47

Анонимен

преди 11 месеца

Къде отивате мисирки и тяхната публика?
Няма вирус, обикновен грип, вярваме, не вярваме. Идете в Факултето, хванете го и се излекувайте. После ще Ви го запишат в медицинската карта и света е ваш. Поемете отговорност за бъдещето си. Станете последователи на Мангъров, добийте стаден имунитет.
А всъщност седите и тракате по клавиатурите, с идеята да подведете неумни, по криви пътища.
Не ми пречите, мога и година да изкарам в тази ситуация на извънредни мерки, но вие къде отивате. Света вече е друг

46

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен
Добър вечер от АДА дами и господа

Едно време потребителите на майспейс, когато някой приеме поканата за приятелство му казваха: Благодаря за Ада!

45

Абсолютен театър

преди 11 месеца

До Анонимен -44
А в последния месец съобщават и за ръст на починали от инфартки и инсулти. Хората от страх не ходели на лекар, беше писано специално за Русе. В Хасково имаше починала жена, лекувана по телефона, джипито не я приел от страх да не е болна от ковид. И не са само тези. Страшното е, че не можеш да идеш на лекар за нещо наистина спешно и сериозно, заради "пандемията" от 282 човека с ковида в болница.

44

Тонката

преди 11 месеца

Пак да попитам:):):):)В Москва може всички да си седат наврени по панелките по заповед на Путин заради извънредното положение,а тук не може?:):):))Защо?:):):):)Там има коронавирус,а тук некво грипче така ли?:):):):)

43

Анонимен

преди 11 месеца

"И най- страшното на тази болест е, че не подозираш, че си болен."
Мога да се сетя за по-страшни неща

42

Анонимен

преди 11 месеца

Добър вечер от АДА дами и господа

41

Анонимен

преди 11 месеца

Майка ми е възрастна жена, но като слушаше на починалите съпътстващите заболявания каза: Е-хе, ами те са си били пътници

40

(-_-)

преди 11 месеца

Оказва се, че тоя ковид, сарс2 или както там са го кръстили е някакъв нещастен грип.. Обаче се опитват да ни убедят как едва ли не това е най-страшния вирус и най-ужасната епидемия... Ми не е!

Правят хората буквално на маймуни, а те не са! Рано или късно ще схванат за какво иде реч и тогава ще ги питаме годжи и тем подобни къде е ада и труповете?

Някой ще трябва да си поеме политическата отговорност.. Да, ама надали..

39

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен
едни и същи о-лигофрени сте всичките медии! кажете колко са оздравелите

Сигурно няма нови оздравели. Годжи нали обясни, че в Германия 14 дни е карантината след излекуване, а при нас е 28, та и 34 дни не стигали да се изчисти вируса. Като гледам първите заразени още се водят болни. 40 и кусур дни

38

Статистически

преди 11 месеца

До Анонимен -1
От щаба на един от брифингите генерала ги съобщи "починали с коронавирус", а не от. Ужасно е, че умират хора, но един възрастен човек с 2-3 тежки хронични заболявания и един стомашен вирус може да го убие. Ужасно е, но факт. И като добавим, че с мизерните пенсии едвам си набавят основното. Кой над 60 пазарува в изобилие свежи плодове и зеленчуци, качествена храна и хранителни добавки за имунитет. Хляб, кисело мляко, лекарствата по НЗОК и край. Останалото за сметки

37

аноним

преди 11 месеца

Какво стана с ваксините за туберкулоза-БЦЖ и ДифТетКок? Ще ни спасят ли поне до някъде? Каква е статистиката на болни, оздравели, умрели в Германия Западна - Източна? Говори се че разликата била в пъти в полза на Източна! Някой с по-сериозна информация?

36

доброволец

преди 11 месеца

Като говорят така сериозно за "голямото огнище София", защо никой не отвори дума за епидемията от хепатит А в гетата в София (и не само) и БЧК набираше доброволци, която започна още в средата на миналата година. По данни на НЦЗПБ има над 54 000 заболели от "болестта на мръсните ръце" в цяла България. А за варицелата и скарлатината, които продължават и в момента. При ковид - 757 активни случая, 281 в болница, 40 интензивно. Кое е по-страшно?

35

Анонимен

преди 11 месеца

Великия генерал до вчера се скъса да обяснява как сме на второ място по смъртност а днес шефа на РЗИ София при Ризова открито каза че сме трети след Словакия и Латвия,също така открито каза че не иска да отива по далеч.т.е извън Европа защото трябваше да каще че дори в Африка има страни с по малка смъртост от нас. Годжито май открито си послъгва.Защо ли?

34

Тонката

преди 11 месеца

До 26 Малиииии"Русия не се представяла много добре с коронавируса":):):):)Как въобще ръката ти успя да го напише тва нещо?:):):):):)Са ше те грабнат Русофилчетата и ше ти обяснят,че изобщо не си прав:):):):)

33

Верно ли

преди 11 месеца

Гледам други неща из нета.Тръмп спрял парите на СЗО-*** и утрепал COVID-19.
Сега чакаме и карантината да махнат ибрикчиите.

32

Анонимен

преди 11 месеца

Нещо не разбрах КОГА ще е пика?????
И къде да го чакам??
На околовръстното или в Лидл???
То не беше Бил Гейтс фирми, то не беше "Гологлав Тигър с Пагони" и Великден...... и накрая едно голямо НИЩО.

П.П. Пика ще е след август-септември. Това го казвам Аз.
А до тогава всички българи на хляб и вода. Тези за които няма гляб да ядат пасти.

31

Анонимен

преди 11 месеца

До Тонката

T* ап ир,явно и ти като любимеца ти не си разбрал че извънредното положение е съпътстваща мярка целяща да подпомогне редица други мерки.В изброените от теб страни освен ИП в пъти повече тестове,дезинфекция (редовно) на всички обществени места истинско карантиниране на хората пристигащи от чужбина,в Гърция правителството е наело хотел близо до летището и всички пристигнали най напред отиват там за 14 дни под постоянно наблюдение. Такива неща да има в България?

30

северозапад

преди 11 месеца

До Анонимен 9
Как ги сънуваш облечени или съблечени

29

Шпонката/Тонката/

преди 11 месеца

До Тонката

Объркал си се!

28

Тонката

преди 11 месеца

Откога Русия вече не е най-добрият пример другари?:):):)