10

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е,че трябва да има регистрация та костния мозък

9

Анонимен

преди 3 години

Какво са се разревали часниците ? Като е почнал да прави бизнес ще си прави сметката за различни ситуации. между другото от кога розовата долина е в часни ръце ?

8

вили

преди 3 години

Освен розите и розовия цвят,както и българското розово масло ,то конят е на път да ритне бакърчето, празнично.Не плачете и за юздта,докато има овце ще се намират и пастири!

7

Всички

преди 3 години

Безработни ,внеплатена,желаещи и други на бригада ,като някога,иначе,но мъни ,!Изкарвай походните кухни и палатките !Война е!

6

Анонимен

преди 3 години

С българското розово масло правят едни от най-скъпите парфюми в света.

5

Вярно

преди 3 години

До Анонимен под себестойностТрябва да си доста необразован, за да не си направиш сметката, че в края на краищата ще ги продадеш под себестойността им и да влизаш в ненужни разходи.

4

Shshs

преди 3 години

Баба ми е от Казанлък и всяка година бере рози пък си е образована. Производителите се притесняват защото няма как да пишат декларации защото хитреят и не назначават на договори. :}

3

Образован

преди 3 години

Ако търсите хора с образование, ще трябва да им плащате по 10 евро на час. Но може и да не се съгласят...

2

Анонимен

преди 3 години

Да пуснат коридор за германци гастарбайтери. Тиквата нали се хвали, че ни сравнявали с Германия. прави като тях!

1

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия рози бе... 2016 - изкупени под себестойност, протести. 2017 - изкупени под себестойност, протести. 2018 - изкупени под себестойност, протести. 2019 - изкупени под себестойност, протести.Ся имали притеснение? Че не можели да ги приберат? И после какво очакват? Свърши се времето на розовото масло!