44

Бай Иван

преди 2 години

Късно е либе за китка, напълниха се с ***, живели в пещери и в 8-9 век като мислене, сега се сетиха да затягат положението, халал да са им както се казва ;) !!!

43

Додо

преди 2 години

През 1945г. Германия дефакто спря да съществува като независим субект както на суверенитет, така и на международното право. Наричаното в момента Германия е остатъчна, прокси-територия на Тел Авив и Вашингтон.

42

комитата

преди 2 години

след дъжд качулка до 20 години половината и население ще са пришълци

41

1

преди 2 години

До Хм,а ***,ще си остане,в ***,и ще пее патиотични песни.

40

Нед

преди 2 години

Нам за къв ми е германско гражданство ,10г съм живял там ...

39

Анонимен

преди 2 години

Много българи имат вече немско гражданство в Германия , пише си на немски е съответните германски Институции как се получава немско граждабство

38

Анонимен

преди 2 години

Да в Германия е лошо, за тези без немски език, без профвсия, за тези които ги мързи и са свикнали само да мрънкат, за тези които не спазват правилата. Незнам какво пречат по голямата част от бежанците работят, учат не пречат. Културните различия ги има и поняка ме дразнят, но светът е шарен , хпра всякакви. Хора които са се установили трайно в Германия със семейството си, не виждам как и какво може да ги накара да се върнат в България.

37

Христо Христов

преди 2 години

@33Я се върни месеци назад когато еп трябваше да избере пресдедател на ек и вебер нямаше шанс, понеже и собствената му партия не го искаха? Я виж кой водеше блока на централноевропейците от енп.И пак опитай кой е зле... гледал бил изказването. ПП. Aз пък видях делата - документа на ек с който се караха на австрия да не въвежда граничен контрол с италия.

36

Христо Христов

преди 2 години

@35Mомичетата манифестираха по улиците на кьолн и берлин в подкрепа на политиците искащи повече афроараби... и меркел ги чу.

35

Хм

преди 2 години

След 10 години Мюмюн ще раздава гражданството на Германистан.

34

Max

преди 2 години

След дъжд качулка!Меркел на съд заради изнасилените момичета в Германия.Трябва да си получи заслуженото!

33

Анонимен

преди 2 години

Сетила са Мара кога да се побара бебето ги пуска ли пуска ро...м...ите ся като се развъдиха и източвате социалните се чуди кво да ги прави

32

От Германия

преди 2 години

До Христо ХристовИце много си зле брат. На Урсула и гледах изказването на живо.Първо Орбан не пeе въобще в Европейския хор. Второ, Курц като съседна територия на Бавария споделя вижданията на хардлайнерите от CSU-политическите партньори на CDU- партията на Меркел ,a Mеркел отдавна вече не пее в хора. Айде сети се защо Фронтекс вече не спасява мигранти, а напротив заедно с гърците ги отблъскват по всячески начин...

31

Крамер

преди 2 години

Ахахахахахахахахахаха .... ХАХАХАХАХА!Швабен зи дойч?И да дава, и да не дава германско гражданство, няма значение вече.Никой не иска да става германец. Хората си правят гетата, гетата порастват, германките забременяват от Ахмед или Абди, понякога и от двамата, германците стават все по меки и ***. И така германия се превръща в всичко друго но не и в ... Германия. Ауфидерзен ако *** разбирате!!

30

Анонимен

преди 2 години

Първо ще трябва да се отърват от колонизатора. До тогава ще им влизат навлеци колкото искат

29

77

преди 2 години

Пак заблуда на собственото си население. Няма ли да дават лесно гражданство хахаха.Че кой арабин или африканец се интересува от гражданство. В Арабския свят и в Африка и децата вече научиха, че влезеш ли в Германия оставаш за винаги. Има покрив лекар пари и децки даже.И никой няма да те върне.Не зависимо как си влязал. Като се оставиш да те "спасят" в морето, или да те вземат със самолет от лагер.С документ или без ,няма никакво значение.Оставяш цял живот.

28

Анонимен

преди 2 години

Сетила се Мара да се побара!

27

Munchen_DE

преди 2 години

Съвсем правилно решение! Иначе тази година се навършват 5 години от 2015, когато в страната дойде този 1 милион и щеше да стане страшно. Дано до още 3 години конфликтът в Сирия да е приключил!

26

Анонимен

преди 2 години

Обмирисали *** ще получават ли гражданство?

25

Анонимен

преди 2 години

Евреите казват какво става в Германия