129

Ицо

преди 3 години

Ако организирате един протест срещу извънредното положение излизам на площада веднага! Опротивяха ми генерал годжи и бай шиле.

128

плебса

преди 3 години

РАЗЧЕТЪТ Е НАПРАВЕН ДО 13 ЮНИ С ТАКА НАРЕЧЕНАТА МАЗНИНКА.....ПОСЛЕ ТЕГЛЯТ 10 МИЛЯРДА ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА.....И ..ПОСЛЕ МАХАТ ВСИЧКО..????

127

Анонимен

преди 3 години

Очаквам страната ни да прекрати извънредното положение и отново да си живеем така както преди извънредното.

126

Анонимен

преди 3 години

този който е пуснал ковид-19 заслужава нобелова награда.

125

Анонимен

преди 3 години

Актуални дати за ПИК на ВИРУСА според НОЩ:1 май Ден на труда и на международната работническа солидарност 6 май Гергьовден и Ден на храбростта и Българската армия24 май Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост-----Лятна пауза!-----6 септември - Ден на Съединението на България 22 септември - Ден на Независимостта на България1 ноември - Ден на народните будители24, 25, 26 декември Коледа1 януари Нова година------Пауза от два дена и нова епидемия!

124

До някоя си

преди 3 години

Ама луда жено !!Ти къшна работа, дом деца нямаш ли ***????Цял ден във форуми пишеш глупости!!!Смешка !Карантинирай се някаде дълбоко и чакай вируса!!!Той ще дойде за теб!!!Обича точно такива!!!!

123

Анонимен

преди 3 години

До Мама РосоПристигащите от чужбина се пускат по домовете срещу една декларация.Контролира ги РЗИ ( по тел.) и МВР по местожителство.А тия хора как и с кой си стигат до вкъщи...мистерия!И повечето от тях, щом се приберат започват джамбуретата. Един във Филиповци се оплака от съседа му. Младо момче на 21, прибрало се от Лондон и започнали кючеците

122

Нормално !

преди 3 години

Все пак тестват Уж хората!? Нормално е да се появят още, но въпреки това смъртността е по-малка от ПТП-тата в страната ! Така, че защо още не позволяват на хората да си изкарват ХЛЯБА ????

121

Анонимен

преди 3 години

Излекуваните със сигурност са поне 300. Обаче ние налагаме най- дългата карантина. РЗИ по график-( гледат си календара) проверява хората дали са оздравели. Иначе картината няма как да излезе толкова плашеща

120

Оффффф!

преди 3 години

Абе ние хубаво ще се изчистим от вируса, ама като отворим границите по някое време, той пак ще влезе.Тогава за чий *** ни е тоя маскарад?

119

Анонимен

преди 3 години

До някоя_сиРазкарай се. Високопарни думи с претенции за интелигнтност. въздух под налягане. Ходенето на работа е разрешено - това знаеш ли го. Пак съчинения в твой стил . виртуални заседания и т.н. Това да ходиш на работа и да спазваш мерки е възможно. Колко са адекватни мерките е друга работа. И ти разбираш от право, колкото аз от космическа фотография. Вече досаждаш на всичики. Ако имаш нужда от внимание или проблем със социлните контакти има квалифицирана помащ.

118

Мама Росо

преди 3 години

До 116Оки доки ,ще се уточняПод "всеобща карантина" или "Lockdown " - в настоящия контекст означава парализиране на социалния живот , което не се наблюдава при нас,видяхме какво стана на Великден.В България извънредното положение е вкарано за контролиране на хората , а не на вироса.( и това е иронично казано )Пристигащите от чужбина се пускат по домовете срещу една декларация.Контролира ги РЗИ ( по тел.) и МВР по местожителство.А тия хора как и с кой си стигат до вкъщи...мистерия!

117

Маскарад

преди 3 години

Откакто носим маски, положението не се е подобрило. Хайде да свалим вече тези безполезни намордници!

116

Анонимен

преди 3 години

Досега вирусът се внасяше през границата и никой не направи даже опит да го спре.Е то отворят ли се границите някой ден (а то ще стане), нали пак ще влезе... И няма да сме го преминали, та ще се изпоразболеем наведнъж.

115

Анонимен

преди 3 години

Защо във Варна скочиха срещу уиз ер и отмениха техните полети, а в София продължават да пристигат самолетите от критични точки на нашата авиокомпания ?Имам чувството, че някой старателно се грижи да не изоставаме от графика за обещания АД

114

Дан

преди 3 години

Значи маските нищо не помагат, от както ги сложихме стана по зле!!!

113

Хм!

преди 3 години

"Още в първия ден след смъртта на журналиста Милен Цветков, госпожа Генка Шикерова се свърза с мен и съм поел личен ангажимент", заяви ген. Венцислав Мутафчийски, помолен да каже дали дъщерята на Милен Цветков, след като пристигне в България, трябва да стои под 14-дневна карантина.Значи за едни карантина, а за други специално отношение.

112

Анонимен

преди 3 години

Всякави *** се скъсаха да задават на Годжи коя от коя по т *пи въпроси. А въпросите които трябваше да му зададът и то само веднъж са : Защо след появата на първите двама заразени не затвориха границите на страната? Защо не наложиха 20 дневна карантина за абсолютно всички при положение че продължават да твърдят че изолацията е най доброто решение? И това при положение че бяхме една от последните държави в Европа без COVID-19 т.е виждаше се какво става около нас от поне месец.

111

Анонимен

преди 3 години

До ФактДа, но това е тръгнало наскоро, иначе щеше да има повече масовост

110

Анонимен

преди 3 години

Баце сам каза, че ще получим солидна финансова помощ от ЕС дори ако сме само в чакалнята. Така, че сега ще има коронавирус драма в БГ, за да топнем човка и ние в европейското канче. Логиката е проста.