149

Анонимен

преди 3 години

Вирусът така и така ще го минем всички, няма да изчезне понеже Тиквата е наредил. В Швеция ще умрат 4000 човека за 2 месеца и всичко ще приключи. В България с това темпо ще умират по 50 човека на месец в продължение на няколко години и накрая пак ще стигнем шведската бройка. Разликата между нас с шведите е, че те ще си запазят икономиката и няма да седат заключени като животни с години. Който разбрал, разбрал. Който не, няма смисъл да му се обяснява.

148

Мама Росо

преди 3 години

До 169За болница съм ...трябва да ми оперират здравия разум и оптимизма.Швейцария като пример. Там обявиха "лок даун" при някъде 8000 + случая.Имаше по 1000 заразени на ден.В България извънредно положение от 13.03 при общо 8 заразени.Когато цифрите говорят , ние ще мълчим !!!

147

Анонимен

преди 3 години

Хубавото е, че оставаме най-малко засегнатата от вируса страна в ЕС !Нормално, средната ни възраст е ниска като за ЕС и малко народ е в рисковата група.

146

---

преди 3 години

До АнонименА *** е лъжкиня! Страх ли ви е, че генералът ще смени Радев догодина...

145

до 163

преди 3 години

Разбираш ги. Как не си станал лекар?

144

---

преди 3 години

До Иван: С кой ще го сменяш, бе другарю? Подскажи ни.... С *** или със Славчо Учиндолски?

143

до 170

преди 3 години

Трябвало е да използваш пълен член за този, който върши действието в изречението ти.

142

Добра новина !

преди 3 години

Хубавото е, че оставаме най-малко засегнатата от вируса страна в ЕС !

141

до 173

преди 3 години

В някои държави новозаразените като бройка падат. При това тези държави са в топ 5 по брой заразени. Теорията ти е инвалид.

140

Сашко

преди 3 години

Всичко е медийна пропаганда!Показват се 2-3 болници в Италия-ужас цяла Италия било,същото се случва в Испания И САЩ!Цял ден ги въртят по медиите и голяма паника голям цирк!Били умиряли доктори-еми ще умрат като работят в мизерни условия неспали по 7 дена,имуната система пада и се заразяват!Натръшкали хи по земята всичките болни до здрави-в една такава среда Нормално!Кадри и видеа ежедневно полазват че хиляди болници по света няма жив човек в тях не пациенти а и доктори!Абсолютно престъпление!!!!

139

Анонимен

преди 3 години

Болните се увеличават навсякъде по света, включително о в държави с много по - стриктни мерки. В държави с много повече болни от *** започват да разхлабват мерките. Приемете че вирус ще има, мерките все някога ще бъдат разхлабени и тогава пак ще го минем всички. Българинът е овчедушен и все си мисли, че ако се крие ще му се размине, но този път няма да стане. Излизайте навън, дишайте чист въздух, спортувайте за силен имунитет. За да не се чудите после защо ви е тръшнал вируса...

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Ха ха ха, абе ***, не виждаш ли че ти цъкат минус след минус. Не знам за какво ти плащат "работодателите" ама не си от кадърните! До тук хванах поне около 7 - 8 твои коментара, ама нещо нямаш много фенове.

137

Анонимен

преди 3 години

До мама Росо. И ти си за преглед. А бе, откъде се извъдихте такива "разбирачи"? Значи огромната част от учените и лекарите по света, които не мислят като вас, са ***.оти, а? Ненормалници, добре, че нищо не зависи от *** като вас.

136

изнервен

преди 3 години

До кучето Бъфи. Ама така мислиш ти. Случайно да гледаш новини какво става по света и какви и кога мерки взеха в другите страни?

135

Мама Росо

преди 3 години

До Кучето БъфиМнооого добро!!!!Бравос!!!На 1000% сте прав!!!Така е патрони се изгърмяха....ще почнем да хвърляме камъни и дърва,но по тях.Цял живот лъжи , сега и истината да ти казват КАК ДА ВЯРВАШ???

134

Байфидан

преди 3 години

До Иван. Хе-хе, колко си смешен. Поздрави от Карл Маркс.

133

Мама Росо

преди 3 години

До 148Еми празнува човека ,леко му е на душицата....вкъщи се е прибрал.Тук ще е гангстер ,пък навън в "ЧужбиНата" е хамстер.Спряха за северозападна България автобусите , почнаха приятели и роднини да превозват "ИталианЧетата".Дано Господ наистина да е българин и да ни опази от самите нас.

132

маската до маскарад

преди 3 години

Не е верно това. Заразените са в махалите заради завърналите се. И в завода в който не са носили маски. Иначе колко са болни в Русе например - от 3-4 дни са нула. Както във Варна, и на повечето места. Иначе носенето на маски по улиците е невъобразима глупост. Маските трябва да останат само в магазини, заводи и транспорта. И да се агитира как да се ползва.

131

Анонимен

преди 3 години

По стара българска традиция, тия пресолиха манджата. Три пъти отлагаха пика, айде не тая седмица, айде другата, ама не, ще е по-другата и то хората претръпнаха. Барбата обещаваше ад, трупове в чували по Великден и какво ли не, то човек в един момент му превърта шайбата и си казва "Абе, да става, каквото ще". Не можеш вечно да натягаш една пружина, в един момент тя се къса.

130

Чикатин

преди 3 години

До Ицо, ''организирайте'' хаха , за да има протести трябва да има водачи! Водачи няма, съответно няма да има и протести...няма как просто невъзможно е , а стадният манталитет на Българина е ясен още от предо 600г. Седи дома, поркай си ракията и не се занимавай с глупости .