329

Някой

преди 4 години

Адът тепърва настъпва за нас. Новият ред идва! В случай, че още не сте разбрали... светът,е вече друг. Ай , честито!

328

Арабска к рва

преди 4 години

Няма да има много заразени у нас ние сме 6 милиона сигурно вече хората избягаха в чужбина хахаа

327

?

преди 4 години

Генерал Годжи, колко души се тестват всеки ден кажи, не ми дрънкай глупости колко били мъже и колко жени. Бройка тествани - бройка нови заразени, това е информацията, която е съществена. А 1 открит позитивен в с. Горно *** - това въобще не е важно. И в София дай колко са тестваните по райони и колко са положителните проби по райони. И не ми говори как правите МАСОВО тестване с 20 000 теста на 7 милиона българи, защото това е под 0,3 % и учениците в началния курс по математика ви се смеят.

326

Анонимен

преди 4 години

Заразените не са се увеличили, ами те почнаха да тестват повече.Аман от тези фашисти които плашат хората.

325

It

преди 4 години

" ..в някои курортни места и по черноморието има повече софийски коли, отколкото местни..."Господа управляващи, много закъсняхте със затварянето на София.Така, че сега отговорността е ваша за евентуално разпространение на вируса в незасегнатите или слабо засегнати области на страната.

324

Мунчо

преди 4 години

Вечна Слава на Спасителя на Българския Народ- Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов- Новия Христос, Слънце на Нацията, Титан на мисълта N: 1, Футболист N: 1, Епидемиолог N: 1, Художник N: 1, Ръководител, на Когото всички световни лидери завиждат за безмерните Му постижения! От *** от партия ГЕРБ- платен ***!

323

???

преди 4 години

Защо в сайта "коронавирус.бг" броят на тестваните си стои 18502 от една седмица и не се актуализира. Защо в София не се дава ежедневна информация по райони колко са тествани и колко са новите случаи по райони? Така ще се види, че София е огнище и има много заразени именно заради гетата, които трябваше от първия ден да бъдат затворени. Там не се спазват правила, там имат само права, но не и задължения и са свикнали само да консумират наготово, изработено от други. Твърди мерки, това е положението

322

Анонимен

преди 4 години

А първият партиен и държавен ръководител обикаля из страната и сее зараза (и то не само грип)

321

ген.Муфтата

преди 4 години

До ссБойко2 с бръснат *** или Годжи?

320

на час по лъжичка!

преди 4 години

полека по малко!

319

До 331

преди 4 години

С което прекараха Българите като уредиха Ромеите да си изкарат вируса спокойно. Сега онези казват "Като те е страх не излизай от къщи!" Значи те ще ни командват дали да излизаме или не. Същото заяви и в по-заобиколна форма Цветелин Кънчев. "Трябват сериозни мерки в цялата страна!". Очевидно са отчели че са минали вируса и поставят условия наслабата страна. Ей това са продажниците Герп и ВМРО.

318

Анонимен

преди 4 години

Тия нещастници даже вече не са смешни. Интересно когато няма да могат повече да удължават извънредното положение в коя миша дупка ще се скрият.

317

Ммм

преди 4 години

ЛЪЖЕТЕ, ВЧЕРА БЯХА 800, ДНЕС СА 825, НЯМА КАК УВЕЛИЧЕНИЕТО ДА Е 42.АКО НЕ СТЕ НАУЧИЛИ ЕЛЕМЕНТАРНА МАТЕМАТИКА, СЕ ВЪРНЕТЕ В 1 ВИ КЛАС.

316

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 334Не се коркай, Ф-16 си имат предназначение: да свалят руските агресори над Черно море.

315

сс

преди 4 години

Този на снимката е новия ББ. За един месец само глупости и никакви решения. Заповеди и заповеди и нищо...

314

Анонимен

преди 4 години

пенсионерите самолети ф 16 нема да им помогнат да живеят достойно,, а цял живот са работили честно за да мизерстват сега...вие самолети ми купуват ..кретеняци ..с кой ще водите война бе Гербери смръ.д ливи

313

Анонимен

преди 4 години

защо не тествате хората бързо и в големи мащаби..ИНАЧЕ САМОЛЕТИТЕ ГИ ПЛАТИХТЕ НА ТРЪМПО ..и даже кеш ги предплатихте,,,войни че ми водите със стари самолети а за здраве пари нема

312

Анонимен

преди 4 години

а защо не се мерят темперетурите на хората навсякаде из страната както го правят в Азия

311

Анонимен

преди 4 години

Май ще излезе най-грешна нашата прехвалена тактика,докато чакахме болниците да се подготвят,докато тестваха само управници, депутати,хората се изпоразболяха масово защото това стойте си в къщи с положителни тестове няма как да се опазят останалите в дома да не говорим за ромите...Как до сега бат Бойко не се сети че най-верните им избиратели ромите няма как да не заразат всички останали ,защото те живеят само ако щъкат напред назад да изкарат някой лев,прибират се в претъпканите си къщурки и вече

310

Анонимен

преди 4 години

След като военен с пагони ми говори всеки ден за вируси и смърт, очаквам лекар с престилка да ми представи новите F-16 които междувпрочем сме платили а я получили 2027 я не:)