54

Анонимен

преди 4 години

Прайда трябва да се проведе. Той е част от бг традициите.

53

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Не вирусът ами сами се отложиха!Народът сега както е озверял без работа и без пари и отделно дето ги дерат хората 300 лв без маска, 1000 лв разходка в парка, не ги пускат да влязат и да излязат от града, сега остава само тия сбъpканяци да се съберат някъде и народът ще ти убие с камъни всичките. Само да опитат да се съберат на едно място и гледайте какво ще стане.Е в интернет могат да се събират там вече е безопасно за тях :)

52

Анонимен

преди 4 години

Дай на Фандъкова само гей паради да прави... гербаджиите в това са най-добри.

51

Анонимен

преди 4 години

Ето че вируса има и ползитиви.

50

Анонимен

преди 4 години

До МишоЕдна значителна част от участниците в този "прайд" дори на се обратни, а са хлапета, на които са раздадени дребни суми от някои НПО-та, за да участват и да вдигат гюрултия.

49

Анонимен

преди 4 години

EEE,стига веверно лии ,ееее,ние с Волен мислихме да ходиме тъкмо.Да излезем ин да оупън дет се вика.

48

Анонимен

преди 4 години

До pipoЩе им обясняваш, че са изтървали лу.дите от клиниката на Четвърти километър ите са хукнали из града да вършат щуротии, щото толкова им е акълът.

47

Има полезни варианти

преди 4 години

До рублофилияНали вече имаше предложение чинията на Бузлуджа да се преустрои като противочумна и противобясна клиника и кака Корни да води там червените баби, да преспиват в сградата така, както навремето са връзвали психично болните да преспят в храм на св. Наум, та ха дано да им се проясни размътеният акъл.

46

pipo

преди 4 години

Тоя парад на психично болни елементи трябва да се забрани завинаги. Какво да обяснявам на децата си като ги видят ти извратеняци из центъра на София?

45

Мишо

преди 4 години

До Анонимен 32 Що не си писа името като си толкова гордо с него?!Нищо против хомо - гейовете. Просто ме е гнус да ги гледам и не искам да им гледам, олигофренията, простотията и безумието. 90% от тези хора са *** и безделници. Те не допринасят с нищо за развитието на света. Не нормално е постоянно да реват и да се оплакват, че не им признават правата. Има мъже и жени и брака е възможен само между мъж и жена. Няма трети пол. Но има извънземни но и тях никой не е виждал.

44

Анонимен

преди 4 години

До нормаленЯ МЛЪКВАЙ БЕ ***,ПРИБИРАЙ СЕ ВКЪЩИ,ЧЕ ЖЕНА ТИ ТЕ ЧАКА С ТОЧИЛКАТА...НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ЕДНИ ЯЙЦА НЕ МОЖЕШ ДА СИ СПЪРЖИШ И САМО МИ ПЪРДИШ НА ДИВАНА Я СТАВАЙ ДА ХОДИМ НА ГЕЙ ПРАЙДА!

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Това в сибирската тайга може да е било само предупреждение свише.Не дразни съдбата, току виж им стоварила един, когато се съберат пред онзи паметник. Ще пострада и паметникът, ще стане дипломатически скандал.Ако искат да си правят празненство, да си го организират вдън гори тилилейски, никого няма да дразнят там и няма да има врява.

42

Мишо

преди 4 години

Ама защо, нека да излязат! За тях нормалните закони не важат! Нищо им няма, да излизат. Пуснете ги, моля пуснете ги. Пуснете гииииииии и да си ходят всичките. Болни психари!

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32Света знае, че съществувате и няма нищо против съществуването ви. Това, с което дразните хората е, че най-нагло тикате в лицата им сексуалните си предпочитания и смятате, че ви се полагат някакви специални привилегии спрямо останалите хора. Така сами признавате, че не се считате за равни с останалите и съответно получавате реципрочен отговор.

40

нормален

преди 4 години

Се чудя що лубрикантите свършиха ...

39

Анонимен

преди 4 години

НЕ ПОЗНАВАМ ХЕТЕРОМЪЖ,КОЙТО ДА Е С ЖЕНА ДО СЕБЕ СИ И ДА НЕ Е ПОД ЧЕХЪЛ.ТЪРПЯТ ПРИЩЯВКИТЕ НА РАЗНИ *** ЖЕНИ,ВЕЧЕРНО ВРЕМЕ ЛЕЖАТ НА ДИВАНА,ПЛЮСКАТ ПИЦА ОТ БЛИЗКОТО ЗАВЕДЕНИЕ(ЖЕНИТЕ ИМ МНОГО РЯДКО ГОТВЯТ) ПОСТОЯННИ СКАНДАЛИ ЗА ЧОРАПИ И ПОТНИЦИ,ПСУВАТ ДЪРЖАВАТА И СЛЕД ТОВА ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ОГЛЕЖДАТ ЗА ГОТИНИ МОМЧЕТА НА ПРАЙДА!НЯМА ПО-ГОЛЯМ КОМЛЕКСАР ОТ ХЕТЕРОМЪЖА!

38

Анонимен

преди 4 години

Каква загуба само

37

До 32

преди 4 години

Не, българина не изпитва омраза, изпитва отвращение

36

дупареф

преди 4 години

Искам си парада пък. Вложил съм инвестиции в 10 тубички вазелин. Нарушиха ми правата.

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонименне содом и гомор са пострадали от астероид а не от гей паради...подобен астероид през 1908 година пада на сибирската тайга и причината не е гей парад!