74

Анонимен

преди 4 години

Единствените хора, които се дразнят от гей парадите са скритите хомосексуалисти, които явно в България са плашещо много.

73

Bond

преди 4 години

Шок и ужас! Как така без парад?Ще си разплета чорапите от мъка.

72

Анонимен

преди 4 години

споко гербавите тихичко прокарват джендеризма под прикритие в някой нови закончетабъдете бдителнислугите на чичо сам се интересуват само от това какво могат да изкярят от слугинажа си

71

Анонимен

преди 4 години

психично болни елементи трябва да се забрани завинаги. Какво да обяснявам на децата си като ги видят ти извратеняци из центъра на СофияЗачудих се какво ли обясняват почти всички от този форум на децата си, които не са си избрали тези родители и се налага да ги виждат всеки ден. А в момента са затворени с тях по 24 часа на ден и няма къде да избягат. Баси кошмара.

70

Анонимен

преди 4 години

единствената полза от тая гадна болест

69

Логично

преди 4 години

Напълно логично, при процента спинозни...

68

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Изобщо не казвам, че тия от прайда са виновни за проблемите, които съм изброил. Казвам, че:1. Българският народ по принцип си ги мрази тия2. Предвид настоящите проблеми народът е озверял3. Точно сега ако се съберат тия ще ги убият в буквалния смисъл на думата няма само да ги псуват и да ги подиграват и да им теглят по някой шут или шамар както обикновено ами наистина ще ги бият до безсъзнание и смърт

67

Не го отлагайте бе

преди 4 години

Направете си ги, както е модерно, онлайн...

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 61Доста украсяваш нещата!И подчертаваш!Само дето от това те не стават нито по-хубави,нито по-лоши!А най-кървавите и отвратителни престъпления стават точно при хомосексуалистите!Ама това не го виждаш,нали!?

65

Щерев

преди 4 години

И от вирусите има полза .

64

много просто

преди 4 години

До pipoАми ще ги затвориш в къщи,до като мине тая щуротия!Такава е линията на Партията-майка-да се угажда във всичко на ЕС и САЩ!Преди търчахме като луди по паради с тая пуста опустяла "Вечна дружба",сега се докарваме на новите ни "приятели"!Между другото,миналата година даваха на студентчетата по 50 лв за участие!Тая година не знам колко е!

63

Офф

преди 4 години

Слава Богу, поне тая мерзост да не шества по софийските улици !

62

Светозар

преди 4 години

А, не може така. Как така ще се отлага гей прайда. Това е дискриминация. Български Хелзинкски Комитет трябва да заведе дело срещу Коронавируса в съда в Страсбург.

61

Анонимен

преди 4 години

Герберюгите са в потрес!!!

60

666

преди 4 години

Жалко!

59

Анонимен

преди 4 години

тука явно има доста комплексирани хетеромъже.но има една хубава българска приказка на каквото си постелиш на това ще легнеш.за житейските си неудачи много мъже търсят отдушник в гейовете-гледай ги тия мръсни ***...мамка им,обесете ги,психично болни,тия са за лудницата...въпрос на култура както се казва.но за проблемите в традиционното българско семейство не са виновни гейовете.едно е ясно в съвременното бг семейство властва омразата,алчността,интересчийството,насилието и от двете страни.

58

Анонимен

преди 4 години

Изложихме се пред Европа.Можеше да проведем парада и да ни напишат че сме толерантна държава.

57

Математик

преди 4 години

Вие наистина ли си мислите, че владетелите на света не знаят, че тези паради са изключително дразнещи?Те дразнят даже нормалните хомосексуалисти, които наистина обичат своите партньори но не афишират пред никого какво правят в спалнята си защото това е техен личен живот.Господарите на света правят това напълно умишлено да действат по принципа разделяй и владей за да отвличат хората от техните истински проблеми.Точка.А ако някой от хомосексуалистите ходи на това зависи от акъла му.

56

Анонимен

преди 4 години

До pipoТо децата вече знаят тези неща от детските.

55

Анонимен

преди 4 години

До МишоНАЛИ ЗНАЕШ МИНАЛАТА ГОДИНА КОЙ ВОДЕШЕ ГЕЙ ПАРАДА В ЛОНДОН!КАЗВА СЕ ТОМ ДЕЙЛИ,ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОН ПО СКОКОВЕ ВЪВ ВОДА.НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!СТРАХОТЕН АТЛЕТ И ОТКРИТ ХОМОСЕКСУАЛИСТ!НАЛИ НЕ СМЯТАШ,ЧЕ Е ПСИХИЧНОБОЛЕН...ВЪВ ПОЧТИ ВСИЧКИ СПОРТОВЕ И ПРОФЕСИИ ИМА ГЕЙОВЕ И ЛЕСБИЙКИ.