113

Рикиджия Северозапад

преди 4 години

Боко, Годжи, Дончев и те тоя, тва да не е клуба на бръснатите глави, а не парламент

112

Мен

преди 4 години

Те ще ми казват къде да ходя на софра смешници сега сме под българско иго!

111

Анонимен

преди 4 години

...човек е болен, но няма симптоми и не знае това...Да има цяла нация болна (умира), няма симптоми (защото аз съм *** и вие сте прости...).Защото са ***, роби на комунизма (кой управлява?)! До кога? Робска психика!

110

Анонимен

преди 4 години

Уж хора доктори, учени, с много научни титли, експерти големи, пък толкова неадекватни. Затворено всичко, икономиката в колапс, хората подложени на постоянен стрес, който е пагубен. Да не разрешаваш да се разхождат хората в парковете, да не спортуват е абсурдно. Ограничения трябва да има, но не и такива каквито са в България. Защо не може семейството да излезе да се разходи на чист въздух, да попие слънчеви лъчи, Витамин Д е толкова важен в момента за имунната система. В магазина е по безопастн?

109

88,

преди 4 години

Защото не ми се обсъждат глупости. Те са за хора, като теб и полицая. Щом ти се обсъждат софри - отвори си книги, предавания по телевизията такива - бол, влез внякой женски форум - като за теб ще е. Но не карай хората да обсъждат това, което те интересува теб, само защото те било развълнувало точно това. С тоз командаджийски манталитет съвсем ще си паснеш с шефовете си.

108

някоя си,

преди 4 години

Груба и вулгарна си. Пардесю от този тип ще имаш и ти, и всеки друг. Не си вечна. За нас ние това вече си го знаем. И карантината не забравяна на християнен да отиде на Великден на църква. Ако тоя от снимката и подобни нему свързват Великден с ядене - тяхна си работа. Такъв им бил манталитетът. Но хайде да не съдите по себе си за останалите хора, за които не целият свят е "софра", нито криене по къщите.

107

Дебел депутат

преди 4 години

Изтеглете бърз кредит ,после ще му мислите.

106

Анонимен

преди 4 години

*** народец ! Това е! До миналата година заливаха с обиди черноморието ни,мутри ,ниско обслужване,бетон,скъпотии,развалени и бедни ястия и т.н.Заричаха се и призоваваха да не ходим и да пълним гушите на алчните хотелиери и ресторантьори,а да почиваме в Гърция,Турция...Днес да се неначуди човек как обикнаха туризма ни и как се загрижиха за бг черноморието.Нищо ново ! Просто дай на *** да мрънка,критикува,обижда,все някои да му е виновен и все той да е прав.Философ с килийно образование !

105

Анонимен

преди 4 години

И с "пандемия" и без, уфцъта си е уфцъ...

104

Стига

преди 4 години

Сте плакали ,бря!Като ви спрат,казвате ,че отивате до църквата и готово!Или сте загубили кучето и го търсите!

103

Анонимен

преди 4 години

ЧПристрастени към властта не трябва да бъдат овластяване нивга това е болест

102

Анонимен

преди 4 години

Лойкo го е страх от вируса щото е в рисковата група сигурно е взел всичките тестове за него и го тестват през 5 минути ахахахахах :D

101

АНТИ

преди 4 години

Хубаво е българите да си седят вкъщи, щото един с друг не могат да се понасят.И как няма да е така, като се знаят що за стoка са.Двама българи се събират, когато ще правят лошо на трети.

100

Анонимен

преди 4 години

До Непопулярно мнениеНе,забраниха им да излизат!Има голяма разлика.

99

Анонимен

преди 4 години

Лошо е,че точно по Велекден времето ще е лятно над 25 градуса,и 4 дни у дома народа ще се изнерви. Особено неприятно ще бъде за децата и младежите.

98

АНТИ

преди 4 години

Българи, не се тровете с цигари, алкохол и забранени химии !Ковид19 ще свърши това по-добре и бързо.

97

Анонимен

преди 4 години

Бантутата се лутат като улави..........Все едно си пуснал кокошка в парка.Тича насам-натам и ...........толкова.

96

Леле

преди 4 години

В този щаб има ло някой с коса

95

Прайд

преди 4 години

Комисарю , озаптете ромите , които са основната причина за заразата в София , а нормалните хора ги оставете да пътуват свободно , защото знаят как да се пазят и спазват дисциплина !

94

!

преди 4 години

Днес излязох да свърша някои неотложни неща и гледам, че е станало 11:03....реших да отида до магазина. Видях, че вътре има 4-5 човека и чинно изчаках отвън. Преброй колко излязоха и беше дошъл моя ред. Обаче една баба с *** и без маска застанала пред врата и ни напред, ни назад. "Госпожо, давайте нанякъде, за да се разминем." - "Преча ли ти нещо уа? Къде ще ходиш не гледаш ли кво пише, вътре има 5 човека уа! - "Госпожо, не ми дръжте такъв тон!"....още малко продължи нашия разговор...