220

Анонимен

преди 3 години

До До 240безработните не са ли хора, нагло и арогантно е написаното и трябва да внимаваш, да не съжаляваш

219

123

преди 3 години

Е и сега ако са останали хора в мамковината, които не виждат за какво иде реч, значи положението е неспасяемо...без екип медици, който да съветва Вожда, при дневна заболеваемост от порядъка на 0.00071% от населението, с аргументи от типа-индианците събират дърва, страшна зима ни чака. Лека им пръст на поминалите се, но дори и официалната им бройка е под средната на загиналите по пътищата.за такъв период. Чудовищна некадърност и манипулация!!!

218

Другари

преди 3 години

Другарката *** е яхнала метлата с/у Бойко! Да нападаме мандрите!

217

Анонимен

преди 3 години

награждавайте ушев за глоби за маски, за стоене на пейки. А между другото във Варна не се спряха да трошат и тарашат коли, абсолютно нито един хванат няма. Да не говорим за другите "дребни" престъпления. Ама да глобиш за маска или за това че се разхождаш в парк е айляшко и се отчита дейност много лесно. И после как да имаш уважение към тази професия. Но така лесно ще настроят едните срещу друготе. Разделяй и владей

216

Анонимен

преди 3 години

Борисов по-добре да подаде оставка и да дойдат хора, които знаят и могат, а не сегашните некадърници.

215

Анонимен

преди 3 години

Браво Бойче! Никакво отхлабване на мерки..Видя какво направи Бай *** преди Великден в София...Малко отстъпление и цялото стадо се юрва, като полудяло... Нали им чета бисерите... тук и във Фейсбук... Това са само безотговорни и дpoгирани келемета...

214

До 240

преди 3 години

Ми наеми си безработен бе, хем ще ти помага хем Бойко ще му плаща 60%... Ама е по лесно да се плче!

213

Анонимен

преди 3 години

септември ли бяха изборите за парламент, че нещо не се сещам?:) но се сетих за змията кога хапела най-лошо.

212

До този с доброволци

преди 3 години

20 години здравни усигуровки плащам - и накрая да ставам доброволец - а на мен кой хем ще ми плаща, хем ще ми помага да си върша работата?

211

Анонимен

преди 3 години

аз пък си мислех, че ще наградят лекарите:)

210

Анонимен

преди 3 години

Не само ГЕРБ(БКП) ами цялото Нередно събрание трябва да бъде закрито. С нови избори пак ще се завърти познатата ни щуротия от последните 30 години. Една и съща въртележка, една и съща циркова трупа. Премахване на политическите партии, които само разединяват и грабят народа.

209

сс

преди 3 години

И от къде ще ги вземе тези допълнителни пари? Че на полицията нали това им е работата. А иначе за малкия бизнес и безработните нищо.

208

До до до вдички

преди 3 години

Мутафчийски: Правилно! А които не вярва във вируса и не иска да стои затворен, наистина да заповяда в болницата... Ще ни е от огромна помощ! Заповядайте моля!

207

Позитано

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Аз умора нямам само се изпотявам !!!

206

Анонимен

преди 3 години

Психо терористи! Не само ни накарахте да се чувстваме затворници, но и с огромно удоволствие ни вменихте и чувството, че сме престъпници!Беше изключително неуместно да се демонстрира семеен Великден, на хора, спазващи правилата, и оставили сами да се оправят възрастни самотни родители. Не е в наш интерес това, да го знаете...

205

Позитано

преди 3 години

Мноого СЪМ силен СЪМ !

204

До всички

преди 3 години

УМРЕТЕ СИ В КЪЩИ С МАСКИ ПОД БРАДИТЕ!

203

До до всички

преди 3 години

А защо тези които много ги е страх просто не си стоят вкъщи и не излизат. Така ще са си здрави и щастливи.

202

урок по овчарство

преди 3 години

затваряш стадото в кошарата без трева, а на кучетата хвърляш по 2 бута.Той искаше да ставаме овчари, но кой овчар оцелява с такава тактика?

201

Анонимен

преди 3 години

хамериканците най обичат продажниците независимо какви са били комунисти фашистиняма значение важно е да е продажнике у нас валаяло