349

Анонимен

преди 4 години

*** ще отиде на черква..

348

Правото в кома

преди 4 години

Вчера президентът Румен Радев поздравил юристите в България с Деня на Конституцията. Почти никъде не съобщиха за това. Може би, защото с нито една от конституциите на България не са се гаврили така, както вчера, малко преди полунощ.

347

Анонимен

преди 4 години

Тоо па вегано пии си синтетиките, за укрепнеш, че ще на пълните и вие отделянята. Говорим за витамин b12

346

Истукан

преди 4 години

Който е веган, проблеми няма с този вирус. Тези дето не са вегани и не постят, са в рисковата група. Маските и мерките дето се вземат, не помагат за ограничение на разпространението на вируса.

345

Анонимен

преди 4 години

Ще повярвам в лъжата коронавурис,кога поне един заразен управник или богаташ по света пукяса от този грип.Досега сите заболели у нас и по света управници и чорбаджии за 3-4 дни се оправят и оздравяват,а уж нямало лекарство о ваксина срещу коронката . Примери за моето твърдение-бол -У над Киро домъза ,депутатте от герб и дпс ,у ингилизия принц Чарлз премиера Борис Джонстн,президента на Бразилия ,а бе един на власт и с пари тук по света как така не пукяса от тоя(смъртоносен) грип

344

Александър

преди 4 години

Какво значи "голям брой" ? Спрямо какво е голям? И тези абсолютни стойности на болни и починали (съмнителни) просто казани не носят никаква информация.. СПРЕТЕ ДА ПАНИКЬОСВАТЕ ХОРАТА!

343

Анонимен

преди 4 години

Федфебел Годжи е лъжец

342

Загрижен човечец!

преди 4 години

. Докаран в спешното отделение мъж с три огнестрелни рани е починал малко по-късно от коронавирус

341

Анонимен

преди 4 години

Две неща няма да се свършат в българската казарма-простотията и зелената боя !

340

клккк

преди 4 години

Не ви вярват и децата вече .. освен облъчени свекърви по къщите друг не ви се връзва ..

339

ХЮМНЕ ГАДЕВ

преди 4 години

В държавата на Агата, Свинята, Тиквун и Майтапа е така. Наглост, менторски тон от кандидат-президента...Изчезвай и ти на село при външната тоалетна с дупка!

338

я виж

преди 4 години

заради егоистичните шопи и сврьх наглостта им цялата страна особено курортните места юе пламнат.Аве дървени чукундури защо не си стоите на скъпоценните *** ами разнасяте вируса из цялата страна.

337

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен358за *** разбрааме (благодарение на теб) от какво разбира...Кажи сега Барба Ганьос от какво разбира и дали изобщо разбира от нещо?

336

ПроСоТо

преди 4 години

е,требе да има все повече и повече "болни" от короната.Щото Тиквата са изрепчи:-"Три дни да нема увеличение на заразените и отменям извънредното положение"А отмени ли го ...Друг е въпроса дали въвеждането и отмяната на "ИП" е В НЕГОВИТЕ ПРАВОМОЩИЯ,но това е Нарциса..Който не знае все още КОЯ ИНСТИТУЦИЯ обявява и прекратява "ИП",да поразрови Конституцията.Та:-както казах,все нови и нови "случаи на короната" ТРЯБВА да има,защото падне ли "ИП" разни "клатещи правителството" ще завикат ОСТАВКА!

335

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се обърне дебелия край на сопата. *** от съвети и напътвствия не разбира. Само бой.

334

Анонимен

преди 4 години

Рядко неприятен тип е тоя на снимката. А казват и че си попийвал.

333

М, да ...

преди 4 години

Усещане Което създава Щаба на ББорисов е: Някъде извън щаба се води война, а Годжи брои-Нов голям брой заразени 42 за денонощие, трима са починали

332

М, да ...

преди 4 години

Няма ли кой да подскаже на Годжи да си облече бяла престилка, м? Така война ли води или лекува???

331

чичо

преди 4 години

До Анонимен 336 Ф-!6 имали предназначение да свалят руските "агресори" над Черно море!Ами тогава Каракачанката да се обади на Путин да отложи нападението до 2027 година че още не сме готови.

330

аз

преди 4 години

Няма ли лекари по инфекциозни болести да се изказват, а ми дават само военен. Това война ли е или зараза? Не им вярвам на тея смешници.