40

Бай Иван

преди 3 години

Късно е либе за китка, напълниха се с ***, живели в пещери и в 8-9 век като мислене, сега се сетиха да затягат положението, халал да са им както се казва ;) !!!

39

Додо

преди 3 години

През 1945г. Германия дефакто спря да съществува като независим субект както на суверенитет, така и на международното право. Наричаното в момента Германия е остатъчна, прокси-територия на Тел Авив и Вашингтон.

38

комитата

преди 3 години

след дъжд качулка до 20 години половината и население ще са пришълци

37

1

преди 3 години

До Хм,а ***,ще си остане,в ***,и ще пее патиотични песни.

36

Анонимен

преди 3 години

Много българи имат вече немско гражданство в Германия , пише си на немски е съответните германски Институции как се получава немско граждабство

35

Анонимен

преди 3 години

Да в Германия е лошо, за тези без немски език, без профвсия, за тези които ги мързи и са свикнали само да мрънкат, за тези които не спазват правилата. Незнам какво пречат по голямата част от бежанците работят, учат не пречат. Културните различия ги има и поняка ме дразнят, но светът е шарен , хпра всякакви. Хора които са се установили трайно в Германия със семейството си, не виждам как и какво може да ги накара да се върнат в България.

34

Хм

преди 3 години

След 10 години Мюмюн ще раздава гражданството на Германистан.

33

Max

преди 3 години

След дъжд качулка!Меркел на съд заради изнасилените момичета в Германия.Трябва да си получи заслуженото!

32

Анонимен

преди 3 години

Сетила са Мара кога да се побара бебето ги пуска ли пуска ро...м...ите ся като се развъдиха и източвате социалните се чуди кво да ги прави

31

От Германия

преди 3 години

До Христо ХристовИце много си зле брат. На Урсула и гледах изказването на живо.Първо Орбан не пeе въобще в Европейския хор. Второ, Курц като съседна територия на Бавария споделя вижданията на хардлайнерите от CSU-политическите партньори на CDU- партията на Меркел ,a Mеркел отдавна вече не пее в хора. Айде сети се защо Фронтекс вече не спасява мигранти, а напротив заедно с гърците ги отблъскват по всячески начин...

30

Крамер

преди 3 години

Ахахахахахахахахахаха .... ХАХАХАХАХА!Швабен зи дойч?И да дава, и да не дава германско гражданство, няма значение вече.Никой не иска да става германец. Хората си правят гетата, гетата порастват, германките забременяват от Ахмед или Абди, понякога и от двамата, германците стават все по меки и ***. И така германия се превръща в всичко друго но не и в ... Германия. Ауфидерзен ако *** разбирате!!

29

Анонимен

преди 3 години

Първо ще трябва да се отърват от колонизатора. До тогава ще им влизат навлеци колкото искат

28

77

преди 3 години

Пак заблуда на собственото си население. Няма ли да дават лесно гражданство хахаха.Че кой арабин или африканец се интересува от гражданство. В Арабския свят и в Африка и децата вече научиха, че влезеш ли в Германия оставаш за винаги. Има покрив лекар пари и децки даже.И никой няма да те върне.Не зависимо как си влязал. Като се оставиш да те "спасят" в морето, или да те вземат със самолет от лагер.С документ или без ,няма никакво значение.Оставяш цял живот.

27

Анонимен

преди 3 години

Сетила се Мара да се побара!

26

Munchen_DE

преди 3 години

Съвсем правилно решение! Иначе тази година се навършват 5 години от 2015, когато в страната дойде този 1 милион и щеше да стане страшно. Дано до още 3 години конфликтът в Сирия да е приключил!

25

Анонимен

преди 3 години

Обмирисали *** ще получават ли гражданство?

24

Анонимен

преди 3 години

Евреите казват какво става в Германия

23

МХМ

преди 3 години

До пецата.Те и не размитат за теб, бъди сигурен

22

Светозар

преди 3 години

С други думи нищо ново няма да се предприеме. Просто малко ала - бала локуми, за пред немската публика. Всичко продължава постарому.

21

Вирус

преди 3 години

Стоманената буря рано или късно ще се стовари върху ***.