.Та след като набиете в 5-6 кг си бебе живак, който е в количества 50-100пъти над нормата за токсичност, то защо се учудвате, че детенцето ви ще плаче цяла нощ?Нека г-н педиатъра да отговори какво правят гореописаните субстанции във ваксината и с каква цел са там.За съжаление в днешно време на лекарите им се казва кое е добре и кое не от бизне

10

Анонимен

преди 3 години

До Не, не еЯ ми дай линк към тази статистика.

9

Анонимен

преди 3 години

До фактчоТи под живок какво си представяш? Ония в термометрите ли? :))))

8

Анонимен

преди 3 години

Най-смешното е, че всички антиваксари са ваксинирани :))))

7

Анонимен

преди 3 години

Опасно е да лъжеш, и последствията са доста болезнени.

6

фактчо

преди 3 години

1. Рядко или почти никога не ви казват, че има живак във ваксината. Който е изключително токсичен, но щом е във ваксината която ще ви бият интравенозно - няма проблем2. Минималното количество живак е 30-50мг. Достигаме нива на токсичност при 0.1мг/кг то за 60кг жена нивото на токсичност се достига при 0.1х60 = 6мг. Интоксицирането с живак ще бъде 5-10 пъти над нормата и то директно в кръвния поток и мозъка.3. Представете си нивото на токсичност за 5кг бебе -> 0.5мг, т.е. 100 пъти над нормата

5

мо

преди 3 години

До АнонименДа, наистина объркано е. Опасно е да се ваксинират, ако евентуално имат корона вирус. Обаче и иначе е опасно, защото може да лепнат морбили или друго инфекциозно които благодарение на антиваксарите се разпространяват.

4

и трябва

преди 3 години

Много е опасно и по скайпа .

3

Не, не е

преди 3 години

Може, но още по-опасно е да ги ваксинирате. Достатъчно е да се види статистиката.

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Личният лекар носи отговорност. Не би трябвало родителите да се опитват да проявяват компетентност по въпроса. А и се предполага, че имат доверие на личния лекар.

1

Анонимен

преди 3 години

Начи да не ги ваксинираш е опасно и да гиваксинираш пак....хъм да се чуди човек кво да прави сега ?! :)))