309

анонимен

преди 4 години

Щаб с тези специалисти е все едно в кулинарно състезание журито да е от автомонтьори. Мерките и оценките ще са по един и същи начин адекватни.

308

Анонимен

преди 4 години

Когато всички държави в Европа се затвориха, и нас ни затвориха. Правиха какво правиха из Европа, мина месец, почти всички останали държави вече започват да излизат от карантината, данните са все по-оптимистични и хората се връщат постепенно към нормалния живот. Само при нас ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА. Е, с каква идея седяхме 1 месец затворени, какво и как направиха тия, дето сколасаха единствено да затворят всичко живо по къщите и да срутят икономиката. Знаят ли изобщо къде се намират и защо са там?!

307

do 323

преди 4 години

Той какво разбира от зарази да не е виросолог. Той разбира от скалпели, но са ни го наложили да ни плаши

306

Анонимен

преди 4 години

Нали бяхме първенци по вземане на мерки,първи въведохме извънредно положение и какво става сега само с това стойте си в къщи се изясни че вируса не се лекува само се разболяват всички в къщи,няма как да се изолират всички със самостоятелно жилище това е достъпно само за шепа акули дето имат по няколко жилища а какво да кажем за ромите дето в една къщурка живеят по 20 души,не тестваха хората навреме,не се прибираха болните и да ги изолират от здравите и резултата вече става виден ,масово в ромск

305

Щели да затварят

преди 4 години

магазини за хранителни стоки, в които не се спазва изрично обявената дистанция.Но във "Факултета" са се събрали на тумби и в момента нагло и демонстративно искат забраните за тях да не важат.До тумбите стоят полицаи и бездействат. ЗАЩО ?

304

Анонимен

преди 4 години

Давайте разбивките по етнически признак, моля!

303

Анонимен

преди 4 години

Нов голям брой заразени 42 за денонощие, трима са починалиМУФТАДЖИЙСКИ НЕЩО МАЙ НЕ МОЕШ ЕДНА ЗАРАЗА ДА ОПРЕДЕЛИШ ОТКЪДЕ ИДВА

302

Анонимен

преди 4 години

До ТодорДо края на лятото ще си 100% вече с вируса и евентуално болен ..Тогава ще си на обратното мнение.

301

Тодор

преди 4 години

Тоя гологлавия трябва да разбере, че това извънредно положение няма да е вечно. С приближаване на лятото ще е невъзможен какъвто и да е контрол, особенно след като хората усетят огромното обедняване, безработица и инфлация която ги очаква. Ще бъдете пометени, господа управляващи.

300

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Генерала Женчо ,да не забравя да напълни и хладилниците в ресторанти е,заведенията ,училищата ,детските градини .Не е късно !

299

Анонимен

преди 4 години

в кв Лагера в маг за хр стоки Цял ден влизат Без маски !на ул Смолянска и Троянски проход ! Сутрин тумби пият кафе пред магазина ! -бетер ромите !

298

Анонимен

преди 4 години

М-дааааа!И днес калкулаторът се отчете!

297

Анонимен

преди 4 години

"Вчера в щаба е имало няколко сигнала за това, че в магазини от веригите за хранителни стоки не се спазват противоепидемичните мерки. Ако това продължи, тези обекти ще бъдат затворени и наложени глоби, каза още Мутафчийски."A едни обекти дето ги наричате църкви, кога ще ги затворите и ще им наложите глоби? Дето миналия уикенд лапаха една и съща лъжица... стотици хора. Хайде хората са тъ*пи ама онези уж попове нали са уж отговорни хора?

296

Аз

преди 4 години

Това съм Аз.Аз спрях да гледам брифингите преди две седмици.Аз се чувствам по-добре психически и душата ми е чиста от негативизма на медиите.Бъдете като Аз.

295

Анонимен

преди 4 години

До Гражданин от селоБурята на короната сега започва. Софиянци са налазили из цяла България да сеят зараза. Тъкмо по Гергьовден ще е най-голямата коронясваща виелица! Така е в РБ-то! Аре, наздравичката!

294

Гражданин от село

преди 4 години

Не е луд тоз дето яде баницата а тоз дето му я дава.*** сме ние дито си останахме в къщи а тез дето отидоха на село да гъчат свинско със винско за великден. Как така стана че само жителити на областните гръдове спазват карантина,носят маски а селата и малките градове-пълна валханалия.Там дори вечер и кръчмите работят-чаасно парти! По къщи и дворове се пука и пие до зори на големи тумби.Ходят с колите си където си искат даже в нащи хипермаркети. СЕЛЯНИН ДА СИ НА ДНЕШНО ВРЕМЕ! Коронабалъци сме!

293

Мунчо

преди 4 години

Аз обичам Генерал Майтапчийски! Да се знае!

292

Анонимен

преди 4 години

Гумен Грипенов има ли мнение по темата? Чакам с нетърпение да се изходи...

291

Анонимен

преди 4 години

Нова голяма ерекция!

290

голямата лъжа

преди 4 години

И ква стана тя бе Годжи? Тръгнахме да пикаем срещу вятъра.Знаеш ли в т.н.бели страни където изследват наред колко са хоспитализациите? 5-10%.А сега тези 21 ги умножи по 10-20. Реално по 300 заразени на ден има, в което обаче няма нищо страшно.Т.н. самоизолация която вече никой не спазва,даже стотиците хиляди нови безработни само отлага проблема и удължава агонията.2 години ще минат докато всички минем по реда си и 50-60 хиляди ще си отидат.Но да бедстваме и гладуваме просто нямаше нужда.