300

Ахааа

преди 3 години

Значи за полицаи има по 650 лева на калпак допълнително, а за безработния, който преди това 30 години е плащал данъци, такси, осигуровки и т.н. има един гол ?!?! То, че си купуваш охрана е ясно ама какво правим като свършат парите които им раздаваш ?! Щото те ще свършат. Аз вече не ти давам пари. Безработен съм.

299

Сократ

преди 3 години

До баба ПенкаНе 200, а 15 200. Научете се да четете, моля!

298

Анонимен

преди 3 години

Тая мутра се кани да удължи извънредното положение, за да не отговаря на въпросите за корупцията, за далаверата ББР, Имко, фурмите, милиардите за "борбата" с коронавируса, за икономическото състояние на страната и хала на хората. И ПРОДЪЛЖАВА ДА ЛЪЖЕ за действителното състояние с епидемията и резил за Майтапчийски, който ламти за власт и пари и той и се влачи след бръмбара боко,който ще го отведе както всички, които му прислугват - да едно голямо, *** АКО! Докато приключи и държавата и нас

297

Анонимен

преди 3 години

Бойкооо дай им 4 ме бе гладни са милиционерите.Сял самолет докара с 4 ме

296

плебса

преди 3 години

15200 бря ,,??? читтета ла?

295

баба Пенка

преди 3 години

Защо само 200? Нали и тези които са на държавна служба и в същото време пенсионери ги обезщитявате на двойна държавна хранилка от край време и преди коронавируса. Недейте да скромничите.

294

Анонимен

преди 3 години

Тикво от тебе по голямо зло няма

293

Анонимен

преди 3 години

Няма как да скриеш простотия ,кашлица и бременност! Боже нека да си отидат тези серсеми по-скоро!

292

Анонимен

преди 3 години

лошият сън ще свърши когато чялата шайка от гербави комунисти се изпари

291

Анонимен

преди 3 години

слава на бкп и нейните членове и лично на най видния комунист от банкя и четатат мунапред към светлий комунизъм

290

Георги Дудин

преди 3 години

200 полицаи на първа линия ще бъдат наградени с по 650 лв. Това прави около 10 млн. лв. Това прави 130.000 лв. Без коментар :)

289

6

преди 3 години

И не можах да разбера постоянният ни адрес основание ли да живеем на него.

288

Анонимен

преди 3 години

Изключително *** човек.

287

баи

преди 3 години

културната револуция е в ход - слава на великият мао

286

Който дава парата

преди 3 години

той поръчва музиката....имаа да гледаме всякакви джандари с щитове и спец части за безредици под път и над път ....имаа да на пазят

285

ББ

преди 3 години

Кмета на Велинград да угоди на един селски дупедавец и един олигарх преяждащ опитват да ми отнемат живота,честта,достойнството и вярата в елементарната справедливост..ама не се оплаквам...човек и добре да живее,умира...въпроса е в това ,че ке.ефа които строим от глупост ще обитават нашите деца..пари..америки...русии..все фризери..все дървета без корен ще са..неприети...чужди...нещастни..ама вие стройте..г-а кметчета

284

David

преди 3 години

Такаа.... Бокоце показа ли на всички колко сме *** и къде бляхме като гласувахме? Ходете сега по празни улици при 30 градуса задушени с *** на устата! Ходете и с колата все едно е корона вирус с маска затъпкалка на уста. Делете се на селяни граждани, сини червени, весели засмени, свободата ви взеха, утре и имотите, затва 500г под турско седяхме!

283

Анонимен

преди 3 години

Искаме да си подаде оставка ида стане клиент на съда. В моментамай съдът за неговото потъпкванена българските национални интересие сляп и глух и ням.

282

Анонимен

преди 3 години

Долу маската! Долу маската! Долу маската...

281

Анонимен

преди 3 години

Ако зависи от него и следдесет години още ще смев карантина. Той защо ходина работа след като е над 60.За него не се отнася.