174

Гошев

преди 4 години

Всяка критика на правителството е грешка,внимавайте.

173

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименНеговото не е критика а злобно заяждане на празноглавец. ЗЛОБНА свекърва както казва класика.

172

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименТрябва да си доста древен за да имаш подобни спомени. Явно и продължаваш да практикуваш ежедневно това, което си научил там. Между другото великата съветска страна отдавна се спомина.

171

Анонимен

преди 4 години

Критиките трябва да са ЗАДЪЛЖЕНИЕ, не грешки ...

170

Анонимен

преди 4 години

Не обръщайте внимание на Чебурашката. Явно перманентно си е на 3-4 чебурашки. Така викаха във великата съветска страна на малките шишенца.

169

Чебурашка

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕНОбикновен червен пропогандатор си, не просветен. И все едни и същи скодоумия пишеш. Поне си промени репертоара и го актуализирай. Това последното го въртиш повече от година. А кумири имат единствено робите. Руските например.

168

Шаши

преди 4 години

Добре говори. Съгласен съм с нея за някои неща. Особено че, ще има протести. Ама щом са я пуснали по телевизията, значи защитава Хунтата.

167

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

До Чебурашка "индивида",които постоянно "спами",заради "облаги"!!!!За теб нито Фройд,нито Ницше,нито Юнг могат да определят твоята "диагноза"!!!!!Умният винаги отстъпва .......чао

166

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

До Чебурашка. ......и да допълня----колко български граждани напуснаха "стабилна" България,г-н "професоре"!!!!!Как живеят преобладаващата част от населението!!!!Абсурдите се увеличават със всеки изминал ден!!!Манипулацията и облъчването отдавна са "норма"!!!"ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ" на твоите "кумири" са излишни за всякакъв коментар,когато фактите говорят........

165

Чебурашка

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕНСмешно е руско-червен *** да говори за морал и интелект. И двете са атрибути на нормалността и противопоказни за трола.

164

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

До Чебурашка "Моралиста" се "намеси" и почна да "определя" кой какъв е и кое истина и кое лъжа!!!!!Много е опасна комбилацията на липса на достатъчно интелект плюс зависимости,липса на достоверна информация и зомбирането си е казало думата!!!!!Ако България се управляваше "разумно" нямаше да е на последните места в положителните статистики и на първите места във отрицателните статистики!!!!Но не БГ статистиката!!!!

163

Чебурашка

преди 4 години

До ivailoКлоуна от Дондуков 2 отдавна компрометира званието генерал.

162

ivailo

преди 4 години

До 1Вярно е , за това допринесоха най-вече Бойко и Майтапчийски ...

161

Анонимен

преди 4 години

Като мъж не е за пример за подражание-остави жена си и децата. Партията го ожени за да стане президент. Какво прави призиденшата не е за коментар- излагане. Как е изпълнявал служебни задължения е под въпрос-заплата на любовницата дребни игрички с апартаменти.КАК ОСТАВИ ВВС- приземени. По негови думи нямат способността да изпълняват бойните задачи и пилотите нямат необходамите часове за да подържат умения. ТАКЪВ КОМАНДИР НА ВВС.За жертване на живота -кога е бил на война ?

160

Анонимен

преди 4 години

Аха дъртата гербаджийска професорка се изцепила пак.Титлата професор девалвира ,а пък политически психолог звучи смешно ,как ли не се излага човек за пари.

159

Чебурашка

преди 4 години

До До ЧебурашкаЖалко о е, че той продължава с този морал и като държавен глава. И е готов заради нараненото си его и сриналият се рейтинг да разделя нацията и да настройва част от нея срещу мерките на правителството срещу пандемията Без да предложи нищо конструктивно. И това не са "грешки" А целенасочено дидтпуктивно поведение граничещо с национално предателство.

158

Чебурашка

преди 4 години

До До ЧебурашкаЗначи според теб да се пише против "Тиквата" и генерал "Майтапчийски" може а да се пише истината за Радев не може. Що за извратена логика? Морално ли е да се използва държавната софра за да се назначи любовницата на щат, за който няма ценз? Морално ли е да поощряваш генерал да крие информация от разследващите органи по същият този повод? Ако това според теб е морал то той би бил някакъв особен, "радевски" морал. Но не и морал на български офицер. Жалко то е, че той продължава да

157

Елитен бсп

преди 4 години

Радев ти си 6

156

Чебурашка

преди 4 години

До До ЧебурашкаНито е мъж, нито има кой знае какъв интелект. Може да бъде гордост за такива като теб, но не и за България и нас българите.

155

Alastair

преди 4 години

И още... "Професор", който няма смелостта да изкаже обективната си оценка по отношение на управляващите, е достоен единствено за презрението на обществеността. На такъв, титлите му трябва незабавно да се отнемат, а името му да се анатемоса публично и да служи единствено за пример на гнилост в средището на българските авторитети. Съответно и същата трябва да бъде натикана в затвор поради масово повлияване на народа, чрез лъжесвидетелстване.