93

Анонимен

преди 4 години

Никакви прозови не вършат работа.Племето е слабоумно и тичането му назад-напред като муха без глава осмисля живота му.Такива са 60-70% от бантустанците.

92

Анонимен

преди 4 години

Докато държавата не започне да плаща поне по 1000лв на всеки български гражданин месечно, няма кой да ви спазва измислените карантини!

91

Анонимен

преди 4 години

! На т.н. Щаб и всичките му пионки мога да кажа само едно - непротивоконституционствувателствувайте!

90

Анонимен

преди 4 години

До от ЩабаОбади ми се когато има умрели от глад.

89

Призив

преди 4 години

Да счупим карантината!

88

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Диктатурата и полицейската държава са опасни неща!!!!!Кой ти харесва начина на живот в Северна Корея или Венецуела и много други африкански и южноамерикански държави!!!! България е тръгнала по много лош път,но повечето не могат да го разберат,заради "притъпените" си сетива!!!!Много жалкоооооо

87

от Щаба

преди 4 години

Целта е умрелите от така наречения Covid-19 пенцеонери да са по-малко от умрелите от глад

86

Средностатистически

преди 4 години

БългаринНяма по-страшно от това живота ти да зависи от прости люде!!!

85

Анонимен

преди 4 години

Някой ще ми каже ли, какъв е смисъла от тестове? Болниците са готови, който се усложни да отива там. Забравихте ли какво ви казваха в началото? Като грип е, повечето го минават леко и тнт.Има ли някой друг тук с критическо мислене, или само аз съм се сетил?

84

Непопулярно мнение

преди 4 години

До Анонимен"Една жена ви каза от телевизора, че има пандемия и вие се съгласихте."_______________________________________________________________________Прав си, пандемия няма. На 3,5 милиарда души по целия свят просто не им се излиза.

83

Анонимен

преди 4 години

Моля ви, спрете трола повтарящ постоянно за овце и 2000 лева заплати. Това му е 378282 пост от 2 седмици с едни и същи заучени фрази. P. S 10К заплати на програмисти няма.

82

АНТИ

преди 4 години

Нали скачахте за западни лъскави стoки ?!Сега ги консумирайте денонощно вкъщи, но стoките не са корекомски и западни, а правени предимно в комунистически Китай.Но пък вие говорете вицове за лошите комунисти като Бойко и бай Тошо, и се смейте от сърце.Смехът е здраве !Скоро няма да ви е до смЕх.Останали сте безработни и привършвате парите.Не се оплаквайте, вие го докарахте вълчия капитализъм, скачайки като изоглавени.Дръжте се за евроатл.ценности, те ще ви спасят.Успех в днешната джунгла Бг !

81

Ами,

преди 4 години

то и на мен ми писна да гледам мъжа си и всички вас с непрекъснатите Ви призиви.А, вземете истински мерки най-после ,та да погледам и други мъже....

80

Анонимен

преди 4 години

Пътуване в провинцията от градове огнища! Ей на това се казва любов към ближния по време на пандемия!

79

Как да повярваме....

преди 4 години

.....че има смъртоносен вирус?------Премиерът Бойко Борисов направи проверка на строежа на Балкански поток. Министър-председателят разгледа полагането на тръбите на газопровода от птичи поглед.

78

Герберуга

преди 4 години

Днес разказах на приятел французин как бг управляващите, в борбата с вируса са прибегнали до отстраняване на пейки по паркове, които в същото време са забранени и завардени от всякакви милиции, общински и т.н. Човека каза, че така не се е смял от дете, даже леко се изпуснал в гащите от смях

77

Анонимен

преди 4 години

До 76,Защо не ми отговориш на въпроса? Не знаех, че да напишеш с 5 изречения какво мислиш да ядеш е толкова голям психологически проблем?

76

Анонимен

преди 4 години

Плешивите атакуват. България wars!

75

абв,

преди 4 години

Леко с квалификациите. Очевидно и с думите на български език не си запознат.Вероятно защото го учиш от медиите ни. А те не са добърт учител.

74

Иво

преди 4 години

Аз нямам нищо против, да си седя в къщи, имам толкова работа по къщата и двора че свят ми се върти. Ама както аз стоя в нас, не искам ни самолет ни автобус да видя!! Иначе и аз тръгвам да обикалям "по работа" и да "гледам болната ми баба"